مشاهده RSS Feed

♥ღ♥ღ♥ღ شیرین و فرهاد ღ♥ღ♥ღ♥

مظلومي: بازي در سه جام سخت است

به این مطلب امتیاز بدهید
[QUOTE=! asal !;125651][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] پرویز مظلومی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با تراکتورسازی در جمع خبرنگاران افزود: اگر سیاست گذاری باشگاه در دست من بود و یا می توانستم در آن تاثیرگذار باشم، دنبال دو جام بیشتر نمی رفتم.

وی گفت: نبرد در سه جام لیگ برتر، حذفی و لیگ قهرمانان آسیا برای هر تیمی سخت است و تیم را خسته می کند.

مظلومی درخصوص بازی فردا مقابل تراکتورسازی اظهار کرد: تراکتورسازی تیم بزرگ و قابل احترام است و حضور کادر فنی خوب، بازیکنان مطرح و هواداران پرشور این تیم را یکی از تیم های مدعی لیگ کرده است.

وی اضافه کرد: پس از بازی با فولاد فرصتی برای تمرین آنچنانی نداشتیم اما از این مدت به خوبی استفاده کردیم و خود را برای بازی فردا و ماندن در کورس قهرمانی و روحیه گرفتن برای دربی با تیم پیروزی آماده کرده ایم.

وی در خصوص نتیجه بازی فردا گفت: نتیجه در داخل زمین مشخص می شود و مربیان نیز نقش اساسی در این امر دارند و استقلال برای روحیه گرفتن در قبل از دربی به سه امتیاز این بازی بیشتر نیاز دارد.

مظلومی افزود: در بازی دور رفت ما در اثر بی احتیاطی نتیجه را به تراکتور سازی واگذار کردیم و در آن بازی چند بازیکن تاثیر گذار خود را در اختیار نداشتیم.

وی گفت: در نیم فصل دوم نیز تراکتورسازی بهتر از ما بود و با اینکه هفت امتیاز از ما عقب بود، این فاصله را به یک امتیاز کاهش داد اما ما نیز در بازی فولاد کمی به شرایط خوب نزدیک شدیم و امیدوارم در بازی فردا همانند نیم فصل اول ظاهر شویم.

وی در خصوص نحوه بازی استقلال در بازی فردا گفت: استقلال هیچ گاه تدافعی بازی نمی کند چون من علاقه ای به این طور بازی کردن ندارم و اگر بخواهیم در بازی فردا تدافعی بازی کنیم یقینا به مشکل برخواهیم خورد.

مظلومی همچنین در مورد زمین چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز افزود: تبریز همواره زمین چمن های خوبی داشته و اگر مشکلی در این ورزشگاه وجود دارد حتما بدلیل برودت هوا و یخ زدگی چمن است.

استقلال تهران ساعت 15.30 فردا و از هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز میهمان تراکتورسازی تبریز است. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات