مشاهده RSS Feed

! ALi LOVE !

تعجب ستاره دورتموند از گلزني به تيم سابق

به این مطلب امتیاز بدهید
[QUOTE=! ALi LOVE !;142309][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000][FONT=Tahoma] شب گذشته در هفته ششم بوندس‌ليگاي آلمان، زردپوشان دورتموندي موفق شدند 5 بر صفر همنام‌هاي مونشن‌گلادباخي را شکست دهند. اين نتيجه درخشان در حالي ثبت شد که «مارکو رويس» ستاره ملي‌پوش و جوان مقابل تيم فصل قبل خود قرار گرفت و دو گل را به ثمر رساند.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[FONT=Tahoma]هافبک – مهاجم 22 ساله اظهار داشت: قبل از هر چيزي اين رويارويي براي من کاملا خاص بود. سه سال قشنگ را در مونشن‌گلادباخ پشت سر گذاشته بودم که هميشه هم در خاطرم باقي خواهند ماند. اما چون اکنون بازيکن دورتموند هستم، بايد کاري موثر مي‌کردم. مهم اين بود که حتما با برد از بازي بيرون بياييم.[/FONT]

[FONT=Tahoma]وي ادامه داد: پيش از انجام بازي با گلادباخ، برنامه ريزي‌هاي گسترده‌اي براي کسب برد مقابل حريف شده بود که من هم به گل رسيدم.[/FONT]

[FONT=Tahoma]رويس افزود:‌ هميشه دنبال زدن گل‌هايي به زيبايي اين بازي بودم. اما نمي‌دانم چرا اين خواسته مقابل تيم سابقم برآورده شد.[/FONT]

[FONT=Tahoma]دورتموند که در دو فصل اخير به مقام قهرماني بوندس‌ليگا رسيد، با اين نتيجه پس از 6 هفته 11 امتيازي شد و پس از بايرن (18 امتياز) و اينتراخت فرانکفورت (13 امتياز) در رده سوم جاي گرفت.[/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات