یا صاحب الزمان (عج)
توسط در تاریخ 2012/11/12 در ساعت 19:59 (498 نمایش ها)
یا صاحب الزمان (عج)
در این غروب پر از دلتنگی وقتی که خورشید آسمون در پشت کوه ها به خواب میرود و آسمان آبی سرخ و دل گرفته می شود ...
در این خلوت عاشقانه در حالی که چشمانم از دلتنگی خیس خیس است و دستانم محتاج دستان تو هست و آرزوی شانه های مهربانت را میکنم ....
در این سکوت تلخ در حالی که حتی صدای نفسهایم را نمی شنوم و در حالی که آرزوی آغوش گرمت را دارم ...
در این لحظه های سرد و نفس گیر در این لحظه هایی که تنهایی سر به سر قلب پر از درد من میگذارذ و در حالی که بغض غریبی در گلویم نشسته است ...
در این سرزمینی که هر کس یاری دارد و هر کس یاوری و در این ثانیه های کند و بی پایان و در حالی که من تنهایی در گوشه ای نشسته ام و سرم را بر روی پاهای خودم گذاشته ام ...
در این شب بی ستاره در این شبی که مهتاب به خواب رفته است و آسمان وجودم تاریک تاریک است ...
در این دنیای بزرگ و در این سرزمین بی محبت در حالی که پاهایم خسته از رفتن است و گونه ام خیس از اشک ریختن و پیش خود نام تو را زمزمه می کنم و آرزوی تو را دارم ....
دلم هوایت را کرده است
کاش بودی و کاش دلم را به حال و هوای دیگری می بردی به حال و هوای عاشقانه به حالی که شاد باشم چونکه در کنار تو خواهم بود .................
آقاجانم دلم برات تنگ شده