اسين: لاليگا، خيلي جذاب تر از ليگ برتر است
توسط در تاریخ 2012/09/30 در ساعت 13:17 (410 نمایش ها)
[QUOTE=! ALi LOVE !;142315][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000][FONT=Tahoma]او در صحبت هايي با اشاره به کارکردن مجدد با مورينيو گفت:« کار کردن مجدد با مورينيو، فوق العاده است. من او را پاپا مي نامم. او مرا به خوبي مي شناسد و مي داند که توانايي هاي من چيست و چه کارهايي مي توانم انجام دهم. از همين رو ما اميدواريم که در کنار هم بتوانيم مبارزه بيشتري براي کسب جامهاي متعدد براي رئال مادريد تلاش کنيم.»
اين ستاره غنايي معتقد است که رئال مادريد يک باشگاه ويژه است:« ما در مورد رئال مادريد صحبت مي کنيم؛ بزرگترين باشگاه دنيا. هر بازيکني آرزو مي کند تا در اينجا توپ بزند. من فقط مايکل اسين هستم و با گذشت زمان، همه مرا خواهند شناخت. من بازيکني هستم که از فوتبالم لذت مي برم؛ در خارج از زمين فوتبال آرام هستم و زياد صحبت نمي کنم ولي زماني که وارد زمين مي شوم، داستان کاملا فرق مي کند.»
گفتني است، ستاره تيم مادريدي جو حاکم بر رختکن رئال مادريد را کاملا مثبت مي داند. او در اين باره گفت:« تمام لحظات حضور من در رئال مادريد، لحظات خيلي خوبي براي من است. چه تمرين کردنم؛ چه آشنايي با هم تيمي هايم و شوخي و خنده با آنها. من هر روز از حضور در هر جلسه تمريني تيمم لذت مي برم.»
اسين معتقد است که چنين شروعي در رقابت هاي اين فصل لاليگا، اصلا مورد انتظار مادريدي ها نبوده و از همين رو معتقد است که برد در بازي روز يکشنبه مقابل دپورتيوو، تيمش به برد نياز دارد:« شروع سختي داشتيم ولي گاهي وقتها خودت را در چنين شرايطي مي بيني. ما در دو بازي متوالي به پيروزي رسيديم و اميدوارم که بتوانيم اين روند را به سه برد متوالي افزايش دهيم.»
خريد تابستاني رئال، مسير مشخصي را براي رسيدن به پاياني موفق ترسيم کرده:« تمام بازي ها مهم هستند و ما به اين نياز داريم تا به پيروزي هاي بيشتري دست بيابيم؛ امتيازات بيشتري بگيريم و براي کسب جام قهرماني مبارزه کنيم.»
او که يک بازيکن کاملا متعهد است، دقيقا مي داند که بعد از خداحافظي از دنياي فوتبال چه خواهد کرد. اسين ادامه داد:«زماني که از فوتبال خداحافظي کنم، وقت آزادتري دارم تا در بنياد خيريه ام به فعاليت بپردازم و بدين ترتيب به بچه ها و افراد نيازمند کشورم کمک کنم. اين چالش بزرگ من، بعد از خداحافظي از دنياي فوتبال خواهد بود.»
ستاره شماره 15 رئال مادريد خاطرات خيلي خوبي از روزهاي حضورش در چلسي دارد و براي اين تيم در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر آرزوي موفقيت مي کند:«قطعا چلسي مدعي قهرماني است. آنها فرصت خوبي دارند؛ ولي هيچ وقت نمي داني که چه اتفاقي مي افتد. قطعا من طرفدار چلسي هستم. خيلي ها مي گويند که ليگ برتر انگليس، بهترين ليگ دنياست ولي به نظر من لاليگا، جذاب تر از ليگ برتر است. در لاليگا، بيشتر فوتبال بازي مي شود و گل هاي بيشتري به ثمر مي رسد. لاليگاي اسپانيا، يکي از مهمترين و سخت ترين رقابت هاي اروپاست و به همين خاطر، انگيزه هاي زيادي دارم تا فصل خوبي را پشت سر بگذارم و از عنوان قهرماني مان دفاع کنيم.»[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]