مشاهده RSS Feed

♥ღ♥ღ♥ღ شیرین و فرهاد ღ♥ღ♥ღ♥

توتي: در زمين از الکس تشکر خواهم کرد

به این مطلب امتیاز بدهید
[QUOTE=! asal !;124553][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] کاپیتان جالوروسی که در رقابت های سری آ توانست یک بار دیگر چهره موفقی از خود نشان دهد پیش از دیدار این تیم برابر بیانکونری در رقابت های کوپا ایتالیا از سوی الکس دل پیرو، اسطوره بانوی پیر پیام تبریکی برای رسیدن به موفقیتی دیگر دریافت کرد.

بعد از این هم حالا نوبت به کاپیتان رمی ها شده تا خیلی زود روی وبسایت پرخواننده اش پیام تشکری را برای پرچم دار یوونتوس بفرستد و برای او آرزو کند که با یوونتوس تا زمانی که می خواهد به دنیای فوتبال خود ادامه دهد.

توتی در این پیغام نوشته است: از او به خاطر تبریکی که به من گفت و یادآورد دوران بازیگری ام فرداشب در زمین تشکر خواهم کرد. همچنین من تبریک های زیادی را به او و به خاطر دورانی که در فوتبال داشت گفتم.

خیلی متاسفم که فرداشب آخرین مصاف ما به عنوان رقیب خواهد بود زیرا او سمبل است و در یوونتوس باید آینده سفیدی داشته باشد. امیدوارم که او در خارج از ایتالیا نبینم، امیدوارم او تا زمانی که می خواهد در کنار بیانکونری بماند. سرنوشت باید تغییر کند چون او به اندازه کافی خوب است. "

جدال آخر؟ این واقعا ناراحت کننده است.اما حتی بدون الکس و توتی زندگی ادامه خواهد داشت.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات