مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. عجیب ترین ازدواج دنیا در تایلند !!+ عکس

یک مردم تایلندی به نام «چادیل دفی» طی پیامی از دوستان خود دعوت کرد تا روز ۴ ژانویه در مراسم ازدواج خود و همسر مرده اش حضور پیدا کنند.

این ازدواج چند هفته ی قبل و در یکی از مناطق شمال تایلند صورت گرفت. در این مراسم چادیل ۲۸ ساله با جسد نامزدش «سارینا کامسوک» که وی قبل از ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. ترانه مکرم: متاسفم ! حال ترانه خوب نیست

ترانه مکرم که مدتها نیمی از بازار ترانه در موسیقی ایران را قبضه کرده بود، از وضعیت کنونی ترانه و ترانه سرایان دل خوشی نداشته و در این رابطه به موسیقی ما گفت: اصلا شرایط کنونی ترانه سرایی را شرایط ایده آلی نمی دانم. ترانه های امروز در جامعه موسیقی ایران به شدت گرفتار تقلید، کپی و ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. سلحشور:بسیاری از زنهای خوب سینما،الان آلوده شده اند

فرج الله سلحشور در مصاحبه با رجانیوز در باره رفتار کاملا غیراخلاقی گلشیفته فراهانی گفته است:

*من از این اتفاق اصلاً تعجب نمی‌کنم. من از اینکه یک زن بازیگر ایران در خارج از کشور ناهنجار و عریان، بازی کند خیلی تعجب نمی‌کنم؛ چون‌که سینما تعریفش همين است. سینما برای عیاشی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. زنی که با اندام جدیدش رکوردی جهانی ثبت کرد!! + عکس

زنی که 200 کیلو وزن کم کرده است تا خودرا از مرگ نجات دهد به عنوان برترین زن سال 2011 در زمینه لاغری شناخته شد. کارول رایت 54 ساله زنی است که حدود 300 کیلو وزن داشته است و حتی قادر نبوده است که کارهای شخصی اش نظیر پوشیدن کفش و لباس شستن و حتی بالارفتن از پله را انجام دهد.

او تنها در ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. واکنش مرضیه برومند به برهنه شدن گلشیفته

من از این رفتاری که گلشیفته انجام داد حالم به هم خورد و این عمل، بسیار قبیح و زشت است و جای حرفی را باقی نمی گذارد.

سایت موسسه شهید آوینی درباره ی اقدام موهن گلشیفته فراهانی با خانم مرضیه برومند بازیگر و کارگردان سینما گفتگو کرده و نظر او ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده