خیلی ممنون انقدر آسون منو داغون کردی واسه احساسی که داشتم دلمو خون کردی تو که هیچ حسی به این قصه نداشتی واسه چی منو به محبت دو روزه مهمون کردی همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم خیلی ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;129082][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]در آخرین ردهبندی اعلام شده تیمهای فوتسال جهان ایران همچنان در رده ششم جهان و اول آسیا قرار گرفته است. در این ردهبندی جایگاه 13 تیم برتر تغییری نکرده است. اسپانیا با 2003 امتیاز همچنان در صدر قرار دارد و برزیل با 1967 امتیاز در رتبه دوم ایستاده ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;129072][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]در شرایطی که قرارداد همکاری دیدیه دروگبا با آبیپوشان استامفوردبریجی، تابستان سال آینده به پایان خواهد رسید، گمانهزنیها در مورد مقصد آینده وی شروع شده است. در این ارتباط برخی رسانهها عنوان می کنند وی همانند نیکولا آنلکا که ژانویه راهی ...
میخواهید با روحیات عاطفی متولدین هر ماه آشنا شوید ؟ متولدین فروردین ماه : به سوی من بیا تا تو را حس کنم و دنیا خواهد دید داستان عشقی سوزان را که شعله اش در قلب من خواهى بود به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر می کند. قلبا عاشق است و ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;128913][IMG]http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037547.jpg[/IMG][TABLE="align: center"] [TR] [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3"][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Tahoma] به نقل از مارکا اسپانیا، بارسلونا این روزها از همه سلاحهای خود از جمله روزنامه و سایت اسپورت کاتالونیا، همکاری ...