مطالب بدون دسته بندی
[QUOTE=!Alipour!;157650][FONT=times new roman][SIZE=4]حالا مدتی ایست ذهنم را خالی کرده ام از خیال و دلم را از امید نشسته ام لب ایوانِ روزمرگی و نگاه می کنم به این روزها که برای خودشان می روند رسیده ام به بی حسی به بی تفاوتی.... رسیده ام به حس برگی که می داند باد از هر طرف ...
[QUOTE=!Alipour!;157649][CENTER][FONT=times new roman][SIZE=4]ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ[/SIZE][/FONT] [FONT=times new roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=4]ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ[/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=4]اما نشد که با هم باشیم[/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=4]و ...
[QUOTE=!Alipour!;157645][CENTER][SIZE=5][COLOR=#ee82ee][B]♥ love ♥ [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][B]تو ای جام بلــور سرنوشتــــــــم [/B][/SIZE] [SIZE=4][B]برایت نامــه ای از دل نوشتــــم[/B][/SIZE] [SIZE=4][B] نوشتم نامـه رو یک شب توپاییـز [/B][/SIZE] [SIZE=4][B]ولـی با سینه ای از عشق لبریـز [/B][/SIZE] [SIZE=4][B] نـوشتم کاشکی از غم ...
حالمان بد نیست کم غم می خوریم/کم که نه ! هر روز کم کم می خوریم آب می خواهم سرابم می دهند / عشق می ورزم عذابم می دهند خود نمی دانم کجا رفتم به خواب / از چه بیدارم نکردی آفتاب ؟؟؟؟؟؟؟؟ خنجری بر قلب بیمارم زدند / بی گناهی بودم و دارم زدند دشنه ای نامرد بر پشتم ...
[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3][B] یه رویای کوتاه تنها همین ته آرزوهای من این شده ته آرزوهای مارو ببین فقط چند لحظه کنارم بشین فقط چند لحظه به من گوش کن هر احساسیو غیر من توجهان واسه چند لحظه فراموش کن برای همین چند لحظه یه عمر همه سهم دنیامو از من بگیر ...