برای اونایی که عاشقن میگم
سلام به همه
:icon_pf2 (82):
من خودم را خیلی کوچکتر از این میبینم که در جمع اساتیدی چون شایان،bos3000،hasti و بزرگان ومسترهاورئسای انجمن ابراز وجود کنم اما میخوام در رابطه با حرف بوس که فرمود رابطه های نتی،به نظر من این رابطه ها بهتر از رابطه های بیرون از نت هست
(این که میخوام براتون بنویسم دارم باگریه مینویسم:icon_pf(22):)
من خودم بیرون از چت(دنیای مجازی)با یه دختری اشناشده بودم که اون منو تو یه عروسی دیده بود وعاشق من شده بود من تا 1سال از این ماجرا خبر نداشتم تا این که بوسیله یکی از دوستان باخبر شدم که اون دختر عاشق من شده من خودم به این دوستی راضی نبودم اخه زیاد خوشم نمیومداما به اسرار دوستم با اون قرار گذاشتم و رفتم دیدنش وقتی دیدمش تا حدودی منم ازش خوشم اومد وفکر میکردم که از این به بعد تمام تنهاییام را پر میکنه دوستی ما چند سال ادامه داشت تا جایی که تا یه شب به هم زنگ نمیزدیم یا با هم حرف نمیزدیم خوابمون نمبرد ..........گذشت و گذشت..... گذشت............دوستیمون به خوبی وخوشی بود تا این که خبر دار شدم اون بهم خیانت کرده وبادوست خودم که 18سال همیشه باهم بودیم ودر کنار هم بودیم دوست شده من رو خودم نیاوردم اما دوستم میدونست که من با اون دوستم وبارها وبارها منو اون را باهم دیده بود.......
اما نمیدونم چی شد که به من خیانت کردو من را ول کردو به دوست من پیوست وقتی از دوستم پرسیدم چی شده که بااون دوست شدی گفت : اون دختربهش گفته با من قهر کرده و دیگه منرا دوست نداره منم به دوستم هیچ چیزی نگفتم تا این که اونا چند ماه پیش باهم ازدواج کردن حالا هم هرکجا هست براش ارزوی خوشبختی میکنم .
اما میخواستم به bos3000عزیزم بگم که خارج نت هم این بدبختیاهست واین گرفتاری ها وجود داره وباید یک عشق واقعی باشه که اونم تو این دنیای باقی کم گیر میاد
من تا قبل از ازدواج اونا فکرکنم دوهفته بود که باسناتور اشناشده بودم و اسمم هم (پسرآتیش)بود اما از بعد از ازدواج اونا اسم خودم را گذاشتم (پسرعاشق)به چند دلیل که فعلا نمیگم تا اگه دوستان مایل بودن براشون در قسمت بعد توضیح میدم
اما فعلا میخواستم به bos3000عزیز بگم که همه چیز دوستی ساده نیست عشق هم لازمه،اما عشقی که باخیانت نباشه عشقی که برای یکی باشه نه اینکه برای همه به یک اندازه باشه اونم جای خود داره اما باید به یکی تکیه کنی که بهش اعتقاد داشته باشی
من تو این روم دوستان زیادی پیدا کردم که هم بهشون اعتماد دارم هم بهشون اعتقاد اما نمیدونم لایق اعتماد و اعتقاد اونا هستم یا نه:icon_pf2 (67)::icon_pf2 (67):
امیدوارم که دوستان از این حرفای من ناراحت نشده باشن بخصوص bos3000که امیدوارم که منو به خاطر این حرفام ببخشه
تمامی سناتوری ها دوستون دارم واز راه دور میبوسمتون:icon_pf2 (86)::icon_pf2 (10)::icon_pf2 (10)::icon_pf2 (10)::icon_pf2 (10)::icon_pf2 (10)::fantzy (27)::fantzy (27):
از ظرف یک دل گرفته به همه سناتوری ها
سلام به همه
خیلی دلم براتون تنگ شده خیلی وقته نتونستم بیام روم و خیلی دلم برای دوستانم تنگ شده امیدوارم که هرکجا هستید سالم وسلامت باشید و خیلی دوستون دارم و از راه دور میبوسمتون
کوچک تمام بچه سناتوری ها :پسرعاشق(میثم)
همیشه به یادتون هستم :icon_pf(31)::icon_pf(31):
خیلی دلم گرفته نمیدونم چه کار کنم
سلام خدمت همه دوستان و سناتوری های عزیز
آآآآآآآآآهههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
خیلی دلم گرفته نمیدونم چه کار کنم انگار همه غم های دنیا رو سرم خراب شده تو این یه ماهه همش بد میارم نمیدونم چی شده که اینجوری شدم خیلی دلم برای سناتوری و دوستانم تنگ شده دوستون دارم و از راه دور میبوسمتون مواظب خودتون باشید نمیدونم چی براتون بنویسم کاملا هنگ کردم اما خیلی دلم براتون تنگ شده آآآآآآآآآآآآآآآهههههههههه هههههه
تبریک روز زن و هفته زن به تمام مادران زنان وخواهران گرامی
سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا خانم ها
امیدوارم که حالتون خوب باشه وسلامت باشید.
غرض از مزاحمت میخواستم پیشاپیش فرارسیدن میلاد دخت نبی مادرامامان بی بی دوعالم حضرت فاطمه الزهرا(س)وروز وهفته زن را به مادران، زنان و خواهران گرامی تبریک بگم .
امیدوارم که همیشه زندگی به خوبی و موفقیت برای شما سپری بشه
دوستار همه شما پسرعاشق(میثم)