مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. فوتبال ‌ايران چهل‌وهفتم جهان، چهارم آسيا

[QUOTE=! ALi LOVE !;128339][FONT=Tahoma] در تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های فوتبال جهان از تاریخ ۱۸ ژانویه تا ۱۵ فوریه امروز اعلام شد و تیم تحت رهبری کارلوس کی‌روش با ۶۰۶ امتیاز در رده 47 جهان و چهارم قاره آسیا قرار گرفت.[/FONT]
    [FONT=Tahoma]این اتفاق در حالی روی داد که ماه گذشته ایران با ۶۲۳ امتیاز در رده ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. گزارش تصويري از بازي بارسلونا و بايرلورکوزن

[QUOTE=! ALi LOVE !;128319][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][B][IMG]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/02/14/leverkusen_barcelona/1329257595_extras_albumes_0.jpg[/IMG][/B]

[CENTER][SIZE=2]گواردیولا با قرارندادن این دو ستاره در لیست بازیکنان فراخوانده برای این بازی همه را متعجب کرد.البته چابی مصدوم بود ولی پیکه به دلیل تصمیم تکنیکی در ترکیب بارسا ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. تعدادبازي هاي گيگز در من يونايتد به 900مي رسد

[QUOTE=! ALi LOVE !;128328][FONT=Tahoma] گیگز سال 1991 برای نخستین بار با پیراهن منچستریونایتد به عنوان جانشین "دنیس اروین" وارد میدان شد و از آن زمان تاکنون 899 بار برای شیاطین سرخ به میدان رفته است.[/FONT]
    [FONT=Tahoma]رایان گیگز 38 ساله در نظر دارد تعداد بازی های خود در تیم فوتبال منچستریونایتد را ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. فال روزانه 25 بهمن 90

[QUOTE=! ALi LOVE !;128086][COLOR=#ff6600]فروردین[/COLOR]: مشتاقانه به انتظار آینده نشستن برای شما خوشایند است. اما همچنانکه ماه پیشگام شما را تشویق می‌کند تا برای آینده خود خیال پردازی کنید و در رویا بسر ببرید، ممکن است با بی تابی دست و پنجه نرم کنید تا آنجا که دیگر تاب انتظار نداشته باشید. خوشبختانه، ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. رويانيان:روي استعفايم ازمديرعاملي اصرار دارم

[QUOTE=! ALi LOVE !;128132][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Tahoma] محمد رویانیان در گفت و گو با بخش خبری ۱۸:۴۵ شبکه سه سیما در مورد استعفایش گفت: استعفایم از مدیرعاملی پرسپولیس مربوط به یک ماه پیش است. وزیر اصرار داشت که من به کار ادامه بدهم ولی آینده زیاد روشنی ندیدم و همچنان بر استعفایم اصرار دارم.[/FONT] ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده