پروردگارا ... به من بیاموز ...
دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند ...
گریه کنم برای کسانی که هیچگاه غم مرا نخوردند ...
لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم
ننواخنتند ...
و عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند !
نمایش نسخه قابل چاپ
پروردگارا ... به من بیاموز ...
دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند ...
گریه کنم برای کسانی که هیچگاه غم مرا نخوردند ...
لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم
ننواخنتند ...
و عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند !
يادته يه روزي بهم گفتي:هر وقت خواستي گريه کني برو زيرِ بارون که نکنه نامردي اشک هاتو ببينه و بهت بخنده گفتم: اگه بارون نيومد چي؟؟؟ گفتي: اگه چشم هاي قشنگ تو بباره آسمون گريه ش ميگيره گفتم: يه خواهش دارم ؛ وقتي آسمونِ چشام خواست بباره تنهام نزار گفتي: باشه... حالا امروز من دارم گريه ميکنم اما آسمون نمي باره و تو هم اون دور دورا ايستادي و داري بهم مي خندي...
كاشكي هميشه پيشت بودم ميشد فراموشت كنم
چشات دیگه از من خسته سیره اما هنوز چشای من اسیره فقط بدون که این دل شکسته منتظره بگی واست بمیره
کشتی قلب مرا موج نگاه تو شکست گر صبر کنم تو هم مرا خواهی شکست
ديگه اين پنجره از ديدن من خسته شده انگاري کتاب عشق من و تو ديگه بسته شده
ای جوان اگر عاشق نشدی برو خودت را بکش این است رسم جوانی
کوير خشک دلمون ديگه زده هزار ترک غم ديگه بسه نازنين هرکي نمونده به درک
خورشيد تابانم تويي عشق پريشانم تويي آبي آسمانم تويي رنگ بي پايانم تويي همدم تنهايي من ياد و غمخوارم تويي يار هميشگي من عشق و دنيايم تويي گر نباشي من نيستم چون که هستي ام تويي
ازخدابرگشتگان راكارچندان سخت نيست سخت كارمابودكزماخدابرگشته است
عمريست زمانه درعذاب من وتوست گرماي زمين ازالتهاب من و توست آن قصه كه كهنگي ندارد هرگز سوگند به عشق انتخاب من و توست
دلم از نرگس بيمار تو بيمارتر است چاره كن درد كسى كز همه ناچارتر است من بدين طالع برگشته چه خواهم کردن كه ز مژگان سياه تو نگون سارتر است گر تواش وعده ديدار ندادى امشب پس چرا ديده من از همه بيدارتر است؟ هر گرفتار كه در بند تو می نالد زار مى برد حسرت صيدى كه گرفتارتر است عقل پرسيد كه دشوارتر از مردن چيست عشق فرمود فراق از همه دشوارتر است
نرو تو هم مثل من نمي توني دووم بياري نرو تو هم مثل من تو غصه كم مياري نرو تو هم مي پوسي ميميري بي من نروتو هم طاعون غم مي گيري بي من نرو
اه نرو نروتو كه مي دوني من بي تو توبي من يعني حسرت تو كه مي دوني بي جواب مي مونه عشق وعادت تو كه مي دوني كم مي شم تو كه مي دوني كم مي شي تو كه مي دوني هم اغوش غم مي شي نرو اه نرو نرو اما بعضي موقع انسان از چيزاي فرار مي كنه كه به خاطر ديگرا ن واسايش اونهاست چشم پوشيدن از عشق از زندگي و...... اما چه سود همينهايي رو كه دوستشان داري يه روز تنهايت مي گذارند ومي روند نمي شود از كسي گلايه كرد بايد شكر گذار خداوند بود كه مي توانم روي پاي خود بياستي
نمي زارم غصه بياد خرئ و خرابت ببره از عشق بوانه مي گم تا خوابت ببره ز يکي بود يکي نبود قصه ميگم اما چه سود پروانه ها پروانگي از يادشون ميره چه زود*********************************************بی تو میشه زنده بود نمیشه زندگی کرد*********************************************ای همه غمگین اگر تنها شدی من با توام خسته دل از هر که هر جا شدی من با توام گر به کنج بی کسی آمیخته ای با درد خویش دلگران از مردم دنیا شدی من با توام*********************************************تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد*********************************************اگه عاشق شدن يارب گناه است دل عاشق شكستن صد گناه است*********************************************به امید نگاهت ایستادن به رویای شانه هایت سر نهادن گونه های زیبایت را بوسه دادن مرا خوش تر از این آرزویی است*********************************************تا هستم اي رفيق نداني كه كيستم روزي سراغ وقت من آيي كه نيستم*********************************************رقص آوار در تكلم من من صدا مي زنم تو را در باد مقصدم واحه فراموشي مي روم چون ترانه اي در بادبيا اي عشق روشن كن چراغ زندگي در من كه بي تو جسم بي جاني نماند از من*********************************************وقتي کوچيک بوديم دلمون بزرگ بود ولي حالا که بزرگ شديم بيشتر دلتنگيم ............کاش کوچيک مي مونديم تا حرفامون رو از نگاهمون بفهمن نه حالا که بزرگ شديم و فرياد هم که مي زنيم باز کسي حرفمون رو نميفهمه********************************************دلم خوش بود از ان روزی که در شطرنج دلت شاه عشق بودم اما تو با ان رخ زیبایت ماتم کردی********************************************اگر عشق باشد گناهی الهی سراپا گناهم الهی الهی********************************************تموم دنيا سر جاش فقط منو دوست داشته باش********************************************
عشق سرنوشت همه را می سازد جون عشق نباشد زندگی پوچ است*********************************************در دنیا دنبال سه چیز مرو 1-دنبال قطار 2-دنبال اتوبوس 3-دنبال دختر چون پس از اولی دومی خواهد آمد
*********************************************عشق یه چیزیست مثل کشک دمغ تموم زندگی پر از دروغ*********************************************جدایی را من نکردم خدا کرد نمی دانم کدام ناکس دعاکرد*********************************************اگر بار گران بودیمو رفتیم اگر نا مهربان بودیمو رفتیم*********************************************نگو بار گران بودیم و رفتیم اخه اینها دلیل محکمی نیست بگو با دیگران بودیم و رفتیم*********************************************در تنهاترين تنهاييم تنهاي تنهايم گذاشتي . الهي تنهاترين تنها كست در تنها ترين تنهاييت تنهاي تنهايت گذارد.*********************************************تنها كسي كه مرا درك مي كند يك روز زادگاه مرا ترك مي كند*********************************************سرگرمی تو شده بازی با این دل غمگین و خستم یادت نمیاد اون همه قول و قرارایی که با تو بستم*********************************************به تو محتاجم به حس دستت به تو محتاجم به رنگ چشمات عشقو فریادم میگه اسیرم برس به دردم بی تو میمیرم*********************************************حکایت ها که با تو از دل بی تاب می کردم اگر با سنگ می گفتم دلش را آب می کردم*********************************************گریه هایم بی صداست عشق من بی انتهاست*********************************************به چشمانت بیاموز که هر کسی ارزش دیدن ندارد*********************************************عشق یعنی از دیدن چهره همیشگی خسته نشی*********************************************یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم گر چه در خود شکستیم صدایی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سروبایی نکنیم*********************************************امروز ديدمت خسته بودي اگه اشتباه نكنم دل شكسته بودي ديگه دوستم نداري مي دونم حتما به ديگري دل بسته بودي*********************************************از جلوی گل فروشی رد میشدم دیدم قشنگترین گلش نیست , نگران شدم , پس تو کجایی؟******************************************عشق می ورزیم چرا که او نخست به ما عشق ورزید چرا که خدا عشق است******************************************فقط موجهای دریا هستند که عاشقن آره فقط اونا هستن با اینکه میدونن اگر برسن به ساحل میمیرن بازم بیقرار رسیدن******************************************دریا باش که اگر کسی سنگ به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی******************************************فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را چرا آفریدی؟ خداوند گفت:غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی افتد******************************************اگه سهم من از این همه ستاره فقط سو سوی غریبی است , غمی نیست . همین انتظار رسیدن شب برایم کافی است.******************************************ابر بارنده به دریا می گفت من نبارم تو کجا دریایی , در دلش خنده کنان دریا گفت ابر بارنده تو خود از مائی******************************************ستاره به چشم کوچک می نماید , اما این گناه چشم است نه کوچکی ستاره , درستهایی که کمک میرسانند , مقدس تر از لبهایی هستند که دعا می کنند.******************************************
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو
براي عشق قبول كن ولي غرورت را از دست نده.******************************************
براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو.
براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه
براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن.
براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير.
براي عشق وصال كن ولي فرار نكن.
براي عشق زندگي كن ولي عاشقانه زندگي كن.
براي عشق بمير ولي كسي رو نكش.******************************************
براي عشق خودت باش ولي خوب باش.********************************************عشق نمي پرسه تو کي هستي؟ عشق فقط ميگه: تو ماله مني . عشق نمي پرسه اهل کجايي؟ فقط ميگه: توي قلب من زندگي مي کني .عشق نمي پرسه چه کار مي کني؟ فقط ميگه: باعث مي شي قلب من به ضربان بيفته . عشق نمي پرسه چرا دور هستي؟ فقط ميگه: هميشه با مني . عشق نمي پرسه دوستم داري؟ فقط ميگه: دوستت دارم*********************************************گفتم دوستت دارم نگاهي به من کرد و گفت:چند تا؟ دستام رو بالا آوردم و تمام انگشتهاي دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه مي کرد که خالي بود*********************************************آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم
شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیریم*********************************************آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چی؟
ماه میگه: یعنی اومدن دوبارهی تو
ماه میگه؟ تو بگو عشق یعنی چی؟
آسمون میگه : انتظار دیدن تو*********************************************انسان با سه بوسه تکميل مي شود 1-بوسه مادر که با آن با يه عرصه خاکي مي گذاري 2- بوسه عشق که يک عمر با ان زندگي مي کني 3- بوسه خاک که با ان با به عرصه ابديت مي گذاري*********************************************با چنان عشقی زندگی کن که حتی اگر بنا به تصادف در جهنم افتادی خود شيطان تو را به بهشت بازگرداند*********************************************زندگی گفت که آخر چه بود حاصل من؟ عشق فرمود تا چه گوید دل من,عقل نالید کجا حل شود مشکل من , مرگ خندید در خانه ی ویرانه ی من.*********************************************از تمام دنيا فقط چشمهايت را خواستم آيا آسمان سهم زيادي از دنياست؟*********************************************وقتي هستي نيستم , وقتي نيستي هستم , وقتي هستم نيستي, وقتي نيستم هستي اي همه ي نيست شده ي هستي من, هستي من نيست مي شود وقتي تو نيستي*********************************************عشق واقعي، ايثار است. با دادن و نه ستاندن، با از دست دادن و نه به دست آوردن، با رهاكردن و نه با تملك است كه عشق ميورزيم*********************************************آن كس را كه دوست داريد آزاد بگذاريد اگر متعلق به تو باشد به پيش تو باز مي گردد و گرنه از اول هم براي تو نبوده است*********************************************لذتي که در فراق هست در وصال نيست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بيم فراق*********************************************داستان غم انگيز زندگي اين نيست که انسانها فنا مي شوند ، اين است که آنان از دوست داشتن باز مي مانند*********************************************عشق را به کسانی بدهید که لایق آن هستند نه تشنه آن زیرا تشنه روزی سیراب خواهد شد*********************************************در بازار بورس قلب تو / چند سهم باید خرید / تا ضربان به ظاهر منظمش / حتی ذره ای از سرمایه عشقم نسبت به تو را به باد فنا ندهد؟*********************************************عشق هرگز قادر به تملک نیست. عشق آزادی بخشیدن به دیگری است. هدیه ای نامشروط است، عشق معامله نیست*********************************************عشق را دوست دارم نه در قفس
بوسه را دوست دارم نه در هوس
تورادوست دارم تا آخرين نفس*********************************************اي كاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود
يا مرا با او نمي كردي آشنا يا مرا از او نمي كردي جدا********************************************روي دريچه ي قلبم نوشتم ورود ممنوع
عشق آمد و گفت من بي سوادم*********************************************عشقي كه با پر مرغي بدست آيد با ساقه ي كاهي از دست مي رود
*********************************************مي رسد روزي كه بي من روزها رو سر كني
مي رسد روزي كه مرگ رو باور كني
مي رسد كه تنها در كنار قبر من شعر هاي كهنه ام رامو به مو از بر كني*********************************************هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را
هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را
خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي
در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا*********************************************اگر رفتم تو يادم کن. اگر مردم تو خاکم کن. اگر ماندم در اين دنيا، به مهر خود تو شادم کن*********************************************خدايا او را كه در تنها ترين تنهاييم تنهاي تنهايم گذاشت در تنها ترين تنهاييش تنهاي تنهاييش نگذار...*********************************************آنگاه كه با دستانت واژه عشق را بر قلبم نوشتي سواد نداشتم اما به دستانت اعتماد داشتم حال سواد دارم اما ديگر به چشمان خود اعتماد ندارم...*********************************************
آفتاب را به تو نمي دهم
تا خرده خرده بشكافي اش
و از آن هزار ستاره بسازي*********************************************در همه جاي اين زمين همنفسم كسي نبود زمين ديار غربت است از اين ديار خسته ام.*********************************************روزگاري يك تبسم يك نگاه بهتر از گرماي صدآغوش بود اين زمان بر هر كه دل بستم وليك آتش آغوش او خاموش بود*********************************************عشق حيات عاشق را تشكيل ميدهد والا معشوق تنها بهانه است*********************************************عشق مطبوع ترين بخش زندگي است وازدواج فاني كننده ي آن است*********************************************عشق تنها مرضي است كه بيمار از آن لذت ميبرد.*********************************************به دست آوردن خوشبختي بزرگ ترين فتح زندگي است.*********************************************هر وقت تونستی برف رو سیاه کنی .پر کلاغ رو سفید کنی.آتیشو بوس کنی توی آب یه نفس عمیق بکشی .اون موقع منم میتونم فراموشت کنم.*********************************************زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفا ترين دوست به مرور زمان بي وفا شد . اين پرپر شد ن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است...*********************************************وقتی دلم برات تنگ ميشه ميرم اون بالا پشت ابرا ريز ريز گريه ميکنم
پس هر وقت ديدی داره بارون مياد بدون دلم برات خيلی تنگ شده.*********************************************اگه کسی رو دوست داشتی امتحانش کن که اگه دوستت داشته باشه امتحانت ميکنه.*********************************************دوست داشتن هميشه گـــفتن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکديگــر نگــــاه کنيم.*********************************************دوستت داشتم ...يادت هست ؟ ...گفتم دوستت دارم ...و تو گفتي كوچكي براي دوست داشتن ....رفتم تا بزرگ شوم ...اما انقدر بزرگ شدم كه يادم رفت دوستت داشتم.*********************************************عشق،عشق مي آفريند. عشق زندگي مي آفريند. زندگي رنج به همراه دارد. رنج دلشوره مي آفريند. دلشوره جرات مي بخشد. جرات اعتماد به همراه دارد. اعتماد اميد مي آفريند. اميد زندگي مي بخشد. زندگي عشق مي آفريند. عشق عشق مي آفريند.*********************************************گفتم دوستت دارم نگاهي به من کرد و گفت:چند تا؟ دستام رو بالا آوردم و تمام انگشتهاي دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه مي کرد که خالي بود.*********************************************اگه 1 روز نتونستی گناهه کسي رو ببخشی از بزرگيه گناهه اون نيست از کوچيکيه قلبه تو!*********************************************اگر در قلبتان عشق باشد٬ می توانيد هر روز معجزه کنيد...*********************************************زندگی آب راهايی است به نام وفا... ميريزد به جويی به نام صفا... ميرود به رودی به نام عشق... ميرسد به دريايی به نام وداع...*********************************************غروب شد....خورشید رفت ....افتابگردان دنبال خورشید می گشت ... ناگهان ستاره ای چشمک زد .. افتابگردان سرش را پایین انداخت اری گلها هرگز خیانت نمی کنند*********************************************تا حالا از گرمای خورشید ناراحت شدی ؟!
من هیچ وقت ناراحت نمیشم چون تو آتش عشق تو سوختم...*********************************************چشم های تو را دوست دارم ... نه به خاطر زیبائیشون ... بلکه به خاطر اینکه چشم های تو هستند...*********************************************عده اي دايم مي نالند که گل سرخ خار دارد ما يايد شاد باشيم که خارها گل دارند*********************************************كاش 1000 بار نوشتن دوستت دارم جريمه ي مدرسه ام بود*********************************************ازگل پرسيدم محبت چيست گفت : ازمن زيباتراست .
ازافتاب پرسيدم محبت چيست گفت: ازمن سوزانتراست.
ازشمع پرسيدم محبت چيست گفت:ازمن عاشقتراست.
از خود محبت پرسيدم محبت چیست گفت: تنهايک نگاه است...*********************************************شراب را دوست دارم چون رنگ خون است خون را دوست دارم چون در رگ جريان دارد رگ را دوست دارم چون به قلب راه دارد قلب را دوست دارم چون جايگاه توست...*********************************************اگر كليد قلبي را نداري قفلش نكن اگر خداحافظي در راه است سلام نكن اگر دستي را گرفتي رهايش نكن...*********************************************براي پخته شدن كافيست كه هنگام عصبانيت از كوره در نرويد.*********************************************اگر رفتم تو يادم کن. اگر مردم تو خاکم کن. اگر ماندم در اين دنيا، به مهر خود تو شادم کن.*********************************************زندگی را دوست دارم نه در قفس. عشق را دوست دارم نه در هوس. تو را دوست دارم تا آخرین نفس...*********************************************در اين حريم شبانه ستم گرفته در اين شب خوف و خاكستر كه غم گرفته رفيق فروزان روشن رهايي من ستارهها را صدا بزن دلم گرفته*********************************************چقدر سخت است گل آرزوهايت را در باغ ديگری ببينی و هزار بار در خودت بشکنی و آن وقت آرام زير لبت بگويی: گل من باغچه ی نو مبارک*********************************************آنکه میخواهد روزی پريدن آموزد، نخست میبايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمیکنند*********************************************خدايا او را كه در تنها ترين تنهاييم تنهاي تنهايم گذاشت در تنها ترين تنهاييش تنهاي تنهاييش نگذار*********************************************بهتر است غرورتان را به خاطر کسی که دوستش دارید از دست بدهید،تا اینکه او را به خاطر غرورتان از دست بدهید...*********************************************آنگاه كه با دستانت واژه عشق را بر قلبم نوشتي سواد نداشتم اما به دستانت اعتماد داشتم حال سواد دارم اما ديگر به چشمان خود اعتماد ندارم...*********************************************مهموني يه تو آسمون... خدا مي خواد قشنگ ترين فرشته رو انتخاب كنه ولي اون به اين جشن نمي رسه ... چون داره اين پيغامو مي خونه*********************************************
من روي تو يه حساب ديگه باز كرده بودم.
.
.
.
.
.
.
ناراحت نشو ولي تازه فهميدم تو يه ادم دو رويي هستي.
.
.
.
.
يه روت گله و يه روت ماه...*********************************************من گمان می کردم دوستی4 فصلش همه آراستگیست من چه می دانستم هیبت باد زمستانی هست من چه می دانستم سبزه می پژمرد از بی آبی سبزه یخ می زند از سردی دی من چه می دانستم دل هر کس دل نیست قلبها آهن و سنگ قلبها بی خبر از عاطفه اند من چه می دانستم....*********************************************خدايا تو خود ميداني انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است
چه زجر ميكشد آن كس كه انسان است و از احساس سرشار است*********************************************آن هنگام كه با بخار احساس وجودم روي جام دلت نوشتم دوستت دارم آيا دلت به حالم گريست؟!*********************************************خدايا به من توفيق:
عشق، بي هوس
تنهايي ، در انبوه جمعيت
دوست داشتن ، بي آنکه دوست بداند
عطا کن.*********************************************اگر بگریم گویند که عاشق است
اگر بخندمگویند که دیوانه است
پس می گریم و می خندم
که بگویند یک عاشق دیوانه است*********************************************به چشمانت بياموز که هر کسي ارزش ديدن ندارد....
به دستانت بياموز که هر گلي ارزش چيدن ندارد....
به قلبت بياموز که هر بي سرو پايي در ان جايي ندارد....
به دلت بياموزاگه روزي تنها ماندطلب عشق زهربي سرو پايي نکند ....*********************************************اگر كسي را دوست ميداري تركش كن. اگر قسمت تو باشد باز ميگردد. اگر هم باز نگشت يعني به تو تعلق نداشت. پس همان بهتر كه رفت*********************************************دوست داشتن خيلي بهتر از عشق است. من هيچ گاه دوست داشتن خود را تا بالا ترين قله هاي عشق پايين نمي اورم*********************************************آنكه هر روز هوس سوختن ما مي كرد
كاش امروز بود تماشا مي كرد!*********************************************گفتی ستاره موندنیست دیدی ستاره هم شکست؟!
عهدی میون ما نبود عهد نبسته هم گسست . . .*********************************************وقتي كه بارون مياد هر چند تا قطره كه تونستي بگيري منو دوست داري و هر چند تا كه نتونستي بگيري من تو رو دوست دارم!*********************************************تو زندگيت دنبال كسي نباش كه بتوني باهاش زندگي كني... دنبال كسي باش كه بدون اون نتوني زندگي كني!*********************************************روزي تو را محاکمه مي کنند
به حبس ابد محکوم ميشوي
جرمت مشخص نيست شواهد زيادي هم از جنايت وجود ندارد
فقط اثر انگشتت را روي قلبي يافته اند*********************************************اندازه يه قابلمه..........
با هر چي لب تو عالمه......
مي بوسمت يه عالمه...........*********************************************سکوتم را به باران هدیه کردم , تمام زندگی را گریه کردم , نبودی در فراق شانه هایت ، به هر خاکی رسیدم تکیه کردم.*********************************************افسوس که عشق جاودانه نیست.عشق گل سرخیست که طاقت طوفان را ندارد. عشق یک خاطره سبز است که از آمدن پاییز میترسد*********************************************آفتابگردان دنبال خورشيد مي گشت ، ناگهان ستاره اي چشمك زد..آفتابگردان سرش را پايين انداخت آري...گلها هيچ وقت خيانت نمي كنند
*********************************************دنيا آنقدر وسيع است كه براي همه مخلوقات جايي هست ، به جاي آنكه جاي كسي را بگيريد تلاش كنيد جاي واقعي خود را پيدا كنيد!!
*********************************************به چيزي كه گذشت غم نخور ، به آن چيزي كه پس از آن آمد لبخند بزن
*********************************************لبخند ارزانترين راهي است كه مي توان توسط آن نگاه را وسعت داد
*********************************************وقتي ناراحتيد از اينكه به چيزي كه مي خواستيد نرسيديد ، محكم باشيد و خوشحال.... خداوند در فكر چيز بهتري براي شماست...
*********************************************چه بسيارند كساني كه به هنگام غروب ، از غصه ناپديد شدن آفتاب چنان مي گريند كه ريزش اشك ها مانع از ديدن ستارگان مي شود
*********************************************مهرباني را در نگاه منتظر کودکي ديدم که آبنباتش را به دريا انداخت تا اب شيرين شود
*********************************************هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي من دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد
*********************************************يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پیش آمدند. دلم برات تنگ میشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه میزنم.
*********************************************اولين كسي كه عاشقش ميشي دلتو ميشكونه و ميره . دومين كسي رو كه مياي دوست داشته باشي و از تجربه قبلي استفاده كني دلتو بدتر ميشكنه و ميزاره ميره . بعدش ديگه هيچ چيز واست مهم نيست و از اين به بعد ميشي اون آدمي كه هيچ وقت نبودي . ديگه دوست دارم واست رنگي نداره .. و اگه يه آدم خوب باهات دوست بشه تو دلشو ميشكوني كه انتقام خودتو ازش بگيري و اون ميره با يكي ديگه ...... اينطوريه كه دل همه آدما ميشکنه
مامانه به بچش ميگه که عزيزم و قتي خاله اومد قشنگ ميري جلو سلام ميکني ميبوسيش بچهه ميزنه زيره گريه ميگه نه مامان من خاله رو بوس نميکنم! مامانه ميگه ا چرا عزيزم؟ بچهه ميگه آخه ديروز که بابا ميخواست بوسش کنه زد تو صورتش
دیگه یار نمی خوام وقتیکه می بینی عشق دوروغه چراغش بی فروغه آخه وقتی که وفا نیست عشقو عاشقی چیست؟؟؟؟؟؟
اگه یه روز رفتی و برنگشتی بهت قول نمیدم منتظرت میمونم اما ازت یه خواهش دارم وقتی اومدی یه شاخه گل رو قبرم بزاری
خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد
دیروز در بعضی اماکن : از پذیرفتن خانم های بدحجاب معذوریم!!! امروز: از پذیرفتن خانم ها، با شلوار کوتاه معذوریم!!! فردا : خواهشا با شلوار وارد شوید
يكي را دوست ميدارم ولي افسوس او هرگز نمي داند******هر وقت بارون اومد دستتو مشت کن بگیر زیر بارون هر چند تا قطره جمع کردی همون قدر منو دوست داری هر چند تا که نتونستی جمع کنی همون قدر دوست دارم
کاش میشد اشک را تمدید کرد مدت لبخند را تمدید کرد. کاش میشد در میان لحظه ها لحظه دیدار را نزدیک کرد.
ميگي گل رو دوست داري ولي ميچينيش... ميگي بارون رو دوست داري ولي با چتر ميري زيرش... ميگي پرنده رو دوست داري ولي تو قفس ميندازيش... چه جوري ميتونم نترسم وقتي ميگي دوستم داري؟؟؟
اگه یه روز سراغم رو گرفتی و ازم خبری نشد سری بهم بزن احتمالا بهت احتیاج دارم
هی اس ام اس برو پیش اونی که فکر میکنم. اگه کار داشت مزاحمش نشو. اگه خواب بود آروم ببوسشو برگرد. اگه تو رو خووند بهش بگو که دوسش دارم.!
لحظه ها گذرا و خاطرات ماندگارند حاضرم تمام هستيم را بدهم تا لحظه ها ماندگار و خاطرات گذرا شوند...
زندگي زيباست نه به زيبايي حقيقت.حقيقت تلخ است نه به تلخي جدايي..جدايي سخت است نه به سختي تنهايی
وقتی كسی رادوست داری، گفتن آسان تراست، شنيدن آسان تراست، بازی كردن آسان تراست، كاركردن آسان تراست. ووقتی كه كسی تورا دوست دارد، خنديدن آسان تراست. واگر تنهای تنها باشی، به مرگ فكركردن ازهمه چيزآسان تراست
بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که تارش بشکند.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است
نگاهي آشنا به ياس کردم ..تو را در برگ گل احساس کردم ...خلاصه در کلاس ناز چشمت دو واحد عاشقي را پاس کردم
زندگي 3 ايستگاه داره!عشق...جدايي....و مرگ آقا قربونت ايستگاه اول پياده مي شيم
بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifبیا تا قصه نیمه تمام عشق را با شیرینی به پایان برسانیمhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifبرگرد تا قصه من و تو پایانش تلخ و غم انگیز نباشدhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifدلم برای لحظه های دیدار با تو تنگ شدهhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifچه عاشقانه نگاهم می کردی و حرف می زدیhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifچرا رفتی از کنارم؟http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifتو رفتی و من تنهای تنها در این دنیای بی محبتhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifبا چند خاطره ماندمhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifبرگرد تا دوباره آن خاطره های شیرین باهم بودن تکرار شودhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifدلم بد جور برای تو برای حرف هایت تنگ http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifصدای خنده هایت تنگ شدهhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifبا آمدنت من را دوباره زنده کنhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifواحساس را دوباره در وجودم شعله ور کنhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifتا عاشقانه تر از همیشه از تو آن عشق پاکت بنویسمhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/47.gifhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifچطور بگم که دلتنگ توام تویی که مونس شب های دل بی قراری ام بودیhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifچطور بگم که باغ دلم به غم نشسته واز دوری تو دلتنگ شده؟http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifچطور بگم که وجود تو... گرمای صدای دلنشین توبه من آشفتهhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifزندگی می بخشه؟http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifچطور بگم که این دل بی طاقت بهانه تو را می گیرد؟http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifچطور بگم که دستانم گرمی دستانت را می خواهد؟http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifای تنهاترین ستاره زندگی منhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifپشت پنجره دل تنگم به انتظار لحظه با تو بودن می مانمhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
http://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gifتا با آمدنت دل بی قرارم را آرام کنیhttp://www.senatorha.com/forum/image...2011/10/48.gif
اگه حرفی نزدم از دردام
فکر نکن بی غم و دردم.تنهامقفس سینه ی من پر شد از کینه و دردتوی اوج قصمون هوا شدش یک دفعه سرد
تا که اسمت میومد روح من پر میکشیدبه هرکجا که شک میکرد بخاطرت پر میکشید
دیگه اشکات واسه من ارزش قبل و ندارهاون چشمای نازه تو راهی به قلبم ندارهدیگه خستم نمیبینی نفسه آخرمهاشتباهامو نبین تو روزای آخرمهننوشتم که تو دور شی از نگاه سرده منهفته ای یه بار بیا با شاخه گله سری بزن
بسه خوب منتظرن فرشته های مرگ مندارن از اونجا میگن.میگم به تو سر نزنن
ننوشتم سرسری نگذر ازش به سادگیاین نبود رسم زمونه نبود این دلدادگیانقدر حرف زیاده ولی مهلتم کمهاونی که برام زیاده آره غصه و غمه
میگیم رسم آدماست ولی رسم بدیهتوام از دست نده بدون خوب فرصتیه
جانا نمی دانم چه شد رسوا شدم در دو جهان
از حال من با خبرند حتی زمین و آسمانگریه کنم هر دم از این بخت بد و اقبال زشتهردم برایم ناله کرد از این زمان و سرنوشتگویی که راست است نه دروغ اما چه سودهرچه برایم گفته بود چیزی نبودش جز دروغزین پس منم غوغا کنم کینه ز دل برپا کنمهر دم شنیدم از عشق مانند او حاشا کنمبس هرچه عشق عاشقی پایان راه است بی روا
دیگر نیایم سمت تو پس تو مگو بازم بیا
ندیدم من حقیقت در دو چشمت
نداری توشرف در روح و جسمتنشد یادت رود از دل روانهنشد باور تورا در این زمانهتو گویی من دروغم راست نیستم کمی ابری شدم و صاف نیستمولی کن تو ندیی حال زارم بکردی بی دلیل هر دم تو خارممنم غوغا کنم امشب برایت زنم از نی نوایی چون روایتنبودی تو دگر آن یاره شیرین نگو عشقم کجایی یاره دیرینهمین روزا دگر ترکت کنم من
تو را از زندگی حذفت کنم من
نریز اشکی دگر باور ندارم به تنهایی سر بالین گذارمبس است این نامه ای اهل خیانت شدم تنها ولی کن دیگه راحت
تو داری از عشق برام حرف تازه میزنی
نا امید از من خسته حرف رفتن میزنی
میگی عشقی نیست دیگه یه عادته
عشق و عاشقی کجاست این همون حکایته
یه روزی بوده دیگه تموم شده
آره عمرت الکی به پای من حروم شده
توچطور منو عشقم رو دروغ فرض میکنی
بعده مدت ها منو از زندگین حذف میکنی
باشه خوب مشکلی نیست برو هرجا که خوشی
تو همون دروغ گویی که کردی برام یه خودکشی
ما به هم سخت رسیدیم امه چه آسون بریدیم
تو روزای زندگی رنگه غم و خوب ندیدیم
تو برو برو از اینجا بدون من برو سرکن
میدونم یادم میفتی گه گاهی چشمتو تر کن
همیشه اولین و آخرین کلام شعرهایم تو بوده ای
همیشه برایم به معنای واقعی یک عشق بوده ای
گرچه گهگاهی از تو بی وفایی دیده ام اما همیشه برایم باوفا بوده ای
گرچه دلم را میشکنی و اشکم را در می آوری اما تو همیشه برایم یک دنیا بوده ای
صدای آهنگ عشق برایم غم انگیز است ، اما همیشه آن را گوش میکنم
گاهی شنیدن حرفهایت برایم تلخ است ، اما دائم پیش خودم تکرار میکنم
اگر روزی نباشی در کنارم ، برای من همیشه هستی
روزی اگر بروی ، در قلبم همیشه خواهی ماند
اینجا که هستم پر از دلتنگیست، حس نبودنت در کنارم خاطرم را پریشان کرده
اما حس بودنت در قلبم دلتنگی و غم دوری ات را انکار کرده
گاهی وقتی به دوری می اندیشم قلبم میلرزد، نکند که از من سرد شوی، نکند که با کسی دیگر همنشین شوی ، نکند که ما را فراموش کنی و عاشق کسی دیگر شوی…
نباید بیش از این خودم را با این فکرها برنجانم ،عشق خودش پر از درد و رنج است!
خلاصه این را بگویم برایت ، هر زمان که بخواهی میشوم فدایت
اگر تنهایم بگذاری باز هم مینشینم به پایت
همیشه اولین و آخرین کلام شعرهایم تو بوده ای ، میخواهم این شعر اولینش تو باشی و آخرین نداشته باشد
همچنان ادامه داشته باشد….
آرزو دارم بگيرد آفتي زيباييت را
تا كه همچون من بگيري ماتم تنهاييت را
آرزو دارم ببينم در عذاب بي وفايي
اشك غم در چشم همچون آهوي صحراييت را
بشكند قلبت الهي اي كه قلبم را شكستي
اي خدا سامان نگيرد عهد و پيماني كه بستي
خنده بر اشكم زدي با خود پسندي
آرزو دارم تو هم هرگز نخندي
سادگي كردم اگر دل بر تو بستم
ساده بودم ساده بر خاكم فكندي
شب سرد بی وفایی
توی راه بی صدایی
نرسیدیم ما به آخر
قسمت ما شد جدایی
من که عاشق تو بودم
یار صادق تو بودم
توی دشت آرزوهات
من شقایق تو بودم
پس چرا چشماتو بستی
چرا قلبم رو شکستی
ندارم جز تو وجودی
تویی رنگ همه هستی
می باره چشمه نورم
می خونه دل ویرونه ام
دیگه بی تو نمی مونم
دیگه بی تو نمی تونم
من و این غم جدایی
دیگه نیست راه رایی
خیلی سخته بی تو بودن
نفرین به بی وفایی
تو که بی وفا نبودی
یار نیمه راه نبودی
واسه هم صدایی عشق
تو که بی صدا نبودی
پس چرا پیشم نموندی
شب رو تو دلم نشوندی
گل پاک عاشقی رو
چرا از ریشه سوزوندی
می باره چشمه نورم
می خونه دل ویرونه ام
دیگه بی تو نمی مونم
دیگه بی تو نمی تونم
تو که نیستی
دوباره گوشه ی خونه
دل من بهونه کرده
دوباره ترانه ی من
انعکاس غم و درده
توی خونه در و دیوار
مثل میله های زندون
تورو کم داره وجودم
چشم من پیت میگرده
تو که نیستی تا ببینی
حالا گل هات قد کشیدن
که ثمر داده نهالت
کودکت حالا یه مرده
حرفهاي ما هنوز ناتمام...
تا نگاه مي کني
وقت رفتن است
بازهم همان حکايت هميشگي !
پيش از آنکه با خبر شوي
لحظه ي عزیمت تو ناگزير مي شود
ای دریغ و حسرت همیشگی ...
ناگهان
چقدر زود
دير مي شود!
قیصر امین پور
به پيش روي من، تا چشم ياري مي كند، درياست !
چراغ ساحل آسودگي ها در افق پيداست !
درين ساحل كه من افتاده ام خاموش،
غمم دريا، دلم تنهاست .
وجودم بسته در زنجير خونين تعلق ها ست !
خروش موج، با من مي كند نجوا،
كه : - « هرل كس دل به دريا زد رهائي يافت !
كه هر كس دل به دريا زد رهائي يافت ... »
مرا آن دل كه بر دريا زنم، نيست !
ز پا اين بند خونين بر كنم نيست ،
اميد آنكه جان خسته ام را ،
به آن ناديده ساحل افكنم نيست !
آسمان کبودبهارم دخترم از خواب برخيزشكر خندي بزن و شوري برانگيزگل اقبال من اي غنچه ي نازبهار آمد تو هم با او بياميز***بهارم دخترم آغوش واكنكه از هر گوشه، گل آغوش وا كردزمستان ملال انگيز بگذشتبهاران خنده بر لب آشنا كرد***بهارم، دخترم، صحرا هياهوستچمن زير پر و بال پرستوستكبد آسمان همرنگ درياستكبود چشم تو زيبا تر از اوست***بهارم، دخترم، نوروز آمدتبسم بر رخ مردم كند گلتماشا كن تبسم هاي او راتبسم كن كه خود را گم كند گل***بهارم، دخترم، دست طبيعتاگر از ابرها گوهر بباردو گر از هر گلش جوشد بهاريبهاري از تو زيبا تر نيارد***بهارم، دخترم، چون خنده ي صبحاميدي مي دمد در خنده تو
به چشم خويشتن مي بينم از دوربهار دلكش آينده ي تو !
سال عشق
وقتي كه سال عشق تحويل مي شوددر من هر آنچه غير غير تو تعطيل مي شوديكباره با نگاه تو شيطان بد سرشتتغيير چهره داد و جبريل مي شودبا هر جوانه اي كه دل عشق مي زنديك سوره از نگاه تو ترتيل مي شوداز شهر دل بريده و برنو به دست مرد
از نو سوار غيرتي ايل مي شودساعت حدود بغض و سكوت است انتظار
با گريه سال عشق تو تحويل مي شود
آمده ام بازتاي بهار ببينم
محو تماشا برابرت بشينمگاه چو برقي به خرمن تو در افتمگاه چو نسيمي گلت ز شاخه بچينمغارتي بوسه بوده ام من و ديريستكان گل سرخ درشت را به كمينمچشم بو توفان عشق داده – تو اينيعاشق توفان چشم دوست – من اينمتا نظرم از همه بلندترين اين استمن چه كنم كز همه تورا نگزينم؟
داو نخستين به نقد جان زده ام من
عاشقم آري من و پاك باز ترينم
در سفر انقراض سلسله عشقاز جرس خسته. باز پسينم
اونی که گفتم نرو گفت نمی شه
دیروز دیگه رفت واسه ی همیشه
وقتی می خواست بره من رو صدا کرد
وایساد و تو چشمای من نگاه کرد
گفت می دونی خودت
واسم عزیزی
این اشکا رم بهتره که نریزی
باید برم سفر واسم بهتره
ولی کسی که مونده عاشقتره
تقدیر ما از اولم همین بود
یکی تو آسمون یکی زمین بود
هرجا برم همیشه ایرونی ام
غرق یه جور حس پریشونی ام
خدا نخواست همیشه پیشم باشی
ولی مهم اینه که
مریم باشی
تو تقدیر ما هر چی حیرونیه
مال خطوط روی پیشونیه
شاید اگه دائم بودی کنارم
یه روز می دیدیم که دوست ندارم
می خوام برم که تا ابد بمونم
سخته برای هر دو مون می دونم
گریه نکن گریه ها تو نگه دار
لازم می شه گریه برای دیدار
نذار پر گریه بشه
خاطره
هر کی اشک نریزه عاشقتره
اون کسی که می خواد بشه ستاره
هیچ چاره ای به جز سفر نداره
یه نگاه تب دار مونده توی ذهنم
عاشق شدم انگار آروم آروم کم کمچشمای قشنگت همش روبه رومهاگه باشی با من همه چی تمومه
تیک و تیک ساعت رو دیوار خونه
میگه وقت عاشق شدنه دیونهدلو بزن به دریا انقد نگو فرداآخه خیلی دیره دیر برسی میره
به كويت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم
به دل اميد درمان داشتم درمانده تر رفتم
تو كوته دستيم ميخواستي ورنه من مسكين
به راه عشق اگر از پا در افتادم به سر رفتم
نيامد دامن وصلت به دستم هر چه كوشيدم
زكويت عاقبت با دامني خونين جگر رفتم
حريفان هر يك آوردند از سوداي خود سودي
زيان اورده من بودم كه دنبال هنر رفتم
ندانستم كه تو كي آمدي اي دوست كي رفتي
به من تا مژده آوردند, من از خود به در رفتم
تو قدر من ندانستي و حيف از بلبلي چون من
كه از خار غمت اي گل خونينه پر رفتم
مرا آزردي و گفتم كه خواهم رفت از كويت
بلي رفتم ولي هر جا كه رفتم در به در رفتم
به پايت ريختم اشكي و رفتم, در گذر از من
از اين ره بر نميگردم كه چون شمع سحر رفتم
تو رشك افتابي كي به دست سايه مي ايي؟
دريغا آخر از كوي تو با غم همسفر رفتم
(هوشنگ ابتهاج)
. . . من. مناجات درختان را هنگام سحر. رقص عطر گل یخ را با باد
نفس پاک شقایق را در سینه ی کوه. صحبت چلچله ها را با صبح
نبض پاینده هستی را در گندم زار. گردش رنگ و طراوت را در گونه گل
همه را می شنوم . می بینم . من به این جمله می اندیشم!
به تو می اندیشم.
ای سراپا همه خوبی . تک تنها به تو می اندیشم
همه وقت . همه جا . من به هر حال که باشم به تو می اندیشم
تو بدان این را .تنها تو بدان
تو بیا. تو بمان با من. تنها تو بمان
جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب.
من فدای تو. به جای همه گلها تو بخند
اینک این من که به پای تو در افتادم باز
ریسمانی کن از آن موی دراز. تو بگیر. تو ببند.
تو بخواه. پاسخ چلچله هارا. تو بگو.قصه ابر هوا را. تو بخوان
تو بمان با من. تنها تو بمان
در رگ ساغر هستی تو بجوش
من همین یک نفس از جرعه ی جانم باقی است
آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش
می دونی نگاه سردم روی کوه ها خونه کرده صدای تو ام قشنگه توی قلبم لونه کرده
از اینجا خسته شدم من ولی خوب پایان نداره می دونی بردنت از یاد واسه من امکان نداره
اون روزه آخری بودش کا نگام نگاتو می خواست من می گفتم دست سردم گرمیه دستاتو میخواست
ای قشنگ نازنینم بهترین گله زمینم من همینم من همینم تنهاترین مرد زمینم
می گن که بردنم از یاد واسه تو آرزو بوده وقتی که حرف میزدیم ما تو بهم گفتی دروغه
تو میگی به پام میمونی منتظر به رام میمونی باشه خوب گلم قبوله منتظر باش تا یه روزی
که پیشه تو برمیگردم با همین نگاه سردم که بگم دوست دارم من نازنینم پره دردم
خوب دیگه کاری نداری بمونم میشم فراری با همین حرفام از اینجا میپرم مثل قناری
دلم میخواد صدات کنم
تو آسمون عشق من پر بزنی نگات کنم
دلم میخواد جونو تنو فدای خنده هات کنم
من بشینم رو به روتو سیر ببینم نگات کنم
دلم میخواد از عشق تو سبد سد گل بچینم
از از اون نگاهه خوشگلت بد جوری من جون میگیرم
عشقه منی دوست دارم برای چشمات میمیرم
رفتنیم رفتنیم باید برم باید برم
بايد كه تنها بمونم آوازه غم رو بخونم
شايد كه رفتنم منو از ياد ببره
ولي شما تو قلبمي نهايته شكستنه
حالا كه من دارم ميرم بزار يه چيزيرو بگم
بعدش آرومو بيخيال تو غربت آروم بگيرم
من ميرم و مونده برام يه جفت سوال بي جواب
چرا بايد خسته بشم يا كه دلم باشه كباب
اين زمونه تو غربتش براي من جايي داره
دارم ميرم كه اينطوري قلبتون آروم بمونه
خوب مي دونم كه اينطوري صداي شعرم مي پيچه
تو جاده تنهاييا يه ميلاد آروم بشينه
خوب آخره قصمونه بايد تمومش بكنم
خدا نگهدار شما اينجا تمومش ميكنم
از پنجره نگاه بکن آره اون میاد درسته بی وفاست ولی باید بیاد
میدونه دلم براش بدجوری تنگ شده ولی نمیدونم دل اون چرا از سنگ شدهغم دوریش کم بودش حالا بی وفا شده نه یه زنگی نه تماسی آره بی رنگ شدهآخه من چکار کنم با این دل بهونه گیر ای خدا کمک بکن برو ای دلم بمیرتو چرا سنگ نشدی میونه این همه سنگ میدونم دوسش داری مثل یه احصاصه قشنگآخه دوست داشتنیه مثل لیلا میمونه دل من شیدادییه مثل مجنون میمونهفدای نازش این نازش کشته مارو حالا که عاشق شدم می خواد بگه از پیشم برو
خدایا این احصاصمو از دلم نگیر ولی خصلت بدو از دل یارم بگیر
آخه گناهم نداره همش تقصیره منه زود دل می بندم زود عاشق میشم اینم میشه گفت یه جوری گناهه منه
تو يك روياي كوتاهي دعاي هر سحر گاهي
شدم خواب عشقت چون مرا اينگونه ميخواهي
من ان خاموش خاموشم كه با شادي نمي جوشم
ندارم هيچ گناهي جز كه از تو چشم نمي پوشم
دو غم در شكل اوازي شكوه اوج پروازي
نداري هيچ گناهي جز كه بر من دل نمي بازي
مرا ديوانه مي خواهي ز خود بي گانه ميخواهي
مرا دل باخته چون مجنون ز من افسانه مي خواهي
شدم بيگانه با هستي ز خود بي خودتر از مستي
نگاهم كن نگاهم كن شدم هر انچه ميخواستي
بكش اي دل شهامت كن مرا از غصه راحت كن
شدم انگشت نماي خلق مرا تو درس عبرت كن
نكن حرف مرا باور نيابي از من عاشق تر
نميترسم من از اقرار گذشت اب از سرم ديگر
سلام اي كهنه عشق من كه ياد تو چه پا بر جاست
شاخه گلی شکسته تو دسته تو اسیرم
اگه نیایی تو پیشم یه وقت دیدی میمیرم
محتاج یک نگاتم تا جون دارم فداتم
محتاج یک نگاه و قهر بکنی میمیرم
دستو پامو گم می کنم
وقتی نگام می کنی تو
نفس نفس هول می کنم
وقتی صدام می کنی تو
تو دفتره خاطره هام
تو ذهن و تو آرزوهام
اسم تو هم شده فراموش
اسم تو هم شده فراموش
یادم دادی بسوزم... دارم می سوزم...دارم می سوزم
اشکه چشامو دیدی بگو به چی رسیدی
قسم به بی قراریت مردم از چشم انتظاریت
محتاج یک نگاتم تا جون دارم فداتم
محتاج یک نگاه و قهر بکنی میمیرم
دستو پامو گم می کنم
وقتی نگام می کنی تو
نفس نفس هول می کنم
وقتی صدام می کنی تو
تو دفتره خاطره هام
تو ذهن و تو آرزوهام
اسم تو هم شده فراموش
اسم تو هم شده فراموش
می دونی که دوست دارم
واسه اینه که دل می سوزونی تو
گفتم بهت دوست دارم
اما حالا من پشیمونم
يادت مياد چي شد كه من بك دفعه عاشقت شدم
بدون اينكه بزاري سوار قابقت شدم
يادت مياد نگات پر از شكايت فاصله بود
اما به جاش نگاه من صبور پر حوصله بود
يادت مياد وقتي بهت گفتم چقدر دوست دارم
گفتي ببين من فرصت اين قصه هارو ندارم
يادت مياد با اين جواب خسته شدم از زندگي
تو رفتي من موندم و ياد دريا غرق تشنگي
يادت مياد كه عمر من وقف تو و پنجره بود
۳روز چشش افتاده بمن اين بهترين خاطره بود
يادت مياد مردم ما رو به هم ديگه نشون دادن
جز ما تموم عاشقا از چشم مجنون افتادن
عشق يعني مستي و ديوانگي
عشق يعني با جهان بيگانگي
عشق يعني شب نخفتن تا سحر
عشق يعني سجده ها با چشم تر
عشق يعني سر به دار آويختن
عشق يعني اشك حسرت ريختن
عشق يعني سوختن و ساختن
عشق يعني زندگي را باختن
عشق يعني ديده بر در دوختن
عشق يعني در فراقش سوختن
عشق يعني انتظار و انتظار
عشق يعني هر چه بيني عكس يار
عشق يعني شاعري دل سوخته
عشق يعني آتشي افروخته
عشق يعني با گلي گفتن سخن
عشق يعني خون لاله بر چمن
عشق يعني يك تيمم يك نماز
عشق يعني عالمي راز و نياز
عشق يعني يك شقايق غرق خون
عشق يعني درد و محنت در درون
عشق يعني قطره و دريا شدن
عشق يعني همچو من شيدا شدن
عشق يعني قطعه شعر ناتمام
عشق يعني بهترين حسن ختام
ز تو چون گریزم ای جان که توام امید جانی
تو چو خون گرم عشقی که به رگ رگم روانی
وگرم به لب رسد جان غم عشق تو نگویم
تو چو راز سر به مهری همه در دلم نهانی
منم آن زمین غمزا که ز چشم ها فتادم
بتو چون امید بندم که بلند آسمانی
منم آن درخت حرمان که خزان رسیده برآن
تو کنون درین گلستان چو بهار بی خزانی
چه غم ار ستاره من همه در غروب عشق است
که بر آسمان شعرم تو طلوع جاودانی
بجز از غزل چه سازم به تو ای غزال عشقم
بتو جز سرود مهرم بدهم چه ارمغانی!
سخن از بي سخني است
سخني نيست درين عصر سياه
سخني نيست كه نيست!
سخني نيست
سخنان رابط گوشند و دهن
جيوه در گوش همه ريخته اند
هيچكس نيست درين جنگل زرد
سبزه اي نيست درين كوچه كر
مرده ها بر سرگور خود شان مي رقصند
واي بر من!
تو نميداني من،
تا چه حد از همه نفرت دارم!
چون كه من
اين من تا اين حد كور،
سالها،...
سالها دوستشان داشته ام!
...................
وقتي كه ديگر نبودمن به بودنش نيازمند شدم
وقتي كه ديگر رفتمن به انتظار آمدنش نشستموقتي كه ديگر نميتوانست مرا دوست بداردمن او را دوست داشتموقتي كه او تمام كردمن شروع كردم ........وقتي او تمام شد......من آغاز شدمو چه سخت است تنها متولد شدنمثل تنها زندگي كردن استمثل تنها مردن......دل بيا بريماز عشق ديگه نگيمدرد عشقي كه كشيديمجز خدا به كسي نگيم..............من پذیرفتم شکست عشق راپندهای عقل دور اندیش رامن پذیرفتم که عشق افسانه استاین درد آشنا دیوانه استمی روی شاید فراموشت کنمبا فراموشی هم آغوشت کنمگرچه تو شادان تر از من میرویآروز دارم ولی عاشق شویآرزو دارم بفهمی دردراتلخی برخوردهای سردرادختره به پسر گفت : من قشنگنم؟ پسره گفت: نهدختر از پسر پرسيد : مي خواي تا هميشه پيشت باشم؟ پسر گفت: نهدختر به پسر گفت : اگه من يه روز تركت كنم گريه مي كني؟ پسر گفت : نهدختر گريه مي كرد و نژمي خواست بره كه پسر دستش رو گرفت و گفت:به نظر من تو قشنگ نيستي بلكه الهه ي زيباي هستيمن مي خوام پيشم باشي ...... بلكه نيازمه تا آخر عمرت با من بمونياگه يه روز تركم كني گريه نمي كنم بلكه ميميرم............بهترین دوست اونیه که باهاش ساکت روی یه سکو بشینیو هیچی نگی..................
و وقتی ازش دور شدی حس کنی بهترین گفتگوی عمرت رو داشتی....
تا حالا چنین دوستیو تجربه کردی....؟؟
............یه روزی یه پسری بود که یه دختررو خیلی دوسش داشت....دلش می خواست تا آخر عمرش با اون دختر
باشه....اما....دختره همیشه می گفت : من اگر چشم داشتم و بینا بودم تا آخر عمرم باهات می موندم...
من دوست ندارم توی تاریکی من تو حروم بشی.....
و پسر بود که همیشه از این موضوع رنج می کشید و تو خودش می شکست و دم نمیزد....
تا این که یه فردی پیدا شد که حاضر شد به دختر چشم بده....هردوشون خوشحال بودند...آخه دختره بینا
شده بود و می تونست تا آخر عمر با اون پسر بمونه....اما همه چیز اینقدر ساده تموم نمی شد...
دختر وقتی بینا شد دید که پسره نابیناست...به پسر گفت: تو هم نابینا بودیو به من نمی گفتی ؟؟؟آخه مگه
میشه؟؟؟به هر حال من دیگه نمی تونم باهات باشم...تو هم یکیو پیدا کن که بهت چشم بده تا بتونیم تا آخر
عمر با هم باشیم....!!!
اما پسر....لبخند تلخی زد و گفت:
عزیزم...عشقم.... میری به سلامت ....فقط....مراقب چشمهام باش....!!!
حرفي نيست
در سكوتم فرياد را نظاره كنيدفرياد در گلو خشكيده استحرفي نيستچشمان بي فروغبه دنبال كوچكترين روزنه رهاييزبان قاصر از بيان حرفي نيست. . . . . . . . . .حكايت جالبي است كه فراموش شدگانفراموش كنندگان راهرگزفراموش نميكنند........شايد اينم يه غصه بودكه قهرماناش ما بوديمما كه بغير دلخوشيدنبال چيزي نبوديم..........................................اي كه تويي همه كسمبي تو مي گيره نفسماگه تو رو داشته باشم
به هرچي مي خوام ميرسم
..................................
غصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تو
دلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توروزای خوب برای تو ٬ شبای بد برای منبیستای قرمزمال ِ تو ٬ نمره ی رد برای منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای تونُتای رنگی مال ِ تو ٬ شعرغم انگیزمال ِ منبهارو عطرش مال ِ تو ٬ برگای پاییز مال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توگلای قرمزمال ِ تو ٬ گلای پرپر مال ِ منقصّه ی اوّل مال ِ تو ٬ حرفای آخرمال ِ منشوق سفر برای تو ٬ دردِ سفر برای منرسیدناش برای تو ٬ فکرخطربرای منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای تولذتِ خنده مال ِ تو ٬ بارون ِ گریه مال ِ منصدآفرینا مال ِ تو ٬ حرفِ گِلایه مال ِ منآتیش عشقم مال ِ تو ٬ کتابِ سوختن مال ِ منعُمرِزیاد تو فال ِ تو ٬ رنج زیاد تو فال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توقصرِ طلایی مال ِ تو ٬ موندن و ساختن مال ِ منهمیشه بُردن مال ِ تو ٬ همیشه باختن مال ِ منخاطره ی خوش مال ِ تو ٬ تلخی رفتن مال ِ مننازواَداها مال ِ تو ٬ چشای روشن مال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توخوابای رنگی مال ِ تو ٬ خوابِ پریشون مال ِ منذوق ِ رهایی مال ِ تو ٬ رنجای زندون مال ِ منروزای زیبا مال ِ تو ٬ جمعه ی دلگیرمال ِ منقِسمتای خوش مال ِ تو ٬ غمای تقدیرمال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توزندگی من مال ِ تو ٬ خستگی تو مال ِ منهرچی که داشتم مال ِ تو ٬ تا ردشی ازخیال ِ منستاره بارون مال ِ تو ٬ اشکِ شبونه مال ِ مننازو کرشمه مال ِ تو ٬ اخم و بهونه مال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توهرچی ترانَس مال ِ تو ٬ برق ِ نگاهت مال ِ منتمام دنیارو می دم ٬ صورتِ ماهت مال ِ منخورشید ومهتاب مال ِ تو ٬ شبای تاریک مال ِ منخونه ی ابرا مال ِ تو ٬ جاده ی باریک مال ِ منغصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای توبَرنده بودن مال ِ تو ٬ آخرِ بازی مال ِ منترانه هام فدای تو ٬ هرچی می سازی مال ِ من
سوارِ دورِ قصّه هام ٬ تو مال ِ من ٬ من مال ِ تودیوونه ی نگات شدم ٬ من تورو کم دارم نرو
غصّه ی تو برای من ٬ شادی من برای تودلت گرفت بگو خودم ٬ گریه کنم به جای تو