مشاهده RSS Feed

دسته بندی نشده

مطالب بدون دسته بندی

1. شب شعر با حضور ملیجک

شب شعر با حضور ملیجک

حاکمی بود که به سرودن شعر علاقه وافری داشت اما در این کار هیچ استعدادی نداشت و هر چند وقت نیز شاعران را به شب شعر دعوت می کرد و در شب شعر ، شعرهای خود را می خواند اما با وجودی که شعرهایش هیچ شباهتی به شعر نداشت مرتب از شعرهایش تعریف می کرد و شاعران دیگر را نیز تحقیر می کرد
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. شب شعر با حضور ملیجک

شب شعر با حضور ملیجک

حاکمی بود که به سرودن شعر علاقه وافری داشت اما در این کار هیچ استعدادی نداشت و هر چند وقت نیز شاعران را به شب شعر دعوت می کرد و در شب شعر ، شعرهای خود را می خواند اما با وجودی که شعرهایش هیچ شباهتی به شعر نداشت مرتب از شعرهایش تعریف می کرد و شاعران دیگر را نیز تحقیر می کرد
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. بهانه های کوچک برای شادی (قسمت دوم)

بهانه های کوچک برای شادی (قسمت دوم)

- وقتی از کسی "نه" می شنوید به خواسته او احترام بگذارید.- لحظه ها را غنیمت بشمارید و خوب زندگی کنید.- چیزهایی را که در طول 5 سال گذشته از آنها استفاده نکرده اید دور بریزید یا به دیگران ببخشید.- هرگز خودتان را خوار و کوچک جلوه ندهید.- مسئولیت افکار٬ احساسات و اعمال خودتان را بر عهده بگیرید.- به خودتان برسید.- هرگز با کودکان بدرفتاری نکنید و حرف بدی به آنها نزنید.- بجای تک روی کردن بگذارید نیروی خداوندی در وجود شما جریان پیدا کند.- برای کمک به
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. بهانه‌های کوچک خوشبختی

بهانه‌های کوچک خوشبختی

همه ما می‌خواهیم شاد باشیم و اغلب هم در تلاشیم با دستیابی به ماشین جدید، خانه بزرگ و یا پیشرفتی در محل کار؛ هدف گریزپای «شاد بودن» و داشتن زندگی رضایت بخش را به چنگ آوریم.
    با این همه، معمولاً با خرید ماشین نو، خانه بزرگ و یا رسیدن به موقعیت بهتر شغلی باز هم به اندازه‌ای که انتظارش را داشته‌ایم، شاد نمی‌شویم. اما تغییراتی هم هستند که می‌توانند
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. تاکسی شکلاتی ( حتماً بخونید )

4جوک:پیشنهاد میکنم 3-4 دقیقه وقت بزارین و حتماً کامل این مطلب را بخونید ...

امروز صبح سوار تاکسي اي شدم که قبل از سوار شدن از من خواست روي درب را بخوانم که نوشته بود با لبخند وارد شويد بعد قانون ماشين را گفت که در اين تاکسي صبحانه داده مي شود که اگر جلو بنشيني بايد لقمه درست کني لذا اگر سختت است عقب بنشين .
    تجربه اي متفاوت و بسيار جالب بود اين راننده اسم تاکسي خود را تاکسي شکلاتي گذاشته بود و
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده