داستان عاشقانه رویا: سرگذشت واقعی" چرا این طور شد؟ رویا که عاشق درس خوندنه حالا کارش به جایی رسیده که یک کلمه درس نمیخونه خیلی بیقراره . صبح تا شب فکرای بیهوده میاد سراغش فکرایی که دارن بهترین فرصتای زندگیشو ...
یک سایت شبکه اجتماعی جدید در این هفته شروع به کار می کند و فرصتی برای ثروتمندان برای ارتباط با یکدیگر به وجود می آورد. به گزارش روزگار نو، "فیس بوک برای رهبران جهان" توسط شرکت نرم افزاری "تیبکو" در کنفرانس اقتصادی داووس در سوئیس رونمایی می شود. در این کنفرانس، ...
پایگاه خبری 125: نشست زمین درآرایشگاه زنانه موجب ایجاد گودال و سقوط 5 زن در داخل آن شد.این حادثه ظهر دیروزدر شرق تهران اتفاق افتاد وآتش نشانان با اقدام به موقع خودهمگی این افراد را نجات دادند. درپی رخداد این حادثه، شهروندان در تماس با سامانه 125 از آتش نشانی درخواست کمک کردند ...
به گزارش البرزنیوز به نقل از شفاف، هیچوقت یادم نمیرود بلوار میرداماد را به سمت خیابان شریعتی رانندگی میکردم. وقتی به چراغ قرمز ۱۸۰ ثانیهایاش برخورد کردم عصبی شدم. تازه از محل کارم تعطیل شده بودم و خیلی خسته بودم. داشتم دیالوگهای معمولم در مورد چراغ قرمزها و ترافیکهای ...
نـِگران نـَباش حـال دِلـَم خـوب اسـت نـه از شيـطـَنت هاي كودكانه اش خـَبري است نه از شيـون هاي مـداومَش آرام گـوشه اي نـِشسته و روياهايَشرا به خـاك ميسپارد
آپدیت شده 2012/01/28 در 11:27 توسط [ARG:5 UNDEFINED]