[QUOTE=! ALi LOVE !;115255][FONT=tahoma][SIZE=2][COLOR=#000000][RIGHT][COLOR=blue][FONT=tahoma][SIZE=2]دروازه بان تیم منتخب رقابت های لالیگا به ترکیب 2-4-4 میگوئل مویا از ختافه انتخاب شده است. همچنین خوآن والره آ از ختافه، ایمنگیو مارتینز از رئال سوسیه داد، اینیگو لوپز از گرانادا و دل هورنو از لوانته 4 مدافع تیم منتخب رقابت ...
فقط آدم های عاشق میتوانند جواب این معما را بدهند * * * * * * * ...
[COLOR="blue"][SIZE="2"]مرد و زن جوانی سوار بر موتور در دل شب می راندند.آنها عاشقانه یکدیگر را دوست داشتند. زن جوان: یواش تر برو، من می ترسم. مرد جوان: نه، اینجوری خیلی بهتره. زن جوان: خواهش میکنم ، من خیلی می ترسم. مرد جوان: خوب، اما اول باید بگی که دوستم داری. ...
[B][SIZE="2"][CENTER][COLOR="blue"][SIZE="2"]آدمک آخر دنیاست بخند آدمک مرگ همین جاست بخند دست خطی که تو را عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند آن خدایی که بزرگش خواندی بخدا مثل تو تنهاست بخند ...![/SIZE][/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B] ...
[QUOTE=! ALi LOVE !;114481][COLOR=blue][FONT=tahoma][SIZE=2]بخش عربی وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد کریس رونالدو مهاجم باشگاه رئال مادرید رقم 2,400 یورو به کودکان فلسطینی غزه کمک کرده است. رونالدو کفش هایش را به موسسه خیریه ای تقدیم کرد که عوایند حاصل از فروش آن برای کودکان فلسطینی در غزه ...