<label for="rb_iconid_44">http://www.senatorha.com/images/icons/00000024.gif</label> تاپیک پیامک های سرکاری بدووووووووووووووووووووووو ووو
نمایش نسخه قابل چاپ
<label for="rb_iconid_44">http://www.senatorha.com/images/icons/00000024.gif</label> تاپیک پیامک های سرکاری بدووووووووووووووووووووووو ووو
هموطن گرامی آیا می دانستید لذت بوسه در تاریکی ده ها برابر بوسه در روشناییاست؟؟؟؟ (وزارت نیرو)
*
*
اگه خواستی بوسم کنی به نکات زیر توجه کن :
.
.
. دیدی میخوای بوسمکنی!!!! خجالت نمی کشی؟
*
*
اگه میخوای دوست داشته باشمبرو پایین :
.
.
.
.
. . . دیدی حالا کمبود محبت داری!!
ما که با میتیکومان و پسر شجاع بزرگ شدیم، شدیم اینوای به حال اینایی که دارن با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ میشن
*
*
*
سبو بشکست و دل بشکست و جام باده بشکست
خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن من نمی شکنم بشکن !
*
*
*
نصیحت غضنفر به پسرش : هیچ وقت زن نگیر و به پسرت هم بگو زن نگیره !!!
*
*
*
سهمیه موتور گازی اعلام شد ! روزی ۲ قاشق مربا خوری !!!
*
*
*
اس ام اس سرکاری عاشقانه
روی چشم های من جا داری: . . . . . . عینک ته استکانی . . . !
اس ام اس سرکاری عاشقانه
تو باغ دلم: . . . . تو تنهایی . . . . تنهای تنها . . . . پس سعی کن درست به گل ها آب بدی تنها آفتابه موجود!
اس ام اس سرکاری عاشقانه
اون چیه اولش منم دومش تویی آخرش زبون داره؟ . . . . . . . گل گاو زبون !!!!!!!!
اگه یه روز یه نفر دستت رو گرفت و تو یهو دست و پات لرزید ، برای عاشق شدن عجله نکن شاید بابا برقی باشه!!!
روابط عمومی توانیر
.
.
شعار کنترل جمعیت جدید
فرزند کمتر ، همسر بیشتر
.
.
گویند ... سخت و سخت تر از ....
انتظار ....
برای اس ام اس من خیلی انتظار کشیدی آره؟!
.
.
چشمهای درشت و زیبایت را که به من میدوزی و با لبهای زیبا آواز میخوانی ، احساس میکنم که بیش از همیشه عاشقت هستم ، تو زیباترین قورباغه ی این برکه ای.
.
.
بلوتوث قلبت رو روشن کن می خوام کل وجودم رو واست سند کنم... هه هه هه ویروس داشت الان میمیری!!!
.
.
آدم فقط تا وقتی زن نداره فقط زن نداره ، وقتی هم که زن داره فقط زن داره!
.
.
وقتی که بچه بودم هر شب دعا میکردم که خدا یک دوچرخه به من بدهد. بعد فهمیدم که اینطوری فایده ای ندارد. پس یک دوچرخه دزدیدم و دعا کردم که خدا مرا ببخشد.
.
.
شما طبق قانون 28 ماده 5 قوانین دوستی و رفاقت به حبس ابد در قلب من محکومید. آیا اعتراضی دارید؟
دو تا جوجه عاشق هم میشن و به هم قول ازدواج می دن ، وقتی بزرگ میشن جفتشون خروس بودن ، نتیجه : تا وقتی جوجه ای عاشق نشوفرستنده : افشین سرفراز..سلامی به گرمی آش رشته که روش با پیاز داغ نوشته : دوست دارم فرشته..مشترک گرامی ، حرکت زشت شما را در حمام دیدم...هیچکس تنها نیست ( همراه اول )..یا رب از دلهای ما سوز محبت را نگیر ، بر این تجمع این توسل این این ارادت را مگیر ، هستی ما بستگی دارد به حب دوستان ، هر چه میخواهی بگیر اما رفاقت را مگیر..جون خودت یکبار گردنتو تکون بده
:
:
:
دلم واسه صدای زنگولت تنگ شده...غضنفر دفتر ازدواج میزنه تبلیغ میکنه : با هر ازدواج دائم یک ازدواج موقت هدیه بگیرید...دخترا مثل ماهی قرمز هستند. بدست آوردن آنها اسان و نگهداشتن آنها مشکل است...نحوه برخورد با فردی که سبیل گذاشته
:
:
:
ماشاالله مردی شدی واسه خودت..عهدی که با تو بستم هرگز گسستنی نیست ، من مخلص تو هستم لازم به بستنی نیست.
جووووووووووووووووون تو داداش ، نفسو حال کردی؟...از عشق تو به کوچه پس کوچه ها زدم ، حالا عشق رو بی خیال بیا دنبالم گم شدم....یه نظر در خود نگر تا کیستی؟ عاشقی ، مستی ، خماری ، چیستی؟ جام هستی را بزن بر نیستی هر چه هستی بامرامی بیستی....آمازون با تمام درختاش .... آسمون با تموم ستاره هاش.... دنیا با تموم آدم ها رو با هم جمع کنی خیلی میشه......بابا خیلی دوستت دارم...تو چرا ذوق کردی بابامو گفتم.
اون صورت مظلومت ، اون چشمای پر از اشکت ، اون نگاه پرخشمت ، منو یاد کسی می اندازه که تو عروسی غذا گیرش نیومده!..زندگی بدون عشق مثل شلوار بدون کشه. عشق من کجایی که ابروم رفت...به خره می گن تا 5 بشمر5 4 3 2 1عزیزم به خره گفتن شما چرا؟
ام اسهای سرکاری و خیلی بامزهدلم میخواد تو رو بو کنم.
میخوام ببینم اصلا از انسانیت بویی بردی!..اس ام اس عاشقانه سرکاری و بامزهخوش به حالت اشکای تو به جای شور بودن شیرینه..آخه چشات عسلیه اشکاتو شیرین میکنه...اسمس عاشقانه خنده دارکسی که تورو دوست داشته باشه 4 تا بیماری می گیره:1 – فراموشی .2 - ...3تایه دیگه شو فراموش کردم!
من این اس ام اس رو نفرستادم٬ موبایلم خودش فرستادهمثل اینکه موبایلم خاطر خواه موبایلت شده !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *کسی با ما سر یاری ندارددلی سودای دلداری نداردشنیدم لیلی و مجنون ولیکندل من قصد علافی ندارد* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *سلام خوبی ؟ خیلی دلم برات تنگ شدهآنقدر که از دوریت میخوام گریه کنماما وقتی قیافت یادم میاد خندم میگیره !
الاغ چرا دیگه "اس ام اس"نمیدی؟؟
.
.
.
به زودی در سینما های سراسر کشور...فرماندهی نیروی انتظامی
اعلام کرد از فردا دختران با مانتوی تنگ، شلوار
کوتاه، روسری کوتاه، موی بلند، روی سیاه، ناخون
دراز واه واه واه!..اگه می بینی دلم میخواد فدات بشم
اگه می بینی که تو رو با دنیا عوض نمیکنم
مال اینکه که اکس خوردی و تو توهمی!
خدایا به آنان که حال ما را نمیپرسند یک هفته اسهال مکرر عنایت فرما !.............................................برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن !پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی..............................................تا کی به تمنای وصال تو یگانهنذری بپزم، پخش کنم، خانه به خانه؟؟!
پرستو و پونه و پردیس پریدن پشت پاترول و رفتن پیک نیک
توی راه پسته و پرتقال و پشمک و پنیر خریدند
یه دفعه پاترول با یه پیکان تصادف کرد و پنجره شکست و چرخ پنچر شد.
پاترول پنج تا پشتک زد پرت شد تو پرتگاه
تو هم بپر یه پتک پیدا کن بزن تو سرت
تا دیگه این پرت و پلاها رو تا آخر نخونی!
بهم نگی ندید بدید ...... نگی منو دیدو پریدبمونه بین خودمون ...... دیوونتم خیلی شدیدSms سرکاری توپ و عاشقانهقدگل ، قد خدا ، قد تموم عاشقا ، قد شب ، قد دعا ، قد دلای باصفا ، قدمن قد خودت ، قد کدوم بلندتره؟Sms توپدنبال یک اس ام اس توپ می گشتم تا واست بفرستم ، هیچی پیدا نشد خواستم خبرت کنم.
اگر یه روزی رفتی از پیشم
.
.
.
سوغاتی یادت نره.اس ام اس سرکاری جدیداتل متل هندونه / لبات در قندونه / آهای عزیز دردونه / دوستت دارم مفهومه؟؟؟اس ام اس خنده دار جدیداز عشق تو مستم ، زدم لامپو شکستم ، آهای آلبالو خشکه مرامت منو کشته!
میدونی فرق تو با هرمزگان چیه؟
.
.
.
هرمزگان لنگه داره تو لنگه نداری! (بندر لنگه )Sms sarekari jadidمیدونی فرق تو با فندق چیه؟ فندق یه مغز کوچولو داره که تو اونم نداری!Sms sarkari bahalاگه یه روز یه پروانه اومد نشست رو شونت تعجب نکن ، خسته شده.Sms sarekari bamaze5ره چشاتیم ، 4پایه نگاتیم ، 3تاره شباتیم ، 2رشکه صفاتیم ، 1کلوم خاک پاتیم.Sms ziba va sarekariزندگی مثل صحنه ی جنگه ، بعد از سیم خاردار 100% به مین هاش میرسی! مواظب باش خط شکن!!Sms jaleb sarekariاس ام اس اورژانسی : همین الان که داری این مسیج رو میخونی خودت رو ماچ کن دلتنگت شدم.Sms sarekari toopدیشب خواب دیدم تو یه باغ سرسبز داشتی قدم می زدی منم اونجا کنار دریاچه بودم دیدم یه گل قرمز بین لباته می خواستم بهت یه چیز بگم اما ...... یه دفعه چوپونت اومد و بردت تو طویله.
سر پستم رسیدم خوابم آمد / محبت های مادر یادم آمدنوشتم نامه ای با برگ چایی / کلاغ پر میروم مادر کجایینوشتم نامه ای با برگ انگور / جدا گشتم دو سال از خانه ام دور**************************با عشق به من به من خیانت کردیدل دادم و تو رد امانت کردیرفتی و چه آسوده ز من دل کندیهر دو قلمت خورد اگر برگردی !**************************می دونی شباهت تو با گل چیه؟هر دو تون عشقین با این تفاوت که گل عشق زنبور عسله ولی تو عشق مگس
امشب میخوام طی یک عملیات شهادت طلبانه
.
.
.
.
فدات بشم.**********************************با سلام اینجا تهران است. ساعت ۳ بامداد … صدای مردم آزار**********************************به یارو می گن…
…
…
…
…
…
به تو چه که به یارو چی می گن؟
اگه بگن آشغالارو ببر پایین حال نداری!
اما برای فضولی این همه راه میای پایین!**********************************شرمنده به خدا، آره میدونم خواب بودی، خوب بابا فحش نده دیگه، کارت داشتم که بیدارت کردم.
میخواستم بدونم ماهی وقتی غذا میخوره، آب نمیره تو دهنش؟**********************************از سمیم غلبم و با طمام وجودم دوثت دارم ، ثواد که ندارم دل که دارم!
نمی دونم خواب دیدم به تو پیامک دادم ، خواب بودم به تو پیامک دادم ، از خواب پا شدم به تو پیامک دادم ، تو خواب بودی به تو پیامک دادم ، مرض داشتم تو خواب به تو پیامک دادم ، تو مرض داشتی نصف شب پیامک منو خوندی ، الان تو خواب دارم می نویسم ، یا تو داری خواب می بینی به تو پیامک دادم ، بی خیال بابا!
.................................................. .................................
مثل شقایق زندگی کن کوتاه اما زیبا ، مثل پرستو کوچ کن اما هدفمند ، مثل پروانه بمیر دردناک اما با عشق ، مثل گوسفند بع بع کن بلند اما شمرده و خوانا.
.................................................. ...................................
اگه پیام نمی دی زنگ بزن ، زنگ نمی زنی سر بزن ، اگه سر نمی زنی در بزن فرار کن.
امشب میخوام طی یک عملیات شهادت طلبانه
.
.
.
.
فدات بشم.**********************************با سلام اینجا تهران است. ساعت ۳ بامداد … صدای مردم آزار**********************************به یارو می گن…
…
…
…
…
…
به تو چه که به یارو چی می گن؟
اگه بگن آشغالارو ببر پایین حال نداری!
اما برای فضولی این همه راه میای پایین!**********************************شرمنده به خدا، آره میدونم خواب بودی، خوب بابا فحش نده دیگه، کارت داشتم که بیدارت کردم.
میخواستم بدونم ماهی وقتی غذا میخوره، آب نمیره تو دهنش؟**********************************از سمیم غلبم و با طمام وجودم دوثت دارم ، ثواد که ندارم دل که دارم!
خوب دیگه تو راحت تو خونه نشستی ولی من الان تو تعمیرگاهم
میدونی چرا ؟
چون خرابتم.******************************************(((حکم دادگاه))) : شما به دلیل حمل مرام،ومصرف بی رویه محبت،وداشتن بی حد معرفت به حبس ابد در قلب من محکوم هستید((ختم جلسه))******************************************ختوفختوفختوفختوففقط میخواستم تو عالم ارادت شیشه گوشیتو تمیز کنم.******************************************موبایل مشکی من از غم نیست
پیامکهای ارسالی من کم نیست
من واسه خودم یه قانونی دارم
هرکی پیامکای منو جواب نده آدم نیست
پیامی میزنم اینک برایت / به جبران پیام های زیادتاز آن بابت پیامی می فرستم / بدانی بنده هم هستم بیادت !********************************یه عالمه گل برای تو که لایق محبتی
قربون اون چشات برم که منتظر پیامکی********************************یه نقطه ی قرمز توی آسمون حرکت میکنه ، میدونی چیه ؟اون قلب من که از دلتنگی داره به طرف تو پرواز میکنه نیست...یه مگسه که ماتیک زده !********************************آمدی ، شاعر شدمرفتی ، فیلسوف
بدان خر شده و همراه خریدهراستشو بگو تاحالا چند تا دل دزدیدی؟ باور کن به کسی نمیگم ، آخه پلیس دنبال یه دزده که ویترین جیگرفروشی رو خالی کرده.***************************************یه ضرب المثل چینی هست که میگه:怎樣(台語唔、喔乎你死乎你死去、喔乎你 乎你عبرت گرفتی !!!؟؟***************************************هر وقت دیدی جوانی قد خمیده
از پیست موتورسواری مزاحم میشم......میتونم توقلبتون یه دور بزنم .**************************************دیشب خوابتو دیدم، با یه لباس خوشگل نارنجی اومدی در خونهمون، هر چی گفتم بیا تو، نیومدی! گفتی کار دارم، برو آشغالاتو وردار بیار.**************************************میدونی فرق سوزن با کاه چیه ؟
همیشه که جواب این زیر نیست ...یه بار مغز خودتو به کار ببند**************************************نوشتم نامه ای با برگ گندم ، فراموشم نکن با حرف مردم
نوشتم نامه ای با شوق و خنده ، که باشی باخبر ازحال بنده
فرستادم مسیج از دل برایت ، جوابش را بده جانم فدایت.**************************************_[]_|π\_
‘-o—-o-’
این سایپا بایک بشکه محبت قاچاق تقد یم تو باد**************************************یه نصیحت به تو نامردنیم کیلو باش ولی مرد باش !**************************************بخند !بخند ! بخند !خدای من ! خود میمونی ها !**************************************مادر محترم : شصت پا وسیله ایست شخصی ، که اختیارش رو دارم .لطفاْ هرگاه سعی در خوردن شصت پای شما نمودم ، گیر بدهید . ( یک نوزاد )
ببخشید مزاحم شدم از صبح تا حالا دو تا سوال واسم پیش اومده می خواستم از شما بپرسم: ۱- خرس پاندا چه جوری می تونه عکس رنگی بگیره ؟۲- اسم پدر پسر شجاع چیه ؟* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *جیگرم ، نفسم ، همسرم ، همدلم و همپام درد می کنه ! یه دکتر خوب سراغ نداری !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *B be E mi BA ram KH ba SHID rat KOCHOO bad LOOHARO jori BE sare KH kari OON.
( faghat horof bozorgo bekhoon.)فرستنده : محمدرضا علوی 14 ساله 1548***0935* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بی معرفت شدی!
محل نمیزاری!
پیامک نمیدی!
خودت رو واسه همه میگیری!
حالا خوبه که فقط عکست رو چی توز هست!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *شیشه ی پنجره را باران شست،
مونده شستن فرشا و پرده ها و گرد گیری اتاق ها و ..* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *از پیست موتورسواری مزاحم میشم......میتونم توقلبتون یه دور بزنم
+++++++++++++LLLLLLLΓ\
‘-o—-o–’این اتوبوس فقط خوشکلاروسوار میکنه بیزحمت بروکنار !+++++++++++++سروده حافظ پس از طلاق عیالش:یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش،اونقدر لوس و ننر شد که سپردم به ننه اش!
سلام من بیمارستانم میخوام کسى نفهمه دکترمیگه شونم شکسته میتونى برام پول جور کنی بیاری یه شونه بخرم موهامو شونه کنمفرستنده : دانش از تهران*******************دوست دارم زندگی مانند سفری باشد، همسفرم همسری خوب و مهربان باشد، مناظر زیبای جاده خاطرات قشنگ زندگی باشد، و اگر قرار است مرگ مقصد ما باشد، دوست دارم که زیبا و با هم باشد...
اما چه سود چند کیلومتری بیشتر نمی تونیم بریم، چون کارت سوختمون تموم میشه!*******************اندازه یه لوبیا دوست دارم....ناراحت نشو.......لوبیای سحرآمیز و گفتم....!!*******************اون بالا نشستی نه اس میدی نه زنگ می زنی حداقل یه نارگیل بنداز پایین
فقط ایرانی ها هستند که مهمون دعوت می کننو بعد از اینکه مهموناشون رفتن میگن :آخِیش !!!******************خیلی فرمانده دلسوزی بود. همش به فکر بچهها بود.. حتی چند سال پیش یه اردو گذاشته بود چند تا از بچهها رو برد نیویورک، گف میخوام برجهای دوقلو رو نشونتون بدم.گفتگو تلویزیون آمریکا با یکی از دوستان بن لادن بعد از مرگش******************بی همگان بسر شودبی تو اصلا بحثشو نکن !******************من خیلی دوستت داشتم هرچی به بابام میگفتم که تورو دوست دارم توجهی نمیکرد که حالا خودم بهت ثابت کردم که هیچ چیز پفیلا نمیشه.
از این که این موقع مزاحم میشم معذرت میخوام. یه سوال خیلی مهم می خواستم بدونم ایا هواپیما بوق داره؟؟فرستنده : دانش از تهران+++++++++++++++++++عشق چیست ؟ عشق یعنی زندگی را باختن / چند سالی را بی دلیل با هر الاغی ساختن.
><(((> ><(((>ماهی برات فرستادم تا بخوری و ببینی که چقدر مزش با علف فرق داره!!.............سلام ببخشید مزاحم شدم ... اشتباه مزاحم شدم .. کاش مزاحم نمیشدم ... بد موقع مزاحم شدم نه؟ خیلی بد شد دوباره مزاحم نمیشم میخواستم یه جیزی بگم اگه طاقتش رو داری میخواستم بگم ببخشید مزاحم شدم..........................آگهی استخدام :
به علت شروع درو گندم به یک عدد مترسک نیازمندیم لطفا با ما تماس بگیرید.
......................
اون چیه ماست میریزن توش بعدشم باهاش شلیک میکنن؟ خوب معلومه تفنگه دیگه. ماست هم نکته انحرافیش بود!!!!
دردریاى عشقت شناکردم،،،،،،ناگهان قورباغه اى دیدم فرارکردم..........................44444444444444
هرچقدر بشماری 5 نمیشه!!!
چون ما خیلی چاکرتیــــــــــــــم!
.....................................
یه معما؟ میدونی تو کیو بیشتر از همه دوست داری؟
.
.
.
بالای صفحه اسمشو نوشته!
تو بهترین گل دنیایی!!
.
.
.
نه صبر کن پرچم کمک داور بالاست! آفسایده!
...........................................
اتل متل گلابی دلم تنگه حسابی یه روز باخرج خودت میبرمت کبابی!
...............................................
سعی کن تو زندگی امیدوار باشی ، حسرت چیزایی که نداری نخور مثل عقل شعور ، انسانیت ، درک ، فهم ، تیپ ، قیافه ، ادب ، حالا که من دارم کجارو گرفتم!
ویترین مغازمون خیلی خلوته ، میشه خواهش کنم بیای تو ویترین مغازمون بشینی؟
آخه ما عروسک فروشی داریم ولی عروسک میمون تو بازار کم شده!!!
..............................................
قورباغه با زنبور ازدواج میکنه قورباغه میگه قوقوقوبونت بشم زنبوره میگه وظ وظ وظ وظیفته!
..................................................
در حافظه ی گوشی من نام شما نیست / ای دور زغم باور من نام شما چیست؟ / عذرم بپذیر حافظه یکباره پریده! / نامت بفرست ثبت مجدد بشه بر لیست.
یارو کفه دستش میخاره میگه پول داره میاد، گوشش میخاره میگه دارن پشتم حرف میزنن، کفه پاش میخاره میگه پول داره میره، کثیفی بابا جون کثیفی، برو حموم !++++++++++++++++++اددا بابا ددای ی ی یقاقاا ا ا ا ا………ببخشید! گوشیم دست بچه بود!++++++++++++++++++دیکتاتور کیست؟...دیکتاتور اون بچه 2 سالست که 20 نفر مجبورند به خاطر اون کارتون نگاه کنند!
یارو کفه دستش میخاره میگه پول داره میاد، گوشش میخاره میگه دارن پشتم حرف میزنن، کفه پاش میخاره میگه پول داره میره، کثیفی بابا جون کثیفی، برو حموم !++++++++++++++++++اددا بابا ددای ی ی یقاقاا ا ا ا ا………ببخشید! گوشیم دست بچه بود!++++++++++++++++++دیکتاتور کیست؟...دیکتاتور اون بچه 2 سالست که 20 نفر مجبورند به خاطر اون کارتون نگاه کنند!
+++++++++++++++++===========I___ .-”"-._ _ II___( “…” )___II_”=(,,)=(,,)=”_Iکنار پنجره منتظر تو نشستم. اگه جواب ندی خودمو از طبقه همکف پرت می کنم پایین!+++++++++++++++++=___ =(.)__(.)_(۰o)(——)هی بهت گفتم دست تو دماغت نکن. گوش نکردی… اینم نتیجش!+++++++++++++++++به سلامتی اولین زن شوهرداری که عاشقش شدم!
.
.
.
مادرم رو میگم!+++++++++++++++++به سلامتی اونایی که چه عشقشون پیششون باشه چه نباشه چشمشون مثل فانوس دریایی نمیچرخه!+++++++++++++++++فقط یه بار بهت میگم دوستت دارم
.
.
.
چون خوب نیست زیاد آدم دروغ بگه!+++++++++++++++++قربونت برم که مثل قورباغه میپری رو گوشی خبری نیست... منم..!!
یارو از کلاهش خرگوش در میاره،........من هنوز از قلبم توی گوساله رو نتونستم در بیارم+++++++++++++++++Tof !Tof !!Tof !!!Tof !!!!Tof !!!!!Tof !!!!!!Tof !!!!!!!Tof !!!!!!!!......Tofekr Mikoni Ke Man Mitonam Be To Fekr Nakonam !!!!!!!??????+++++++++++++++++:..:: .-. : .:::-.::.:- ..:..::. ..-..::-.. ::.- ..:.:.- :::-. :... .. .: .-:::... -::. . .::-..:-.. : ..: .کاش کور بودی می فهمیدی چی نوشتم!!!
><(((;>oOo><(((;>oOo<;)))><عمیق ترین دریاها رو شنا کردم تا بهت بگم: چه کار می کنی؟ خوب هستی؟ در سلامتی کامل به سر می بری؟+++++++++++++++++با سلام میخواستم بدونم از این هفته تا اون هفته رو هم رفته چه قدر رفته!!+++++++++++++++++!……__!……____!……______!…….کجا؟ کجا؟ این پله ها می رسه به پشت بوم....بچه نشی از دوری من بری خودکشی کنی!