ادينهو: امسال به ايران نميآيم
توسط در تاریخ 2012/02/05 در ساعت 22:52 (483 نمایش ها)
[QUOTE=! asal !;126749][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] پس از اینکه خبر اخراج ادینهو به ایران رسید بلافاصله پیشنهادات تیم های ایرانی به این بازیکن ایرانی آمد تا ادینهو به لیگ ایران برگردد و باشگاه از همه تیم ها تلاش بیشتری کرد تا ادینهو را به خدمت بگیرد اما پاسخ او به این پیشنهادات نه بود " در یک هفته گذشته روزی نبود که از ایران تماس های بسیاری نداشته باشم . افراد مختلف از باشگاه های مختلف برای حضورم در لیگ ایران تماس می گرفتند که پاسخم به همه این پیشنهادات منفی است . چون نمی خواهم این فصل به لیگ ایران بر گردم .
باشگاه مس تمام خواسته های من را قبول کرد اما من می خواهم یک فصل را در امارات تمام کنم و بعد تصمیم بگیرم فصل بعد هم با شارجه قرارداد دارم باید تصمیم بگیرم که این قرارداد را حفظ کنم یا که به ایران برگردم .
هنوز تصمیمی نگرفتم اما چیزی که مشخص است در این فصل به لیگ ایران بر نمی گردم . به غیر از مس ها که تلاش زیادی کردن از استقلال هم پیشنهاد داشتم و مربی این تیم تلاش می کرد تا من به استقلال بیایم اما من تصمیم را گرفته بودم و نمی خواهم در این فصل به ایران بیایم و به قراردادم با شارجه امارات وفا دار می مانم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]