مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. علم

ایران در تولید علم رتبه ی20 جهان را به خود اختصاص داد..ودر این میان ایالات متحده رتبه ی اول رابه خود اختصاص داده
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. علم

ایران در تولید علم رتبه ی20 جهان را به خود اختصاص داد..ودر این میان ایالات متحده رتبه ی اول رابه خود اختصاص داده
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. دانش

رنگ قرمززیبای بال کفشدوزکهانوعی هشدار طبیعی است وهر چقدر کفشدوزکسمی تر باشدشدت این هشدار بیشتر خواهد بود.کفشدوزکهای سمی ترنسبت به همنوعان دیگرخودشان در دوران شفیرگی رزیم غذایی بهتری دارند
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. پارک:باور نمي‌کنم، دويست‌بازي‌ براي يونايتد؟

[QUOTE=! ALi LOVE !;127262][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] پارک جی سونگ، ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که انجام دویستمین بازی اش برای این تیم غیرقابل باور است.

این ستاره متولد سئول یکشنبه شب و در بازی تیمش مقابل چلسی که با تساوی 3-3 به پایان رسید، دویستمین بازی اش برای ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. آلگري: زلاتان بايد اخراج مي‌شد

[QUOTE=! ALi LOVE !;127260][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] سرمربی تیم فوتبال میلان گفت: اخراج زلاتان ایبراهیموویچ در دیدار با ناپولی صحیح بود.

ماسیمیلیانو آلگری با اشاره به اتفاقات این بازی افزود: از شیوه قضاوت نیکولا ریزولی، داور مسابقه راضی‌ام. من اتفاق خاصی را در صحنه درگیری ندیده بودم ولی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده