مشاهده RSS Feed

دسته بندی نشده

مطالب بدون دسته بندی

1. سلحشور:بسیاری از زنهای خوب سینما،الان آلوده شده اند

فرج الله سلحشور در مصاحبه با رجانیوز در باره رفتار کاملا غیراخلاقی گلشیفته فراهانی گفته است:

*من از این اتفاق اصلاً تعجب نمی‌کنم. من از اینکه یک زن بازیگر ایران در خارج از کشور ناهنجار و عریان، بازی کند خیلی تعجب نمی‌کنم؛ چون‌که سینما تعریفش همين است. سینما برای عیاشی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. زنی که با اندام جدیدش رکوردی جهانی ثبت کرد!! + عکس

زنی که 200 کیلو وزن کم کرده است تا خودرا از مرگ نجات دهد به عنوان برترین زن سال 2011 در زمینه لاغری شناخته شد. کارول رایت 54 ساله زنی است که حدود 300 کیلو وزن داشته است و حتی قادر نبوده است که کارهای شخصی اش نظیر پوشیدن کفش و لباس شستن و حتی بالارفتن از پله را انجام دهد.

او تنها در ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. واکنش مرضیه برومند به برهنه شدن گلشیفته

من از این رفتاری که گلشیفته انجام داد حالم به هم خورد و این عمل، بسیار قبیح و زشت است و جای حرفی را باقی نمی گذارد.

سایت موسسه شهید آوینی درباره ی اقدام موهن گلشیفته فراهانی با خانم مرضیه برومند بازیگر و کارگردان سینما گفتگو کرده و نظر او ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. سه راه فهمیدن علت تاری چشم

یک متخصص مغز و اعصاب سه راه را برای فهمیدن علت تاری چشم و راهکار پیش روی بیماران برشمرد.

دکتر سید عبدالرضا طبسی در گفتگو با ستاد خبری نوزدهمین کنگره سراسری چشم پزشکی ایران اظهار کرد: برخی مواقع به علت اختلال در هماهنگی دو چشم، فرد دو بینی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. حالت چشم دانشجویان دختر و پسر

هنگام درس دادن استاد سر کلاس :
    (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)

وقتی استاد خبر امتحان رو میده :
    (o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O)
    موقع امتحان:
    (←.←) (→.→) (←.←) (→.→) (←.←) (→.→)

وقتی استاد موقع امتحان حواسش جمع میکنه واسه مچ گیری:
    (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓)

وقتی که نمره ها رو میزنن :
    (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏)‬
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده