پاسخ به سوالات مهرسا خانوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!مهرسا!
.
واااای بهنوش امتحان کنکور به این سختی نبوداا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!.behnoosh.!
دقت کنید همه ی سوال ها رو با دقت جواب بدین.وااااای امشبو باید تا صب جواب بدم http://www.senatorha.com/forum/image...pf%2822%29.gif
دوست صمیمی شما در چت؟ کلی گویی نکنید نام ببرید.
خب من با همه صمیمیم اخه خیلی زیادن اما خب چن تاشونو میگم boy tanha,mahsa,hanie,only zahra ,خودتون . وای بچه ها شرمنده اگه بخام بگم خیلی طول میکشه میترسم اسمه کسیو فراموش کنم بقیه هم مثله اینایی که نام بردم عزیزن
نظر شما در مورد صندلی داغ چیه؟چیزیه خوبیه به شرطی که اونجات نسوزهicon_biggrin
یه ضرب المثل که دوست دارین بگین.صد انداختی تیرو هر صد خطاست اگر هوشمندی یک اندازو راست
دلتون واسه کی تنگ شده تو چت ؟ اونای که دیگه نمی یان.والا الان حضور ذهن ندارم من معمولا زود فراموش میکنم یه چیزیو
بهترین پستی که تو انجمن دیدین چی بوده؟وااای چه سوالای سختی اما فک کنم همون پسته اموزشی خودم
دوست دختر دارین؟دخترایی هستید که با من دوست باشن
هوادار کدوم تیمین؟چلسی ,میلان,بایرن مونیخ, رئال مادرید
اگه بخواین یک نفرو از زندگیتون حذف کنید اون کیه؟کسی که لیاقته دوست داشتن رو نداشته باشه
عکس العمل شما هنگام عصبانیت چگونه است؟من زود عصبانی میشم اما عصبانیتم رو نمی تونم بروز بدم یعنی میخام بزنم همه چیو بشکونما یا بزنم یکیو خوردو خاکه شیرش کنم اما نمی تونم و همه رو میریزم تو
زیباترین جمله از نظر خودتون چیه؟مادر
مهمترین نصیحتی که شنیدین چی بوده؟بچه جون خوب یکم درس بخون بلکه فردا یه .... بشی!
چی میتونه گریتونو در یاره؟ضایع شدن و کم محلی
نظرتون در مورد عشق ، خدا ، پدر و مادر ، آزادی ، ایران رو بگین.عشق ینی همه چیزت همه کست,خدا یعنی تنها کسی که وقتی از همه جا نا امیدی بهش پناه ببری,پدر مادر یعنی مربی زندگی,ازادی یعنی زندگی کن اونجوری که دوس داری,ایران یعنی همه چیزه من
دوست داشتین چه سوالایی ازتون پرسیده بشه که نشده؟والا میبینم که بچه ها چیزی کم نذاشتن
از اسمتون راضی هستین؟قربون امام رضا اما اسمای ایرانی رو بیشتر دوس دارم
هدف اصلیتون در زندگی چیه؟مفید بودن
ترسناک ترین ، بهترین و آخرین خوابی رو که دیدین رو بگین.کابوس زیاد میبینم اما خوابای شیرینم قابل گفتن نیست
خواب هاتون چه رنگی اند؟بیشتر سیاهن
تو یه جمله تنهایی رو تعریف کنید.تنهایی یعنی خودت همه کسه خودت باش
یه جمله با همه ی اینها بسازین. سوسک ، خوشمزه ، خورد ، صندلی داغ ، خورد ، مامولک ، ساندویچ .
روی صندلی داغ نشسته بودم داشتم ساندویچ میخوردم دیدم یه مارمولک یه سوسکو خورد اشتهام کور شد
کدوم یک از اعضا :
شیطون ترین:
خودم
صمیمی ترین:
همه
شوخ طبع ترین:
بوی تنها
صادقترین ، مهربون ترین ، باحال ترین ؛ صادقترینو نمیدونم . مهربانترین هانیه مهسا بوی تنها زهرا خودتون,ارسووو
فعال ترین ، لوس ترین، با ادب ترین ،:
فعالترین مهسا ,لوس ترین رژينا,با ادب ترین,هانیه ,مهسا,خودوتن
با جنبه ترین ، مغرور ترین ، ساکت ترین:
با جنبه ترین علی پور ,مغرورترین رژينا فک کنم,ساکت ترین هانیه
سرد ترین ، خشن ترین ، دروغگو ترین ،سرد ترین گلدن بوی,خشن ترین علی پور مارمولک,دروغگو نمی دونم کی تا به حال دروغ گفته بهم
کم فعال ترین ، بی جنبه ترین؟؟کم فعالترین هانیه,بی جنبه ترین گلدن بوی
نظرتون در مورد نوشته پایین صفحه ی من چیه؟؟
نظرتونو در مورد من ، ابجی سایناز ، مهسا ، علی پور ، بهروز ، سمانه ،سناتور رو بگین.
خودت خیلی خانومی,ساینار باصفا,مهسا خاطره ها ,علی پور با نمک.بهروز مغزه متفکره روم,سمانه یه زمانی میشد روش حساب کرد,سناتور همیشه سرش شلوفه
icon_biggrin
http://www.senatorha.com/forum/image...20%2856%29.gif
.
پاسخ به سوالات ارزو خانوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arezoo khanom
:icon_pf(21):سلام آقا بهروووز-سلام ارزو خانوم
- اگه یک میلیارد بهت بدن به شرطی که نهصد میلیونشو ببخشی قبول میکنی ؟خب بگو بیا این 100 میلیونو بگیر برو حالشو ببر چرا اذیتم میکنی
2..اولین سوتی که دادی کجا و کی بوده ؟معمولا هرجایی که برم چن تا سوتی میدم اما خیلی زود خودمو با شرایط وفق میدم
3..اولین جایی که با زور بردنتو دوست نداشتی بری ؟فک کنم موقع ختنه سورانیم بود
4..تا حالا به کسی که دوسش داری دروغ گفتی ؟خیلـــــــــــی
5..قولات قوله یا کشککیه؟حرفیو بزنم تا اخرش هستم
6..اگه بزنم تو گوشت چیکار میکنی ؟فشت میدم
چی حوصلتو سر میبره ؟تنهایی
تو خانوادتون مرد سالاریه یا زن سالاری ؟تو خونواده ما 5 تا اقا هست یه خانوم
بچه بودی از کی حساب میبردی ؟یکی از داییهام
الان دلت برای کی یا چی تنگه ؟تابستونایی که با رفقا بودم
:icon_pf2 (56):
2- فواید اینترنت؟مضراتش؟فایدش کوچیک کردن دنیا به اندازه یه صفحه مضراتش فیسبوک به طور کلی جنبه نداشته باشی بدبختی
اگه نت نبود چيكارميكردي ؟درس میخوندم کمی هم بیشتر بیرون میپلکیدم
.