به سلامتی مادر واسه اینکه دیوارش از همه کوتاهتره! به سلامتی مادر بخاطر اینکه هیچوقت نگفت من همیشه گفت بچه هام... به سلامتی مادر بخاطر اینکه همیشه از غمهامون شنید اما هیچوقت از غمهاش نگفت به سلامتی مادر بخاطر اینکه از سلامتیش برای سلامتی بچه هاش همیشه گذشته به سلامتی ...
سلام هنوز تصمیم نگرفتمه که چی بنویسم ولی میخواستم یه چیزی بگم من قبلا اینجا ثبت نام کرده بودم ولی برام یه مشکلی پیش اومد دیگه نیومدم تا اینکه اومدم ولی نام ورمز فراموش کرده بودم با اسما جدید امدو ولی خیلی چیزا تعغیر کرده اند دیگه نمیشه برم چت روم اگه برید در لیست دوستان فلفل نمک ...
نوشته اصلی توسط Emperatur هواپیماهای جت مسافربری به سبب پیچیدگی فشارهای عادی و غیرعادی که در حین پرواز به آنها وارد می شود با کلیه وسایل نقلیه دیگر تفاوت دارند . در مراحل طراحی و ساخت ٬ آزمایشهای متعددی در مورد محاسبه و پیش بینی عمر مفید بدنه و قطعات مختلف هواپیما صورت می گیرد و شرکت های هوایی ٬ هواپیما ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;133311][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] به نقل از فارس پس از اینکه اعلام شد قرارداد ۲۳ بازیکن پرسپولیس در پایان لیگ یازدهم به اتمام می رسد این موضوع البته با شدت کمتر شامل حال دیگر تیم پایتخت یعنی استقلال هم می شود. از بین بازیکنانی که این روزها ساق های خود را پر توان کرده ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;133309][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] هفته بیست و دوم پایانی لیگ ستارگان قطر شب گذشته با برگزاری 6 دیدار همزمان به پایان رسید. در حساسترین دیدار هفته پایانی رقابتها تیم فوتبال الغرافه، حریف هفته آینده پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و قهرمان 7 دوره لیگ قطر مقابل السد، آخرین ...