مشاهده RSS Feed

دسته بندی نشده

مطالب بدون دسته بندی

1. لئوناردو داوینچی

لئوناردو داوینچی هنگام كشیدن تابلوی شام آخر دچار مشكل بزرگی شد: می‌بایست نیكی را به شكل عیسی و بدی را به شكل یهودا، از یاران مسیح كه هنگام شام تصمیم گرفت به او خیانت كند، تصویر می‌كرد. كار را نیمه تمام رها كرد تا مدل‌های آرمانیش را پیدا كند.
    روزی در یك مراسم همسرایی، تصویر ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. کوروش(سربازان جان بر کف ایران)

یایید سازندگی را از خود آغاز کنیم.
    بیایید تن را توانا
    خرد
    را بیدار
    و روان را پاک نگهداریم.
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. کوروش(سربازان جان بر کف ایران)

ز دیاری می آیم که روزگاری پیشاهنگ علم و فرهنگ در دنیا بود. از دیاری می آیم که هرچند، زخم تازش های هزاران ساله ای بر تنش نشانده شده، هرگز کمر خم نکرده است. از دیاری می آیم که زادگاه بزرگ مردانی است که تاریخ نامشان را هرگز از یاد نخواهد برد.آري من اهل ایرانم
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. کوروش(سربازان جان بر کف ایران)

با تو گویم میهنم این بار هم گل می کنم آسمـانت را پل پرواز سنبل می کنم در سرِ پیری جوان می گردمی همچـون بهـار کوچه بـاغت را پر از آواز بلبل می کنم جاودانـه میهنم این بار هم می سازمت چون درفـش کاویان هر جای می افرازمت همچو رستم می کنم دیو پلیدی را ز جای چون فریدون شوکت دیرینه می پردازمت با تو مام میهنم دیرینه پیمان می کنم گر که ایرانم نباشد، ترک این جان می کنم همچو آرش بر پر البرز جان بر کف به پای
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. کوروش(سربازان جان بر کف ایران)

کوروش بزرگ فقط برای افتخار کردن نیست، باید از او احترام به عقاید، مهربانی، عشق به میهن، ایستادگی در برابر ظلم و ستم و تعهد به آزادی و استقلال ایران را آموخت. جهت یادآوری گوشه ای از تاریخ ایران، که گزنفون مورخ یونانی در کتاب «کوروپدیا» نقل کرده است را بیان میکنم تا هم کوروش را بهتر بشناسیم و هم تلنگری باشد برای من و دیگران.
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین