فتحاللهزا ه:با دنيزلي هم پرسپوليس را ميبريم
توسط در تاریخ 2011/12/26 در ساعت 10:24 (467 نمایش ها)
[QUOTE=! ALi LOVE !;117077][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma] علی فتحاللهزاده در حاشیه مجمع فدراسیون فوتبال در خصوص آخرین وضعیت بازیکنان جذب شده توسط باشگاه استقلال گفت: با مهاجم صربستانی قرارداد امضا کردیم و به احتمال فراوان با ساموئل قرارداد امضا میکنیم.[/FONT]
[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]وی در خصوص خلعتبری گفت: اگر این بازیکن به ایران بیاید، او را به خدمت میگیریم و همچنان در حال مذاکره هستیم. خلعتبری نگفته اولویتم استقلال است اما اعلام کرده پیشنهادات را بررسی میکند و پاسخ نهایی را خواهد داد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتحاللهزاده در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه استقلال صحبتی با باشگاه الغرافه انجام داده یا خیر گفت: هیچ صحبتی انجام ندادیم و بهتر است که ما در این زمینه درگیر نشویم. یا او کنار گذاشته میشود و یا تسویه حساب و با یکی از دو تیم مذاکره میکند. فکر میکنم تکلیف خلعتبری تا دو سه روز آینده مشخص شود. ما صحبتهایمان را انجام دادهایم و هر وقت آن بازیکن آزاد شد تصمیم نهایی را میگیریم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا شما موافق هستید انتخابات سریعتر برگزار شود، گفت: من هم موافق هستم که انتخابات سریعتر برگزار شود. برای چه باید انتخابات عقب بیفتد. مگر قرار است یک کشور به ما رای دهد؟ نیازی به تبلیغات نیست و همه یکدیگر را میشناسیم. ۷۵ حق رای وجود دارد و شاید ۱۰ روز زمان بخواهد که نظراتمان را به دوستان بگوئیم و به نظر من نباید کاری به این مهمی به تاخیر بیفتد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتحاللهزاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شاید به دلیل همزمانی احتمالی انتخابات فدراسیون با انتخابات مجلس کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنند، گفت: ما خودمان راحتتر میتوانیم تصمیم بگیریم. ۶ نفر باید انتخاب و ۳ نفر باید به عنوان نوّاب انتخاب شوند بنابراین این مسئله مهم نیست و خودمان راحتتر میتوانیم کار کنیم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتحاللهزاده در خصوص اینکه اختلافات در مجمع مشاهده میشود و هیئتها به سمت کفاشیان رفته و مسئولان باشگاه به سمت تاج و عزیز محمدی میروند، گفت: ما نمیگوئیم که این مسائل نیست و اتفاقا اختلاف نظر خوب هم است. باید اختلافات وجود داشته باشد و هر کس یکدیگر را مجاب کرد رأی بیاورد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]وی در پاسخ به این سؤال که یعنی باشگاهها به سمت مهدی تاج رفتهاند، گفت: من نمیدانم باشگاهها به سمت آقای تاج رفتهاند یا نه. ممکن است از باشگاهها یک عده به سمت آقای کفاشیان باشند و بالعکس. طبیعی است که شما نمیتوانید همه را هم نظر خود کنید.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتحاللهزاده در خصوص اینکه اختلافات و انتخابات به صورت جناحی برگزار میشود، گفت: من چنین نظری ندارم و انتخابات دو جبههای نیست. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]مدیرعامل باشگاه استقلال جدایی جباری از این تیم را شایعه خواند و گفت: جباری از استقلال جدا نمیشود او تا پایان فصل در کنار ما خواهد بود و اینکه میگویند او به العین میرود صحت ندارد. من هرگز راضی به جدایی جباری نمیشوم و رضایتنامه نمیدهم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص رضا عنایتی گفت: این بازیکن با باشگاه صبا قرارداد دارد و ظاهرا آنها موافق به جدایی او نیستند. ما به عنایتی گفته بودیم که دوست نداریم برایش مشکل ایجاد شود و به دردسر بیفتد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتحاللهزاده در خصوص مهراد پولادی گفت: در حال مذاکره با باشگاه مس کرمان هستیم و شاید به دنبال جابجایی با کرار باشیم. کرار باید به ایران بیاید و با او نیز صحبت کنیم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]وی در خصوص اینکه پرسپولیسی ها اعتقاد دارند با حضور دنیزلی استقلال به این تیم می بازد، گفت: امیدوارم که این طور باشد اما ما با دنیزلی هم این تیم را می بریم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]فتح الله زاده در مورد اینکه آیا پاداش دربی را از علی انصاری گرفته است، عنوان کرد: انصاری به ما کمک می کند اما پاداش سه میلیونی دربی را از او نگرفتیم. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]وی در خصوص شرایط استقلالگ فت: وضعیت استقلال همین است و کسی را تهدید نمی کنیم و هر کسی ناراضی باشد رضایتنامه اش را می دهیم. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]مدیرعامل استقلال در مورد حضور مجیدی در قطر اظهار داشت: او مشکل خانوادگی داشت و نمی توانست درایران بماند. او دخترش را به قطر برده و در مدرسه ثبت نام کرده است. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]وی در پاسخ به این سؤال که آیا از انتقال مجیدی به تیم قطری ۵۰۰ میلیون تومان به باشگاه استقلال می رسد یا خیر گفت: ۵۰۰ میلیون تومانی در کار نیست و ما بدون دریافت پول، رضایتنامه مجیدی را صادر کردیم. او ابتدای فصل هم از پیشنهاد یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومانی گذشت.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]