مشاهده RSS Feed

تمام مطالب وبلاگ

1. جدال کيا و زيدان بر سر توپ در هامبورگ (عکس)

[QUOTE=! ALi LOVE !;116325][CENTER][IMG]http://khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/23-9-1390/IMAGE634594215715694182.jpg[/IMG][/CENTER]
    [RIGHT] [SIZE=2]جدال مهدی مهدوی کیا و زین الدین زیدان بر سر توپ در بازی خیریه منتخب ستارگان جهان مقابل منتخب هامبورگ در استادیوم ایمتک آره نا شهر هامبورگ.
    این دو بازیکن محبوب یک بار نیز مقابل هم قرار گرفته ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  2. فلچر براي مدتي طولاني فوتبال را كنار گذاشت

[QUOTE=! ALi LOVE !;116330][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma] بیماری این بازیکن 27 ساله کولیت‌اولسرو عنوان شده که به دلایلی ناشناخته بیش از همه در آمریکای شمالی، انگلیس و اسکاندیناوی شایع است. [/FONT]
    [/COLOR]
    [COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]منچستریونایتد در بیانیه ای اعلام کرد فلچر توصیه پزشکان را پذیرفته و برای مدتی طولانی ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  3. گلزني جوادنکونام در کوپا دل ري

[QUOTE=! ALi LOVE !;116324][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]نکو دیشب در مرحله یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری گل دوم تیمش مقابل آلمریا را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. او در دقیقه 60 بازی هم یک کارت زرد گرفت.
    [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  4. دايي: شکست پرسپوليس ربطي به من ندارد

[QUOTE=! ALi LOVE !;116255][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma] علی دایی در خصوص طلب بازیکنان راه آهن و ناراحتی آنها و اینکه‌ امروز نمی‌خواستند تمرین کنند گفت: بازیکنان ما فقط حدود ۱۵ درصد پول خود را گرفته‌اند و ناراحت بودند. آنها را آرام کردم اما دفعه آینده مجبوریم هر تصمیمی بازیکنان بگیرند کادر فنی هم با آنها ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده
  5. کريم باقري: استيلي رفت، من هم ديگر نمي‌آيم

[QUOTE=! ALi LOVE !;116247][COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma] با درخواست رویانیان و پروین، کریم باقری برای کمک به حمید استیلی سرمربی مستعفی پرسپولیس چند روزی در تمرینات قرمزپوشان شرکت کرد اما با رفتن استیلی، کریم باقری هم رسما جدایی خود را از پرسپولیس اعلام کرد. [/FONT]
    [/COLOR]
    [COLOR=#0000ff][FONT=Tahoma]باقری در این ...
    دسته بندی ها
    دسته بندی نشده