مشاهده RSS Feed

دسته بندی نشده

مطالب بدون دسته بندی

1. اس ام اس جدید

محققان دریافته اند که مصرف روزانه یک سیب از سرطان جلوگیری میکند,با تحقیقات بیشتر محققان دریافتند که مصرف روزانه دو سیب عامل اصلی سرطان است.
    تا اعلام نتایج تحقیقات بعد مراقب باشید یک سیبتان به دوسیب تبدیل نشود!!!!حالم گرفته از این شهر که ادمهایش همچون هوایش ناپایدارند...گاه انقدر پاک که باورت نمیشود,گاه چنان الوده که نفست میگیرد!!!دایا. . . .
    یا نوری بیفکن یا توری. . . .
    ماهی کوچکت از تاریکی این اقیانوس می ترسدنیما جان !
    خواب در چشم ترت میشکند،غم این خفته ی چند..
    اما
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. گوشهای 2012

برای داشتن ویندوز فون، این انتخاب ساده ای است. لومیا ۹۰۰ نوکیا هم اکنون بهترین اسمارت فون ویندوز فونی است. قابلیت های ویژه، طراحی منحصر به فرد و قرارداد AT‪&‬T با شبکه پرسرعت LTE و قیمت جالب ۱۰۰ دلار هم به آن جذابیت خاصی بخشیده اند.

درست است که به دلیل آپدیت نشدن به ویندوز ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. طنز و سرگرمی و جملات خنده دار

نحوه ی جستجوی پسرا تو گوگل :نرم افزار پارتیشن بندینحوه جستجوی دخترا تو گوگل:چطوری هاردمو به چند تا درایو تقسیم کنم؟الان سه تا درایو دارم. میخوام بشه ۶ تا !...جملات طنزمیخواهى بدانى چه مى کشم ؟فقط یکبار سیگار رااز آن طرف که مى سوزد بکش !...جملات خنده داربیشعوری یعنی:واسه ثابت کردن باحال بودنجلوی چند نفر غریبه دوستتو خراب کنی به همین راحتی . . ....شبی گفتم به قلیانم که از جانم چه میخواهی ؟نوشت با خط دود خودبه دردت می خورم گاهیتو بر من می نهی آتشکه درد خود کنی تسکینمن بیچاره می سوزمتو از حالم
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. خنده چه کارها که نمی کند

خنده چه کارها که نمی کند

● وقتی که می خندیم

وقتی می خندیم چه می شود؟ چرا خوشحالی را با سلول سلول وجودمان احساس می کنیم؟ وقتی یک شوخی جالب می شنویم چرا ناگهان تمام عضلاتمان به طور ریتمیک منقبض می شوند؟ چه می شود که فکر می کنیم انگار در درونمان جایی عروسی است؟

محققان کالج ویلیام ومری در
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. فقط لبخند بزنيد

فقط لبخند بزنيد

آيا مي‌دانيد كه هميشه و در همه حال لبخند زدن به تنهايي باعث مي‌شود حس بهتري پيدا كنيد؟ بله درست مي‌بينيد و درست شنيده‌ايد؛ كار به اين سادگي موجب حسي مثبت و حتي پايدار مي‌شود.

شايد اين هم يكي از شگفتي‌هاي خلقت انسان است كه كمتر به آن توجه مي‌كنيم.

پس به
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده