مشاهده RSS Feed

! ALi LOVE !

آلگري: زلاتان بايد اخراج مي‌شد

به این مطلب امتیاز بدهید
[QUOTE=! ALi LOVE !;127260][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] سرمربی تیم فوتبال میلان گفت: اخراج زلاتان ایبراهیموویچ در دیدار با ناپولی صحیح بود.

ماسیمیلیانو آلگری با اشاره به اتفاقات این بازی افزود: از شیوه قضاوت نیکولا ریزولی، داور مسابقه راضی‌ام. من اتفاق خاصی را در صحنه درگیری ندیده بودم ولی وقتی تصویر برخورد را در تلویزیون دیدم، فهمیدم ایبرا باید اخراج می‌شد. من نگران غیبت او نیستم البته واقعیت این است که او یکی از بازیکنان کلیدی تیم ماست.

آلگری که از عملکرد تیمش راضی به نظر می‌رسید، ادامه داد: مهم این بود که بازی خوبی را مقابل تیمی که می‌توانست برای ما مشکل ساز شود، به اجرا بگذاریم. بعد از آن ما ۱۰ نفره شدیم و از بازی کردن دست نکشیدیم. این یک امتیاز به ما کمک می‌کند تا روحیه خود را بازیابیم و به سمت هدف خود که فتح اسکودتوست، حرکت کنیم. قطعا باید از برخی لحاظ بهتر شویم ولی ما ریسک زیادی انجام ندادیم.

آلگری با اشاره به یوونتوسکه در حال حاضر در صدر جدول قرار دارد، تاکید کرد: یوونتوس فاصله خیلی زیادی با ما ندارد و تنها یک امتیاز بالا‌تر از ماست حتی اگر آنها در بازی روز یکشنبه‌شان به پیروزی می‌رسیدند هم مهم نبود.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات