به نقل از افکار، سرهنگ محمد المر مدیر اداره حقوق بشر پلیس دوبی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که اداره حقوق بشر پلیس دوبی از افزایش خانههای فساد و فحشا در دوبی نگران است و مکانهای فساد و فحشا رو به افزایش است. وی اظهار کرد: پلیس دوبی هفته گذشته گروهی از دختران را که از کشورهای مختلف به ویژه از کشورهای آسیای میانه به ...
اوج نیوز: پدر گلشیفته فراهانی در تازه ترین اظهار نظر خود گفت: برایم مهم نیست دیلی تلگراف یا هر کس دیگر چه می گوید.گلشیفته فراهانی و پدرش بهزاد فراهانی بهزاد فراهانی در اظهار نظری تند گفت: من در این کشور زندگی می کنم ومسائل دخترم به من ارتباطی ندارد. نمی دانم چرا هر چه می گویم کسی حرف هایم ...
مشرق: هنگامی که پای زندگی سالم به میان می آید، زنان و مردان هرکدام عادات خاص خود را دارند، با این حال مواردی وجود دارد که برخی از این عادات را میتوان از جنس مخالف آموخت. برای ارتقا سطح سلامت و تناسب اندام خود به این توصیه های تندرستی که مردان میتوانند از زنان بیاموزند توجه کنید. ...
به گزارش فارس سینما,اجرای نمایش مشروطه بانو به کارگردانی حسین کیانی همچنان با استقبال مردم به روی صحنه می رود. در این نمایش بازیگرانی همچون:هومن سیدی,آزاده صمدی,ویا نونهالی,شهرام حقیقت دوست,محمد مختاری,بهزاد فراهانی,لیلا برخورداری,بهناز جعفری,مریم توکلی و...به اجرای نقش می پردازند.
به نقل از مجله آمریکایی استار ، این خواننده مشهور هالیوود هر هفته ۱۰ هزار دلار به کاسپر اسمارت می دهد تا او بتواند از عهده مخارج زندگی خود و رفت و آمد با جنیفر لوپز برآید. یک منبع خبری گفت:"هربار که جنیفر و کاسپر به رستوران می رفتند جنیفر مجبور بود از کارت اعتباری خودش برای ...