[QUOTE=! asal !;126743][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] علی اصغر مدیر روستا پس از تساوی یک بر یک مقابل فولاد خوزستان گفت: نیمه اول نگران بازی بودم چون فولاد چند بازیکن اصلی خود را نداشت. میترسیدم بازیکنان فولاد را دست کم بگیرند و همینطور هم شد و در نیمه اول خیلی بد کار کردیم. وی افزود: در رختکن ...
[QUOTE=! asal !;126744][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] حسین فرکی پس از تساوی یک بر یک مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: مهمترین موضوع مسابقه این بود که بازی خوبی انجام دادیم و از بازیکنان تشکر میکنم. ما میتوانستیم برنده بازی باشیم و این بحث برمیگردد به کیفیت زمین. همیشه گفتهام زمینهای بیکیفیت ...
[QUOTE=! asal !;126745][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] فرهاد پور غلامی پس از پیروزی 2 بر یک برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: به بازیکنانم گفته بودم اگر 15 دقیقه اول مسابقه را کنترل کنیم میتوانیم در این مسابقه پیروز شویم و خیلی خوب هم از عهده این کار برآمدیم. خدا را شکر میکنم زیرا با این پیروزی ...
[QUOTE=! asal !;126746][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] کاستا پس از شکست خانگی 2 بر یک مقابل ملوان در جمع خبرنگاران گفت: پیش از آغاز مسابقه به مشکل برخوردیم و خالقی فر به دلیل مصدومیت از ترکیب خارج شد. بعد از آن روی یک ضربه پنالتی گل خوردیم و یک بازیکن ما اخراج شد بااین حال کسی نمیتواند بگوید نفت 10 نفر ...
[QUOTE=! asal !;126747][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] علیرضا خلیلینیا پس از شکست 2 بر یک خانگی نفت آبادان برابر ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه افراد فاسد و دلال به فوتبال رسوخ کردهاند، ای کاش رسانه ملی به جای این همه بها به استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی به تیمهای دیگر هم بها بدهد. ...