مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. فتح‌الله‌زا ه: 9 بهمن شيراز مي‌ترکد

[QUOTE=! ALi LOVE !;119926][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] علی فتح‌الله‌زاده پس از تساوی یک بر یک استقلال و سپاهان گفت: امروز چند نفر را نداشتیم. میداودی، تیموریان، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی نبودند. با این حال بچه‌ها زحمت خود را کشیدند و دستشان درد نکند. اگر پنالتی را گل می‌کردیم کار تمام بود.
    ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. پرسپوليس با دنيزلي هم باخت

[QUOTE=! ALi LOVE !;119338][COLOR=#0000ff][FONT=tahoma][SIZE=2] در یکی از دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر پرسپولیس از ساعت ۱۵ در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف تیم ملوان رفت که این بازی با برتری 2 بر صفر ملوان خاتمه یافت.
    محسن مسلمان در دقیقه ۴۵+۱ و علیرضا رمضانی در دقیقه ۷۹ از روی نقطه پنالتی برای ملوان گلزنی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. اطلاعيه فدراسيون‌درب اره نحوه ثبت‌نام درانتخابات

[QUOTE=! ALi LOVE !;119304][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000] به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، شرایط ثبت‌نام داوطلبان نامزدی پست‌های انتخابی فدراسیون فوتبال اعلام شد و داوطلبان نامزدی از 13 بهمن ماه به مدت 10 روز کاری فرصت دارند آمادگی خود را اعلام کنند.

ثبت نام داوطلبان نامزدی پست های انتخابی فدراسیون ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. نتايج بازي هاي ليگ برتر

[QUOTE=! ALi LOVE !;119332][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]دیدارهای این هفته با 4بازی آغاز شد، که ملوان در خانه با دو گل پرسپولیس را با شکست بدرقه کرد ،راه‌آهن دومین برد خود را در این فصل جشن گرفت و پس از 13 تساوی ترک عادت کرد. بلاژویچ هم در تبریز برابر شهرداری که برای اولین بار مدیرروستا را روی نیمکت می‌دید ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. پولادى:به‌کر ان‌برنمى‌گر دم‌حتى‌اگر خانه‌نشين‌ش م

[QUOTE=! ALi LOVE !;119054][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000]پولادى در مورد مشکلات پیچیده اى که دارد گفت: متأسفانه در حالى که دیگر فرصتى باقى نمانده است، وضعیت من هنوز مشخص نیست و نمى دانم بالاخره تکلیف من چه خواهد شد. باید امروز هم صبر کنم تا در نهایت وضعیتم مشخص شود. پولادى در پاسخ به این سوال که اگر مسئولان ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده