تنها گرگها نیستند که لباس میش می پوشندگاهی پرستوها هم لباس مرغ عشق برتن می کنند..عاشق که شدی کوچ میکنند
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها گرگها نیستند که لباس میش می پوشندگاهی پرستوها هم لباس مرغ عشق برتن می کنند..عاشق که شدی کوچ میکنند
به من نگو نمی خوام اسمی ازت بیارمهر چی که بود تموم شد نگو دوست ندارمهمش نگو نمی خوام به پای تو بسوزممن اشتباه کردم عاشقتم هنوزم
با تو از عشق میگفتماز پشیمانیو از اینكه فرصتی دوباره هست یا نه ؟!...در جواب صدایی بی وقفه می گفت:"دستگاه مشترك مورد نظر خاموش می باشد!!!"
از آدما دلم شکست واسه همیشهدلم می خواد دعا کنم اما نمی شه
دوسش داشتم دوسش ... قد نفسهامبدون اون نمی تونم من خیلی تنهام
گفته بودی :
- یا تو یا هیچکس!!!!
ولی من ساده انگار فراموش کرده بودم
که این روزها هیچکس هم برای خودش کسیست...کسی حتی مهم تر از من
هنوز نیامده ای خداحافظ ؟تقصیر تو نیستهمیشه همین گونه بوده ، برو اما من پشت سرت دست نه ، دل تکان می دهم
بی آشیانه را شوق ماندن نیست سنگ بر زمین ننداز ، من خود پریده ام
از حساب و کتاب بازار عشقهیچ گاه سر در نیاوردم !و هنوز نمی دانم چگونه می شودهربار که تو بی دلیل ترکم می کنیمن بدهکارت می شوم ؟
نمی بخشمت به خاطر تمام خنده هایی که از صورتم گرفتی ، به خاطر تمام غم هایی که بر صورتم نشاندی ، نمی بخشمت به خاطر دلی که برایم شکستی ، به خاطر احساسی که برایم پر پر کردی ، نمی بخشمت به خاطر زخمی که بر وجودم نشاندی ، به خاطر نمکی که بر زخمم گذاردی
به قلبم نشستی نگفتم چرا ، دلم را شکستی نگفتم چرا ، یکی خواب شبهای من را ربود ، چو دیدم تو هستی نگفتم چرا