قيمت آ.ث ميلان براي ابراهيموويچ
توسط در تاریخ 2012/01/31 در ساعت 13:22 (453 نمایش ها)
[QUOTE=! asal !;126053][FONT=Tahoma]از خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا)، ''مینو رایولا'' می گوید، ''سیلویو برلوسکونی'' قصد دارد کاری کند که باشگاه های دیگر توان خرید این بازیکن را نداشته باشند. [/FONT]
[FONT=Tahoma]ابراهیموویچ بعد از فصلی ناموفق در بارسلونا، در سال 2010 به ایتالیا بازگشت و با درخشش خود توانست آ.ث میلان را به نخستین قهرمانی خود از سال 2004 برساند. [/FONT]
[FONT=Tahoma]مهاجم سابق تیم های یوونتوس و اینترمیلان در فصل جاری نیز بهتر از سال گذشته ظاهر شده به طوریکه یکشنبه شب مقابل کالیاری در هفدهمین بازی خود در سری ''آ''، پانزدهمین گل خود [/FONT][FONT=Tahoma]را به ثمر رساند. [/FONT]
[FONT=Tahoma]مدیر برنامه های ابراهیموویچ افزود: من هر روز پیشنهادهای جدیدی برای او دریافت می کنم و به همین دلیل نمی توانم بگویم که او تا پایان فوتبالش در تیم میلان خواهد ماند یا خیر اما به نظر من او دوست دارد، بماند. [/FONT]
[FONT=Tahoma]ابراهیموویچ با آنکه دو ماه پیش وارد 30 سالگی شد، اما احساس می کند در اوج قدرت است به طوریکه خودش می گوید: احساس می کنم اکنون قوی تر از همیشه ام. [/FONT]
[FONT=Tahoma]وی از زمان حضور در میلان در تابستان 2010 تا کنون در 46 بازی سری ''آ''، 29 گل زده است. [/FONT][/QUOTE]