مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. کمک فووووووری

نقل قول نوشته اصلی توسط T.A.K.T.A.Z نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من یه لب تاپ cx640 msi دارم که وقتی زیاد باهاش کار میکنم هنگ میکنه دوتا ازش عکس گرفتم میزارم ، لطفا اساتید محترم کمکم کنن ، تا دو روز دیگه گارانتیش تموم میشه

لینک 1

لینک 2
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. تاريخچه جام ملت‌هاي اروپا

[QUOTE=! ALi LOVE !;134266][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]به نقل از مهر، چهاردهمين دوره مسابقات جام ملت‌هاي اروپا ملقب به "يورو 2012" در حالي از فردا جمعه بصورت رسمي آغاز مي‌شود که اين براي سومين مرتبه است دو کشور بصورت همزمان ميزباني اين مسابقات را برعهده گرفته‌اند.

نخستين مرتبه يوفا دو ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. يورو2012 تا ساعاتي ديگر آغاز مي شود

[QUOTE=! ALi LOVE !;134260][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] ديدار افتتاحيه اين مسابقات بين تيم هاي لهستان و يونان درساعت 20:30 به وقت ايران آغاز خواهد شد وسپس روسيه و جمهوري چک در ساعت 23:15 به مصاف هم مي روند.

‌سوت آغاز مسابقات جام ملت‌هاي اروپا راس ساعت 18 به وقت محلي نواخته خواهد شد.

در اين ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. کاهش مازاد بودجه ميزبان جام‌جهاني 2022

[QUOTE=! ALi LOVE !;134265][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] اين کشور که بزرگترين صادرکننده گاز طبيعي در جهان است، مازاد 5.1 ميليارد ريال (1.4 ميليارد دلار) را براي مدت اکتبر تا دسامبر 2011 به ثبت رساند که پايين‌تر از مازاد 42.2 ميليارد ريال يا 25.6 درصد توليد ناخالص داخلي در سه ماهه پيشين است.

دولت اين کشور ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. یاد دوستان قدیم به خیر

نقل قول نوشته اصلی توسط sali_k26 نمایش پست ها
    یاد باد آن روزگاران یاد باد
    دوستان عزیز این پست رو دیدم خیلی دلم هوای قدیم رو کرد . یادش بخیر اون زمانی که همه هم دوره های من اینجا بودن شاد بودیم شلوغ پلوغ که همو به زور میدیدم نمیدونستیم جواب سلام کی رو بدیم راستش خیلی دلم برای اون زمان ها تنگ شده
    سناتور ، امپراطور ، گلی ،
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده