مطالب بدون دسته بندی
اگر ایران به جز ویرانسرا نیست من این ویرانسرا را دوست دارم. اگر تاریخ ما افسانهرنگ است من این افسانهها را دوست دارم. نوای نای ما گر جانگداز است من این نای و نوا را دوست دارم. اگر آب و هوایش دلنشین نیست من این آب و هوا را دوست دارم. به شوق خار صحراهای خشکش من این فرسودهپا را دوست دارم. من این دلکش زمین را خواهم از جان من این روشنسما را دوست دارم. اگر بر من ز ایرانی رود زور، ...
میترا طاهری مجری شبکه LCI فرانسه که به عنوان زیباترین مجری دنیا شناخته شد در پاسخ به پرسش خبرنگار فرانسوی که چرا جواب رد به شاهزاده های عرب و شیوخ آنها و پسران سرشناس فرانسوی در مقابل در خواست آنان برای ازدواج داده ای، گفت: من با اینکه فقط یک بار در ۳ سالگی به همراه پدر و مادرم به ایران سفر کردم ولی خود را فرزند کوروش و از نسل پاک آریایی می دانم و فرزندانم نیز باید آریایی باشند
نوشته اصلی توسط Jumper http://www.persiancamp54.com/Hot-Shot-Darts_v5283.html
بازی جدید و بسیار زیبایی برای شما قرار اده ایم که این بازی زیبا Spy Mission را برای شما قرار داده ایم که این بازی دارای سبکی مبارزه ای و اکشن می باشد که با گرافیکی بسیار بالا تولید شده است که سایزهای آن 176x208 , 240x320 می باشد که هم اکنون می توانید از پرشین کمپ دریافت کنید
آپدیت شده 2016/03/01 در 21:06 توسط [ARG:5 UNDEFINED]
نوشته اصلی توسط Jumper امروزه یا ارزان شدن اینترنت موبایل شرکت ایرانسل و نامحدود بودن آن یکی از بهترین کارهایی که می توانید به جای ارسال اس ام اس و تماس با یکدیگر انجام دهید استفاده از نرم افزار چت موبایل می باشد نرم افزار Nimbuzz v2.04 این امکان را برای شما فراهم می سازد تا بوسیله اینترنت گوشی خود با یکدیگر و بصورت دسته جمعی ارتباط برقرار کنید.یکی از ویژگی های برتر این نرم افزار محبوب امکان ...