-
گوش فیل
مواد لازم :
ـ آرد ۵/۲ الی ۳ لیوان
ـ شیر نصف لیوان
ـ زرده تخم مرغ ۲ عدد
ـ سفیده تخم مرغ ۱ عدد
ـ بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ـ روغن مایع ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
ـ پسته ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
ـ شهد ۵/۱ الی ۲ لیوان
ـ روغن مخصوص سرخ به میزان لازم
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را خوب بزنید و در شیر ریخته و با هم مخلوط کنید . یک عدد سفیده را با همزن خوب بزنید و با روغن در شیر بریزید . بکینک پودر و آرد را مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه و هم بزنید تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد بعد از اینکه خمیر به مدت ۲ ساعت ور آمد گلوله های کوچکی از آن را برداشته و با وردنه پهن کنید و یک طرف آن را جمع کنید و در ماهی تابه کوچکی روغن به حدی بریزید که روی گوش فیل را بپوشاند و آنرا دانه دانه و با حرارت کم سرخ کنید و بعد از سرد شدن در شهد بیندازید . من برای اینکه زیاد شهد به خودش نگیرد زمان کوتاهی در شهد انداخته ام اما بایستی مدت بیشتری در شهد بماند تا گوش فیلها تقریباْ شیشه ای شود . از شهد که در آوردید در دیس بچینید و روی آنرا با پسته تزیین کنید.
یکی از دوستان عزیزم طرز تهیه گوش فیل را خواسته بود این شیرینی را به خاطر ایشان درست کردم و به علت اینکه غذاهایی با شیرینی کم و کم چرب در منزل ما خواهان دارد من این شیرینی را زیاد سرخ نکرده ام و شهد زیادی هم جذب آن نشده ولی شما میتوانید مقدار سرخ آن را بیشتر کنید.
برای تهیه شهد ۱ لیوان شکر را با ۱ لیوان آب بجوشانید و وقتی شکر حل شد به آن یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنید .