مطالب بدون دسته بندی
نوشته اصلی توسط !ALIPOUR! موبایل که استفاده روز به روز از بیشتر می شود یک وسیله الکترونیکی حساس است که ممکن است به راحتی آسیب ببیند اما بعضی از عیب های آن به راحتی قابل تعمیر است بدون آنکه نیاز باشد آن را به تعمیرکار موبایل بسپارید این آموزش کاربردی جهت باتری موبایل را از سایت موبایل اسکای هم اینک فرا بگیرد . عیب های باتری اصلی : باتری اصلی از سلول های سری تشکیل شده اند و مواد شیمیایی ...
نوشته اصلی توسط !ALIPOUR! ...
نوشته اصلی توسط !ALIPOUR! در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم با عقل آب عشق به یک جو نمیرود بیچاره من که ساخته از آب و آتشم دیشب سرم به بالش ناز وصال و باز صبحست و سیل اشک به خون شسته بالشم پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمریست در هوای تو میسوزم و خوشم خلقم به روی زرد بخندند و باک نیست شاهد شو ای شرار محبت که بیغشم باور مکن که طعنهی طوفان روزگار جز در هوای زلف تو دارد مشوشم سروی شدم ...
نوشته اصلی توسط !ALIPOUR! احمدبن فضلان بن العباس بن راشد بن حماد،ادیب و فقیه عرب و صاحب مقام و مرتبتى روحانى در زمان مقتدر خلیفه عباسی، و مشهور به ابن فضلان در سفرنامه خود درباره ترکان مینویسد: " هر يك از ايشان تكه چوبی به شكل آلت مردی تراشيده و به گردن خويش میآويزند و چون قصد سفر يا برخورد با دشمن كند، آن را میبوسد و بر آن سجده ميگذارد و میگويد: «خدايا با من ...
نوشته اصلی توسط !ALIPOUR! گفت و گو با خدا گفتم : خسته ام گفتی : لا تقنطوا من رحمه الله - از رحمت خدا نا امید نشید (زمر/53) گفتم : هیچکس نمی دونه تو دلم چی میگذره گفتی : ان الله یحول بین المرء و قلبه - خدا حائل است بین انسان و قلبش (انفال/24) ...