بازگشت آنري مي تواند غرور را به آرسنال برگرداند
توسط در تاریخ 2012/01/09 در ساعت 03:10 (540 نمایش ها)
[QUOTE=! asal !;120207][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] مارتین کیون، مدافع سابق آرسنال، معتقد است بازگشت تیری آنری می تواند به روند ناکامی های آرسنال پایان دهد.
آنری دو روز قبل با قراردادی قرضی به آرسنال برگشت و احتمالا در دیدار دوشنبه شب مقابل لیدز، اولین بازی اش را برای توپچی ها انجام می دهد. این مهاجم فرانسوی در 5 دیدار آخری که مقابل لیدز انجام داد، 9 گل به ثمر رساند.
کیون در گفتگو با ساندی میرر گفت:" او رکورد فوق العاده ای در دیدارهای گذشته مقابل لیدز دارد. ممکن است او کمی کندتر شده باشد و شاید در این دوران تنها گوشه ای از آنری گذشته را ببینیم اما من فکر می کنم بازگشت او می تواند غرور را به آرسنال برگرداند. بازگشت او به ونگر انرژی می دهد و تاثیر قابل توجهی روی بازیکنان جوانی مانند جک ویلشر و تئو والکات خواهد داشت.
بازگشت او می تواند تیم را در مسیر پیروزی نگه دارد.
این ملی پوش سابق انگلیسی همچنین تاکید کرد وقتی تمرین کردن آنری با آرسنال را از نزدیک دید، مطمئن شد که ونگر او را به تیم برخواهد گرداند.
من او را در تمرینات آرسنال دیدم و دیدم که ونگر چه واکنشی نشان می دهد. یک درخششی در نگاه او بود و معتجب نشدم که آنری به آرسنال برگشت.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]





