به یک فرشته گفتم:برو و معشوقم که عاشقش هستم را ببوس!!فرشته رفت و وقتی برگشت دیدم چشماش اشکیه و گریه کرده!!به فرشته گفتم: معشوق مرا بوسیدی؟! فرشته گفت:نه نشد !! به فرشته گفتم:چرا؟فرشته مهربون گفت:دو فرشته هیچ وقت همدیگرو را نمی بوسن !
نمایش نسخه قابل چاپ
به یک فرشته گفتم:برو و معشوقم که عاشقش هستم را ببوس!!فرشته رفت و وقتی برگشت دیدم چشماش اشکیه و گریه کرده!!به فرشته گفتم: معشوق مرا بوسیدی؟! فرشته گفت:نه نشد !! به فرشته گفتم:چرا؟فرشته مهربون گفت:دو فرشته هیچ وقت همدیگرو را نمی بوسن !
یکی در آرزوی دیدن توست/یکی در حسرت بوسیدن توست/ولی من ساده و بی ادعایم/تمام هستیم خندیدن توست..
لبخند تو طلوع و بوسه ی تو غروب منه ممنونم بخاطر اینکه بهترین و شگرف ترین دوست و همدم منی
برو بشین رو پشت بوم روتو بکن به آسمون در جهت وزش باد یه بوس فرستادم برات
تمام شیرینی عسل از بوسه است پاسخ هر بوسه ای یک بوسه است بهترین هدیه پس از یک انتظار بشنوید از من فقط یک بوسه است
ای بنازم گل لب مرمر دندان تو را / باغ صد رنگ ندارد لب خندان تو رامی و میخانه کجا حال نگاه تو کجا؟؟ / که ندارد بشری حالت چشمان تو رالب به دندان گزم از حسرت یک بوسه ی گرم / چون به لبخند ببینم لب و دندان تو را
سی مستی در ان چشم سیاه است. مرا صد آفرین در هر نگاه است. تبی از بوسه ی گرم تو دارم. بر این تب آتش لب ها گواه است
سکوت مقدس عشق را میستایم بر لبهای بسته اش بوسه میزنم شاید مرحمی باشد برایفریاد در گلو مانده ام سکوت میکنم ، صبر میکنم و همین است که مرا هر روز به عشق مجنون تر میکند
اگه تونستی زیر آب یه نفس عمیق بکشی یا اگه تونستی یه بوسه به آتیش بزنی یا اگه تونستی همه ی ستاره های آسمون رو بشماری اون وقت من می تونم تو رو فراموش کنم ….
عزیزم، بوسم میدی . بوسم میدی .بوسم میدی .بوسم میدی . خیلی بو سم میدی، سم پاشی می کردی؟
اگه نمیزاری بوست کنم اگه نمیزاری نازت کنم اگه نمیزاری بغلت کنم حداقل بزار تو بخورم که . . آخه من گوسفند خیلی دوست دارم
هر کسی بوسه ستاند ز لب یار کسی/بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند . . .
وقت رفتن همه را می بوسید/به من از دور نگاهش را داد/یادگاری به همه داد و به من/انتظار سر راهش را داد
سلام ؛ من پستچی هستم با پست سفارشی واستون یه بوس فرستادن اگه ممکنه لپ تون رو جلو بیارین تحویل بگیرین
گویند غروب جایی است که آسمان زمین را می بوسد امشب برایت غروب میکنم آسمان من کجایی؟
عشقی که تو را نثار ره کردم در سینه ی دیگری نخواهی یافتزان بوسه که بر لبانت افشاندم سوزنده تر آذری نخواهی یافت
سه ستاره تقدیم تو باد ، یه ستاره پر بوسه که دلم بی تو نپوسه ،یه ستاره پر امید واسه هرکس که تو رو دید ، یه ستاره پر رویا که قشنگه با تو دنیا .
و هزار گلپونه بوسه به چشمانت هدیه می دهم. قابل ناز چشمانت را ندارد.دیروز یادگاری هایت همدم من شدند و به حرفهای نگفته من گوش دادند.و برایم دلسوزی کردند. البته به روش خودشان که همان سکوت تکراری بود و یادآوری خاطرات با تو بودن
نیازمند لبت،جان بوسه خواه من است / نگاه کن به نیازی که در نگاه من است
درشیرینی بوسه غرق بودیم ، که ناگهان شوری اشک رابر لبانم احساس کردم وفهمیدم که این بوسه جدایی است . . .
من گل پژمرده ای هستم ، چشمهایم چشمه خشک کویر ،تشنه یک بوسه خورشید ، تشنه یک قطره شبنم . . .
دیشب باران قرار با پنجره داشت / روبوسی آبدار با پنجره داشتیکریز به گوش پنجره پچ پچ کرد / چک چک ، چک چک … چکار با پنجره داشت . . .
بوسه یه حقه عاشقانهست برای وقتی که کلمات در بیان احساسات عاجز است . میبوسمت!
نظر یادتون نره
پرسید باران؟ گفتم بهار!
پرسید بهار؟ گفتم لحظه های با تو بودن!
پرسید لحظه ؟ گفتم کوچه بن بست!
پرسید کوچه بن بست ؟ گفتم من و تو!
پرسید من و تو ؟ گفتم قصه ی ناگفته!
پرسید قصه نا گفته ؟ گفتم هزار و یک شب بودن ما!
پرسید هزارو یک شب بودن ما؟ گفتم زیر پنجره ی تنهایی من!
پرسید زیر پنجره ی تنهایی؟ گفتم اشک مهتاب وقتی نمی غلتد!
پرسید اشک مهتاب؟ گفتم شکوه التماس وقتی دست نیاز به سویت دراز می کنم!
پرسید شکوه التماس؟ گفتم شبهای تاریک یلدایی!
پرسید شبهای تاریک یلدایی؟ گفتم اشک های سرشار پنهانی!
پرسید اشکهای سرشار پنهانی؟ گفتم قلبی که از دیدار می تپد و از ندیدن یار می گرید!
پرسید قلب؟ گفتم تو!
پرسید من؟ گفتم عشق!
پرسید عشق؟ گفتم نوری که هرگز نمی میرد!
پرسید نور؟ گفتم عشق!
پرسید عشق؟ گفتم اشک!
پرسید اشک؟ گفتم عشق!
پرسید عشق؟ گفتم هاله ی دل تنگی!
پرسید هاله ی دلتنگی؟ گفتم عشق!
گریست!
پرسیدم عشق؟
گفت گریستن برای بودنهایی که باید باشند و نیستند و نبودنهایی که نباید باشند و هستند!
من گریستم ، او گریست،
کسی از دالان تنهایی چشم های منتظر غمزده مان فریاد زد…
عشق، عشق، عشق!:icon_pf2 (85):
یه بغل گل رز با یه دنیا احساس با یه سبد ستاره . می دم بهت ببر سر چها راه بفروش سودش نصف نصف !<o:p></o:p>
سایه ام عاشق سایه ات شده می خواستم ببینم می تونیم همسایه شویم ؟<o:p></o:p>
پسر ها هیچ وقت دونبال دو چیز نمی دوند . اتوبوس و دختر چون 10 دقیقه بعد یکی کی میاد !<o:p></o:p>
چه کار کردی که این همه طرفدار پیدا کردی ؟ هر جای شهر که می رم میبینم مردم تابلو هایی دستشون گرفتن که اسم تو روش نوشته شده:گوسفند زنده !!!<o:p></o:p>
از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من از شیشه پاک کن استفاده می کنم<o:p></o:p>
به دلیل ایام سوگواری از گفتن این جک معذوریم<o:p></o:p>
از غضنفر میپرسن: از چه فصلی خوشت میاد میگه: از فصل جفت گیری<o:p></o:p>
تو بشو ساحل قلبم من میشم ماهی مرده.تا بگن به عشق ساحل لب دریا جون سبرده
خدایا در فراغ دوست بگیر از من دنیا را اگر بی عشق او باشم نبینم صبح فردا را:icon_pf(20):
http://www.senatorha.com/forum/image.../2012/01/6.png
یه روز خودم و دلم،عاشق یکی و دلش شدیم
ولی اون خودم ودلم رو از خودش و دلش روند
دیروز با یه دسته گل اومد دیدنم با یه نگاه مهربون
نگاهی که سال ها از من دریغ میکرد
گریه کرد و گفت که دلش برام تنگ شده
ولی من فقط نگاهش کردم
چون کاری نمیتونستم بکنم،فقط وقتی رفت سنگ قبرم از اشک هاش خیس شده بود!
http://www.senatorha.com/forum/image.../2012/01/7.png
به نيوتن بگوييد هر عملي را عكس العملي نيست اگر بود اين همه عاشقانه ها بي جواب نميماند:icon_pf2 (30):
چوپان قصه ها دروغگونبود اوتنهابودوازفرط تنهايي فريادگرگ سرميداد افسوس كه هيچ كس تنهايش رادرك نكردوهمه درپي گرگ بودند دراين ميان فقط گرگ فهميد كه چوپان تنهاست
http://www.senatorha.com/forum/image.../2012/01/9.png
دلمان که میگیرد تاوان لحظه هاییست که دل می بندیم...
(دکتر شریعتی)
http://www.senatorha.com/forum/image...2012/01/10.png
نه فرصت ها می توانند عشق مرا تغییر دهند و نه گذشت زمان می تواند آسیبی به آن برساند. زمین با تمام هنرهایش، چگونه می تواند پهلو زند به عشقی که می یابیم و از آن خود می سازیم.
http://www.senatorha.com/forum/image...2012/01/11.png
ماسه ها فراموشکارترین رفیقان راهند، پا به پایت می آیند، آنقدر که گاهی سماجت شان در همراهی حوصله ات را سر میبرد، اما کافی است تا اندک بادی بوزد یا خرده موجی برخیزد تا برای همیشه از حافظه ضعیفشان رد پایت پاک شود. من ازنسل ماسه نیستم! ازنسل صدفم، صدفهایی که به پاس اقامتی یک روزه تا دنیا دنیاست صدای دریا را برای هر گوش شنوایی زمزمه میکند.