[QUOTE=! ALi LOVE !;119926][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] علی فتحاللهزاده پس از تساوی یک بر یک استقلال و سپاهان گفت: امروز چند نفر را نداشتیم. میداودی، تیموریان، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی نبودند. با این حال بچهها زحمت خود را کشیدند و دستشان درد نکند. اگر پنالتی را گل میکردیم کار تمام بود. ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;119338][COLOR=#0000ff][FONT=tahoma][SIZE=2] در یکی از دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر پرسپولیس از ساعت ۱۵ در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف تیم ملوان رفت که این بازی با برتری 2 بر صفر ملوان خاتمه یافت. محسن مسلمان در دقیقه ۴۵+۱ و علیرضا رمضانی در دقیقه ۷۹ از روی نقطه پنالتی برای ملوان گلزنی ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;119304][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، شرایط ثبتنام داوطلبان نامزدی پستهای انتخابی فدراسیون فوتبال اعلام شد و داوطلبان نامزدی از 13 بهمن ماه به مدت 10 روز کاری فرصت دارند آمادگی خود را اعلام کنند. ثبت نام داوطلبان نامزدی پست های انتخابی فدراسیون ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;119332][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]دیدارهای این هفته با 4بازی آغاز شد، که ملوان در خانه با دو گل پرسپولیس را با شکست بدرقه کرد ،راهآهن دومین برد خود را در این فصل جشن گرفت و پس از 13 تساوی ترک عادت کرد. بلاژویچ هم در تبریز برابر شهرداری که برای اولین بار مدیرروستا را روی نیمکت میدید ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;119054][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]پولادى در مورد مشکلات پیچیده اى که دارد گفت: متأسفانه در حالى که دیگر فرصتى باقى نمانده است، وضعیت من هنوز مشخص نیست و نمى دانم بالاخره تکلیف من چه خواهد شد. باید امروز هم صبر کنم تا در نهایت وضعیتم مشخص شود. پولادى در پاسخ به این سوال که اگر مسئولان ...