اي خدا مرا اين عزت بس كه بنده ي تو باشم اين فخرم بش كه پروردگارم تو باشيتو آنچناني كه من دوست دارمپس مرا آنسان كه مي خواهي بگردان آمين
10 راه برای شاد شدن فوری1. در خانه تان تاب ببندید. هیچ چیز مفرح تر از داشتن یک تاب در حیاط خانه نیست. دوستان، همسایه ها و حتی غریبه ها ممکن است بیایند و بخواهند با شما بازی کنند. یک روز مادری با دو بچه کوچکش وارد خانه ما شدند. نمی توانستند من را ببینند اما من صدای زن را شنیدم که به بچه هایش می گفت، "نگاه کنید اینجا خانه همان زنی است که تاب دارد. اون خیلی زن باحالیه!"2. سنت های خودتان را داشته باشید. چرا باید سبزی پلو با ماهی شب عید کنار همه اعضای خانواده ...
بزرگ ترین شکلک خنده دنیاحدود 768 نفر در زاگرب مرکز کرواسی گرد هم آمدند تا بزرگترین خنده دنیا را تشکیل دهند. عکس این صورت بزرگ خندان با عکس های پیاپی به صورت پانوراما گرفته شده است. این افراد توانستند رکورد بزرگترین خنده زنده دنیا را در رکوردهای گینس ثبت کنند. گفتنی است تاریخچه ابتکار استفاده ...
پنج توصیه عجیب پزشكی !1. آلرژی دارید؟ بخندید! وقتی دچار آلرژی میشوید، سعی کنید خود را در موقعیت خندیدن قرار دهید. شرکتکنندگان در تحقیقی که از سوی محققان ژاپنی انجام شده بود زمانی که به تماشای یک فیلم خندهدار نشسته بودند کمتر دچار حساسیت میشدند اما همین افراد زمانی که به تماشای یک فیلم جدی نشستند، پیاپی عسطه میکردند. خنده موجب عملکرد سریع سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما میشود و سبب میشود فرد کمتر دچار حساسیت شود. 2. بدنتان زخم است؟ خوشاخلاق باشید! خوشرفتاری ...
چهار قانون مهم شادکامی و موفقیتدر اینجا چهار قانون مهم شادکامی و موفقیت بیان شده است. توصیه ما به شما این است که در طول ماه، هر هفته یکی از قانونها را به کار ببرید و بعد از این، هر روز از این قانونها استفاده کنید و آنها را در زندگیتان به کار ببرید. قانون اول: نعمتهایت را بشمار نعمتهایی را که در زندگی داری، بشمار. چرا فقط توجهت را بر روی نداشتههایت متمرکز میکنی و فکرهایت را درهم میریزی؟ ...
كم هزینه ترین لذت های دنیااگه كمی و فقط كمی بخواهیم از زندگی لذت ببریم و نگاهمان را كمی بهتر كنیم بسیاری از لذت ها نه وقت زیادی می خواهد و نه پول زیادی. پس منتظر تغییرات زیاد در یه روزی كه معلوم نیست كی باشد نباشیم...در کوچکترین اتفاقات عظیم ترین تجارب بشر نهفته است . باور کنید ... 1-گاهی ...