فایل پیوست 19728
تاپتیک اسم ام اس عاشقانهhttp://www.senatorha.com/forum/
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 19728
تاپتیک اسم ام اس عاشقانهhttp://www.senatorha.com/forum/
اس ام اس عاشقانهمن هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت / از اهل بهشت کرد، یا دوزخ زشتجامی و بتی و بربطی بر لب کشت / این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت . . ....پیامک عاشقانهآهم که هزار شعله در بر دارد / صد سلسله کوه را ز جا بر داردمن رعدم و میترسم اگر آه کشم / سرتاسرِ آسمان ترک بر دارد . . ....جملات عاشقانه جدیدبیا جایمان را با هم عوض کنیمدلم لک زده برای اینکه کسی عاشقم باشد . . ....بهترین جملات عاشقانهشب من پنجره ای بی فردا / روز من قصه ی تنهایی مامانده بر خاک و اسیر ساحل / ماهی ام ماهی دور از دریا . . ....متن عاشقانه جدیدبه تو سوگند ، به راز گل سرخ و به پروانه که در عشق فنا می گرددزندگی زیبا نیست ، آنچه زیباست تویی تو که آغاز منو لحظه ی پایان منی ....جدیدترین اس ام اس های عاشقانهمن از شوق تو لبریزم گل من / کجایی بی تو پاییزم گل منز پا افتاده ام بازآ که شاید / به دیدار تو برخیزم گل من . . ....جدیدترین پیامک های عاشقانهامروز که آینه جوابش سنگ است / در ذهن زمانه عشق هم بی رنگ استهر کس که نداند تو خودت می دانی / آری به خدا دلم برایت تنگ است . . ....دوبیتی عاشقانهمقیاس اندازه گیری فاصله متر نیست ، اشتیاق استمشتاق که باشی حتی یک قدم نیز فاصله ای دور است . . ....شعر عاشقانههمانند پلی بودم برای عبورت ، به فکر تخریب من نباشرسیدی دست تکان بده ، من خود فرو میریزم . . ....بی هیچ دلیلی “دوستت دارم”تا نقض کنم قانونی را که هنوز دلیل می طلبد . . ....جان رفته ولی زخم جفایت نرود / تاثیر دو چشم بی وفایت نرودفرشی ز دل شکسته انداخته ام / آهسته بیا شیشه به پایت نرود . . ....دیگر فرصتی برای پیامک دادن نیستدست واژه ها را می گیرمو به دیدنت می آیـــمدلتنگیت در هیچ پیامی نمی گنجد
...نویسنده ها “سیگار “می کشند
شاعر ها” هجران”
نقاش ها “تابلو”
زندانی ها “تنهایی”
دزدها “سرک”
… مریضها” درد”
بچه ها” قد”
و من برای کشیدن
“نفسهای تو “را انتخاب می کنم
من برای نفس کشیدن
* هوای تو * را انتخاب می کنم
دیدی غافلگیرت کردم ! درست در لحظه ای که به یادم نبودی ، بیادت بودم !...خیابانهای تنهایی دلی ولگرد میخواهد / و آوازم بدون تو سکوتی سرد میخواهدبرایت مرده بودم تا برایم تب کند قلبت / ولی حتی نپرسیدی دلت همدرد میخواهد ؟...ای نشسته درخیال من، فراموشم مکنبا فراموشی و تنهایی، هم آغوشم مکنزندگانی می کنم چون شعله با خود سوختنزنده ام با سوز و ساز خویش، خاموشم مکن...هر لحظه بهانه ی تو را میگیرم / هر ثانیه با نبودنت درگیرمحتی تو اگر به خاطرم تب نکنی / من یک طرفه برای تو میمیرم . . ....در پی دانه مرو همچو کبوتر، که تو را / عاقبت بهر یکی دانه، به دام اندازندصید کن شیر صفت، نیم بخور، نیم ببخش / تا به هرجا که روی، بر تو سلام اندازند . . ....لبریز غزل بیا همی آهستهچون آیه بخوان مرا کمی آهستهآهسته مرا رها بکن از سر عشقتا در تو رها شوم دمی آهسته...به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز را در تو تشخیص دهد :اندوه پنهان شده در لبخندتعشق پنهان شده در عصبانیتتو معنای حقیقی سکوتت را . . ....یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشد ،پس به امید فرداها “محبتهایمان” را ذخیره نکنیم . . ....دوستی نه در ازدحام روز گم می شود نه در خلوت شب ، خفته یا بیدار یاد می دارمت . . ....ای کاش قانون همه ی دوستی ها این بود :یا رفاقت تعطیل یا جدایی هرگز . . ....نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق می گنجد در کلامم ، بی استدلال دوستت دارم . . ....با تو از ناب ترین لحظه سخن خواهم گفتدوستت خواهم داشت ، هیچ میدانی چیست ؟لحظه ای نیست که در خاطر من یاد تو نیست . . ....دل تنگم و جز روی خوشت در نظرم نیستدر گیتی و افلاک به جز تو قمرم نیستبا عشق تو شب را به سحر گاه رسانمبی لذت دیدار تو شب را سحرم نیست . . .
یکی بود یکی نبودزیر این سقف کبودیه غریب آشنادل و جونمو ربوداینجوری نگام نکنگل یاس مهربوناون غریبه خودتی ..تا ابد پیشم بمون***********************************آتش گرفتن ای غم و افروختم بس است
یک دم رها نمی کنی ام سوختم بس است
سنگین شدم ز درد و چو سنگی به در خویش
خون را چو لعل در جگر اندوختم بس است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اینروزهــاهیـــچ چیـزسر جـایـش نیست!!
جـز تـوبـــدجــور جــا گـرفتـی در دلـم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *سرم را روی شانه ات بگذار
تا همه بدانند
” همه چیز ”
زیر سر من است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کنهزاران کارگر در منمشغول کارندروحیه ام در دست تعویض است!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دگر حس شقایق را نداری هوای قلب عاشق را نداری از آنچشمان خون سرد تو پیداست ، که قلب تنگ سابق را نداری…* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه …
هنوزم چشمای من شوق دیدنت رو داره
هنوزم برق نگاهت توی شبهام پرستاره است
هنوزم عطر نفسهات واسه من عمر دوباره است* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *سیب دلم …
لک زده است
برای عطر دستانت !
گمم نکن !!
قول ..
که گوشه ی حافظه ات ..
آرام بنشینم !
بگذار بمانم !..
آرام گوشه حافظه ات فقط* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دندانهایتکاخ سفیدی ستکه سیاست لبخندت را حفظ می کندبی شکانقلاب مخملیاز پوست تنت شروع شدو تا کودتای تنت ادامه یافت* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلتنگى”حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکبارهتمنای بودنش رامیکندﻣن دیگه ﻫﯿﺞ ﻭﻗﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻧﻤﯿﺪﻡ ؟...ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﻼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ،
ﻃﺎﻗﺖ ﺩﻭﺭﯾﺖ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﻼ* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بسترم
صدف خالی یک تنهایی است
و تو چون مروارید
گردن آویز کسان دگری* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *آنکه دستور زبان عشق را
بی گزاره در نهاد ما نهاد
خوب می دانست تیغ تیز را
در کف مستی نمی بایست داد***********************************فاصله خط عابر پیاده ندارد ، دست مرا بگیر و از آن رد کن ، قراردیدار ما هر نیمه شب ، خیالت که نمی گذارد بخوابم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *از ساعت متنفرم !این اختراع غریب بشر که مدام ،جای خالی حضورت را به رخ دلتنگی یادم می کشد!!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *در شب آسایش ماه ، کنج پستوی خیس از عطر شب بوها
پشت نقاب غبار آلود خاطره ها ، تصویری از درنگ را نقاشی میکنیم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *تو را طلب نمیکنم…نه اینکه بی نیازم … صبورم.. ”* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلم یک جای دنج میخواهدآرام و بی تنشجایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی!
…
تا آدم گاهی آنجا آرام بگیرد !…مثلا آغوش تو!.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلـت به ماندن نیست بـرو،عشـق که گـدایی نـدارد.یادت نیست مگر؟
…
این نذر مـن بود،که کوه شوم و پای نبودنهایت بمانم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ما با دلمان هنوز مشکل داریم
صد سنگ بزرگ در مقابل داریممعشوق خودش می بُرد و می دوزد
انگار نه انگار که ما دل داریم !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتـن هست
هنوز دنبال یه بهــــونه*ای…..
که بمـونـی !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عبور تو از حوالی چشم های من, تنها اتفاق غیر منتظره یزندگیم بود چراکه من… همیشه منتظر نیامدنت بودم … !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *هم آشوبگری و هم خاموش
کولی وار می توان دوستت داشت
همین که باد را به آغوش می کشی* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *زندگی نامه ی شقایق چیست ؟
رایت خون به دوش وقت سحر
نغمه ای عاشقانه بر لب باد
زندگی را سپرده در ره عشق
به کف باد و هرچه باداباد
دوبیتی عاشقانهمیروم ، اما نمیپرسم ز خویشره کجا ؟ منزل کجا ؟ مقصود چیست ؟بوسه میبخشم ولی خود غافلمکاین دل دیوانه را معبود کیست . . . ؟...اس ام اس عاشقانهآرزو دارم وقتی لبخند دنبال جایی برای نشستن می گرددتو در آن نزدیکی باشی . . ....به سلامتی دریا که همه با لبش خاطره دارن . . ....پیامک عاشقانهعاشقِ تمامِ کلماتی هستمکه تو با آن جمله میسازیتا به دورغ بگویی دوستم داری . . ...
جدیدترین اس ام اس های عاشقانهتو را دوست دارم بدون این که علتش را بدانممحبتی که علت داشته باشد یا احترام است، یا ریا . . ....متن عاشقانه جدیداشتباهم این بود !! عمق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شیرجه زدم . . ....اگر روزی بین رفتن و ماندن شک کردیحتما برو، بی معطلیچون نمی بایست کار به شک می کشید که بیاندیشی یا نیاندیشی . . ....«او» چو در من مرد، ناگه هر چه بوددر نگاهم حالتی دیگر گرفتگوئیا شب با دو دست سرد خویشروح بیتاب مرا در بر گرفت . . ....شجاعت می خواهد وفادار احساسی باشیکه می دانی شکست می دهد روزی نفسهای دلت را . . .
...این روزها می گذرند،ولی من از این روزها نمی گذرم . . ....طبال! بزن، بزن که نابود شدمبر ” تار ” غروب زندگی، ” پود ” شدمعمرم همه رفت، خفته در کوره ی مرگآتش زده ، استخوان بی دود شدم . . ..
.مرا به ذهنت بسپار، نه به دلتمن از گم شدن در جاهای شلوغ می ترسم . . ....آه… آری… این منم… اما چه سود«او» که در من بود، دیگر، نیست، نیستمیخروشم زیر لب دیوانهوار«او» که در من بود، آخر کیست، کیست ؟...پاییز است ، اندوه را به برگ بسپار تا با خزان برگ ، اندوه نیز از دلت زدوده شود . . ....فقط چند قدم ، مانده بود برسم به تو . . . اگر این خواب ادامه داشت . . ....زخمی عمیق بر پهلویم است، روزگار نمک می پاشد و من پیچ و تاب می خورمو همگان گمان می کنند که من مستم و می رقصم . . ....من به یاد دل و دل یاد تو را می گیرد، دل اگر یاد عزیزیش نکند می میرد . . ....شاید با هم بودن سخت تکرار شود، اما به یاد هم بودن را هر لحظه می توان تکرار کرد . . ....سخت ترین دو راهی عشق دو راهی بین فراموش کردن و انتظاراستگاهی کامل فراموش می کنی و بعد می بینی که باید منتظر می ماندیو گاهی آن قدر منتظرمی مانی که می فهمی زودتر از این ها باید فراموش می کردی . . ...
استعداد عجیبی در شکستن داری….
قلب…غرور…پیمان…
استعداد عجیبی در نشستن دارم….
به پای تو…به امید تو…در انتظار تو * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
خبر به دورترین نقطه جهان برسد
نخواست او به من خسته بی گمان برسد
شکنجه بیشتر از این که پیش چشم خودت
کسی که سهم تو بوده به دیگران برسد
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
خدا تو را برای عاشقانه زیستن
به من نداد
برای شاعرانه زیستن
ز من گرفت . . . …
ﻣن دیگه ﻫﯿﺞ ﻭﻗﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻧﻤﯿﺪﻡ ؟
.
.
.
ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﻼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ،
ﻃﺎﻗﺖ ﺩﻭﺭﯾﺖ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﻼ
بسترم
صدف خالی یک تنهایی است
و تو چون مروارید
گردن آویز کسان دگری
آنکه دستور زبان عشق را
بی گزاره در نهاد ما نهاد
خوب می دانست تیغ تیز را
در کف مستی نمی بایست داد
دلـت به ماندن نیست بـرو،
عشـق که گـدایی نـدارد.
یادت نیست مگر؟
…
این نذر مـن بود،
که کوه شوم و پای نبودنهایت بمانم
کمی گیجم کمی منگم ، عجیب است / پریده بی جهت رنگم ، عجیب استتو را دیدم همین یک ساعت پیش / برایت باز دلتنگم ، عجیب است . . ....آرشیو کامل اس ام اس های عاشقانهروی قلبی نوشته بودن شکستنی است مواظب باشینولی من روی قلبم نوشتم شکسته است ، راحت باشید . . . !...اس ام اس عاشقانهدوستت دارم ، رازیست که ، در میان حنجره ام دق میکند وقتی که نیستی . . ....جدیدترین اس ام اس های عاشقانهدوری از این دیده ، اما باز یادت میکنم / حرمت این آشنایی فرش راهت میکنمدر فراقت ، غم حصار خنده هایم را شکست / باز هم از انتهای دل صدایت میکنم . . ....دوبیتی عاشقانهتوکه با دیگرانت بود میلی / چرا یادت مرا بشکست خیلی ؟مگر قصدت پریشانی ما بود / که عشق ما نشد مجنون و لیلی . . . ؟...پیامک عاشقانهیادم نرود که :من تنها هستم ، اما تنها من نیستم . . ....
متن عاشقانهچه تجارت ناشیانه ای بود آن همه نازی که من از تو خریدم . . ....اس ام اس عاشقانه جدیدروزی می شود که برگ برنده ات دل می شوداما تو دیگر حاکم نیستی . . .
...اگر نسیمی شانه هایت را نوازش کردبدان آن هوای دل من است که به یادت می وزد . . ....دستهایت را زیر تنهاییم ستون کن که من از آوارگی بی تو بدون میترسم . . ....درود بر آدم های خوب ، آنها که در اندیشه ی دیگران تصویر زیبا می نگارند . . ....عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتن هستهنوز دنبال یه بهونهای که بمونی . . ....چمن ها بی تو زیبایی ندارد / بهار و گل دلارایی نداردفریب کَس نخوردم جز تو ای یار / که دیگر کَس فریبایی ندارد . . ....احساس تو طروات باران است / بر زخم شکوفه های گل درمان استهروقت که در هوای تو میچرخم / انگار نفس کشیدنم آسان است . . ....تو این “مـــَــن ها “ را از خودت “مــِـنها” کنمن میـمیرم برای باقی مانده ات . . ...
.تا کی دل من چشم به در داشته باشد ؟ای کاش کسی از تو خبر داشته باشدآن باد که آغشته به بوی نفس توستاز کوچه ما کاش گذر داشته باشد . . ....من ملک بودم و فردوس برین جایم بود / آدم آورد در این دیر خراب آبادمنیستم آدم اگر باز نگردم آنجا / زین جهت هست اگر باز کمی دلشادم . . .
کاش مُــــــــردگـــــــــانقبل از آنکه بــــــمیـــــــــرنـــــ ـــــدچشم های تـــــــــــو را می دیـــــدنــــــــد !…تـــــــــــو کیستی؟؟؟؟که سفـــــر کردن از هوایت را نمیتوانمحتا به بالهای خیــــــــال…..!…مَن مــُــــرده ام ..بــ ه نَسیــــم خـــــاطره ایتکانــــی میــــ خورَمهَمیـــــن ..…دستــهایمــــ را بـــرای تـــو می نویســــمبـــرای تـــو !کـــه در تیــــر راســــ نگاهتــــ نیســتمــــبـــــرای تـــــو !کـــه چشمانتــــ افقــــ را رجـــ می زنـــدمــــرا مــــی خوانـــــی ؟…پناه بگیرید . . .باز تنهائی در راه است…همیشه در ریاضیات ضعیف بودمسالهاستدارم حساب میکنمچگونه من بعلاوه توشد فقط من ؟
…
تو را چه به فرهاد ؟یک فرهاد است و یک بیستون عاشقیتو همین یک وجب دیوار فاصله را بردار……….…” سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “چـه جمـلـه ای !پــــُر از کـلیـشه …پـــُـر از تـهـوع …جـای ِ گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی :” ســرد اسـت “…یـخ نمـی کنـی …حـس نـمی کنـی …کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـهچـه سرمایـی را گـذرانـدم ……تنهایـی یـعنی …یـه بـغض ِ کهـنه و یـه چشـم ِ خـیس ویـه موزیک لایت ویـه فـنجون قهـوه ی ِ تـلخ
احساس تو طروات باران است
بر زخم شکوفه های گل درمان است
هروقت که در هوای تو میچرخم
انگار نفس کشیدنم آسان است
عباس زرگوش
باید برای عشق دلی دست و پا کنم
نزدیک چشم تو منزلی دست و پا کنم
دارم برای مرگ دل خود نقشه میکشم
باید بگردم و قاتلی دست و پا کنم
هرگاه صدای جدیدی سلام می کند
تپش قلب می گیرم!
من دیگر کشش خدا حافظی ندارم
مرا ببخش
که جواب سلامت را نمی دهم!!…
دلتنگی
عین آتش زیر خاکستر است
گاهی فکر میکنی تمام شده
اما یک دفعه
همه ات را آتش میزند . . . . .
از بوسه های قلابی تلفنی خسته شدم
از بغل های محکم اس ام اسی
از عشق بازی های داغ چت
از همه خسته ام
تو کنارم باش
هوای تنت کافیست
خیانت یک اشتباه نیست !… درست ترین اتفاق در یک رابطۀ اشتباه است
همه ی یهویی ها خوبن !!
یهویی بغل کردن
یهویی بوسیدن
یهویی دیدن
یهویی سوپرایز شدن
یهویی بیرون رفتن
یهویی دوست شدن
یهوویی عاشق شدن
.
.
اما امان از یهویی رفتن ها
بعد از گذشت ِاین همه سال عاشقم هنوز
هر چند اگر نمانده مجال عاشقم هنوز
چیزی شبیه چشم تو پیدا نمی کنم
ابری ترین هوای شمال !! عاشقم هنوز
من از اعدام نمیترسم!
نه از “چوبش” نه از “دارش”
من از پایان بی دیدار میترسم
باید از بهترین دوست ترسید
چونکه هیچ کس روح تورا انقدر عریان ندیده است که جای دقیق زخم ها را
بداند…..!
تو این “مـــَــن ها ” را از خودت “مــِـنها” کن…
من میـمیرم برای باقی مانده ات
گاهی با دویدن برای رسیدن به کسی، دیگر نفسی برای ماندن در کنار او باقی نخواهد ماند!
فاصله
یا تو
چه فرقی می کند ؟
هر دو مرا یاد یک چیز می اندازد
تنهایی …!
حـالا اشکها هـم شـبـیـه تـو شـده انـد
گـریـه کـه می کـنـم نـمی آیـنـد
دست از پا خطا کنی تعویض میشوی، همین حوالی کسی شبیه توست
نیوتن اگر جاذبه را درست می فهمید معشوقه اش از درخت متنفر نبود و در دفتر خاطراتش نمی نوشت : اشک های من هم به زمین می افتاد اما تو سیب را ترجیح دادی
قرار دیدار ما
هر نیمه شب
خیالت که نمی گذارد بخوابم…!
خسته شدم از بس به آدمایی که میخوان جای تو رو توی قلبم بگیرن گفتم : ببخشید اینجا جای دوستمه ، الان برمیگرده !
یادش بخیر
چه قرارها داشتیم!
با رفتن تو بود
که
… بیقرار شدیم …!
حالم را پرسیدند ، گفتم رو به راهم ! نمی دانند رو به راهی هستم که تو رفته ای
کــــــــاش گاهی زنـــــــــدگی
[◄◄ι] [ ιι ] [■] [►] [ι►►]
داشت . . . !
وابستگی ها وام های کوتاه مدتی هستند با بهره های سنگین………….
اس ام اس عاشقانهخسته شدم از بس به آدمایی که میخوان جای تو رو توی قلبم بگیرن گفتم :ببخشید اینجا جای دوستمه ، الان برمیگرده !...جملات عاشقانهتـو ” آدم ” ، من ” حوا “سیـبی در کار باشد یا نه ، با تو ، در آغوش تو ، بهشت جاریستبوسه هایت طعم سیب میدهند کافیست . . ....دوبیتی عاشقانهبه امیدی که وفا خواهم دید / از تو تا چند جفا خواهم دیدگر توان وصل تو را دید به خواب / این چنین خواب کجا خواهم دیدطاق ابروی تو گر قبله شود / خوش اثر ها ز دعا خواهم دید . . .(فروغی بسطامی)...پیامک عاشقانهآیا می دانی بدست آوردنتتنها “استثناء” درخواستن ، توانستن است . . . ؟..
..sms عاشقانهشمع، این مساله را بر همه کَس روشن کردکه توان تا به سحر ، گریه ی بی شیون کرد . . ....اس ام اس جدید عاشقانهپیرم و گاهی دلم یاد جوانی میکند / بلبل شوقم هوای نغمهخوانی میکندهمتم تا میرود ساز غزل گیرد به دست / طاقتم اظهار عجز و ناتوانی میکند . . ....جملات زیبای عاشقانهتمامی مزرعه کافر صدایش میزدندگل آفتابگردان کوچکی را که عاشق باران شده بود . . ....اس ام اس های زیبای عاشقانهیک مترسک خریده امعطر همیشگی ات را به تنش زده امدر گوشه اتاقم ایستادهدرست مثل توست ، فقط اینکه روزی هزار بار از رفتنش مرا نمی ترساند . . ....جدیدترین اس ام اس های عاشقانهحالم را پرسیدند ، گفتم رو به راهم ! نمی دانند رو به راهی هستم که تو رفته ای . فار...بی من نرو آن سوی فردای زمانهبی من نشو دمساز تنهای ترانهبا من بمان این روزهای بی بهانهبا من بمان با دردهای عاشقانه
...تقدیم به کسی که هنوز هم تکه ای از آسمان در چشمانشو جرعه ای از دریا در دستانش و تجسمی زیبا از خاطره ها و ایثارهای سرخدر معبد ارغوانی دلش به یادگار مانده است . . ....وقتی پروانه عشق در تاری بیفتد که عنکبوتش سیر باشدتازه قصه زندگی آغاز شده است زیرا دیگر نه می تواند پرواز کند نه بمیرد . . ...
.قاصدکها هم مانند توبعد از کلی آرزو مرا ترک گفتندانگار این رسم طبیعت است !...بیزارم از این خواب هاکه هر شب مرا به آغوش تو می آورندو صبح … با اشکاز تو جدایم می کنند . . ....ما پیغام دوستیمان را با دود بهم می رسانیم .نمی دانم انسو برای تو تکه چوبی هست یا نه؟من این سو جنگلی را به اتش کشیده ام . . ....آدما دو جور زندگی میکنن یا غرورشونو زیر پاشون میذرانو با انسانها زندگی میکنن.یا انسانهارو زیر پاشون میذارنو با غرورشون زندگی میکنن . . ....چه فرقی میکند مهره ی سیاه باشم یا سفیدچشمانت با اولین حرکت ماتم میکند . . ....این روزها آب وهوای دلم آنقدر بارانی ستکه رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست . . ..
.صرف فعل “دوست داشتن” بسیار سخت استگذشته اش که به هیچ وجه ساده نیستحالش کاملاً اخباری ستآینده اش هم شرطی . . ....دلیل اینکه تو را طلب نمیکنم ، بی نیازی نیستگاهی وقت ها باید صبور بود . . ....من ساده فکر میکردم تا ابد کنار تو بودم ولی چه سودخوشبخت آنکسی که دلت را ز من ربود . . ....از کویر آمدهامچشمم از خاطره ریگ پُر استابر من باش و دلم را بتکان . . ...
به کدامین گناه از بهشت اغوشت رانده شدم ؟من که حتی وسوسه سیب نداشتم . . ....اینقدر خودم و براش کوچیک کردم که فکر نکنه ازش بزرگترمافسوس که منو به خاطر کوچیکیم تنها گذاشت . . ....گاه یک لبخند انقدر عمیق میشود که گریه می کنیمگاه یک نغمه انقدر دست نیافتنی میشود که با ان زندگی می کنیمگاه یک نگاه انچنان سنگین میشود چشمانمان رهایش نمی کندگاه یک عشق انقدر ماندگار می شود که فراموشش نمی کنیم
اگر خود را برای آینده آماده نسازیدبزودی متوجه خواهید شد که متعلق به گذشته هستید . . ....دیروز چک باطله استفردا چک وعده ای استامروز است که تنها نقدینه شماستآن را عاقلانه هزینه کنید . . ....اولین قدم مثبتی که میتونید برداریداین است که منفی نباشید . . ....اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدیو درد رو به پات تحمیل کردی ، دیگر در مورد آزادی شعار نده . . ....گر گرد کسی بسیار گردیگرچه بس عزیزی ، خوار گردی . . ....عقیده بعضی انسانها بر مبنای عقده اشان شکل می گیرد . . ....نود و نه درصد ازنگرانیهای مادر زندگی هرگز اتفاق نمی افتد . . .(دیل کارنگی)...باز هم بلند شوایستادن کسی که زمینش زده انداز کسی که به زور سر پایش نگه داشته اندزیباتر است . . ....شاید “درد” را از هر طرف بخوانی درد داشته باشداما“درمان” که نباشی “نامرد” می شوی . . .
...گناهی بالاتر از این نیست که از گناه دیگران پرده برداریم . . .(جبران خلیل جبران)...اگر طلب دشمن هستی خود را از دوستانت برتر بدانولی اگر دوست میخواهی بگذار دوستانت خود را از تو برتر بدانند . . .(دیل کارنگی)..
- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
گذشته در چشمانم مانده است
عبور ثانیه ها ی رد شده در تمام نگاه هایم مشهود است
چشمانت را با شقاوت تمام به روی حقایق بستی
صبور میمانم و بی تفاوت می گذرم
که نفهمی هنوز هم دوستت دارم
بی تو بودن را معنا می کنم با تنهایی و آسمان گرفته
آسمان پر باران چشم هایم
بی تو بودن را معنا می کنم با شمع , با سوزش ناگریز شمعی بی پروانه
بی تو بودن را چگونه میتوان تفسیر کرد
وقتی که بی تو بودن خیلی دشوار است ؟
میان ماندن و نماندن
فاصله تنها یک حرف ساده بود
از قول من
به باران بی امان بگو :
دل اگر دل باشد ،
آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد
........................................
از فکر من بگذر خیالت تخت باشد
من می تواند بی تو هم خوشبخت باشد
این من که با هر ضربه ای از پا در آمد
تصمیم دارد بعد زا این سرسخت باشد
تصمیم دارد با خودش ،با کم بسازد
تصمیم دارد هم بسوزد ،هم بسازد
خبر به دورترین نقطه ی جهان برسد
نخواست او به من خسته بی گمان برسد
شکنجه بیشتر از این که پیش چشم خودت
کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد
چه میکنی اگر او راکه خواستی یک عمر
به راحتی کسی از راه ناگهان برسد
رها کند برود از دلت جدا باشد
به آنکه دوست ترش داشته به آن برسد
رها کنی بروند تا دوتا پرنده شوند
خبر به دورترین نقطه ی جهان برسد
گلایه ای نکنی ، بغض خویش را بخوری
که هق هق تو مبادا به گوششان برسد
خدا کند که نه…!!نفرین نمیکنم که مباد
به او که عاشق او بوده ام زیان برسد
خدا کند که فقط این عشق از سرم برود
خدا کند که فقط زمان آن برسد
گاهی چنان بدم که مبادا ببینیم
حتی اگر به دیده رویا ببینیم
من صورتم که به صورت شعرم شبیه نیست
بر این گمان مباش که زیبا ببینم
شاعر شنیدنی ست ولی میل،میل ِ توست
آماده ای که بشنوی ام یا ببینیم ؟
این واژه ها صراحت ِ تنهایی من اند
با این همه مخواه که تنها ببینیم
مبهوت می شوی اگر از روزن ات شبی
بی خویش در سماع غزل ها ببینیم
یک قطره ام و گاه چنان موج می زنم
در خود که ناگزیری دریا ببینیم
شب های شعر خوانی من بی فروغ نیست
اما تو با چراغ بیا تا ببینیم
از : محمد علی بهمنی
درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند
معنی کور شدن را گره ها می فهمند
سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین
قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند
یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن
چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند
آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا
مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند
نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا
قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند
از : کاظم بهمنی
خواب و خیالنازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت
پرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت
کنج تنهایی ما را به خیالی خوش کرد
خواب خورشید به چشم شب یلدا زد و رفت
درد بی عشقی ما دید و دریغش آمد
آتش شوق درین جان شکیبا زد و رفت
خرمن سوخته ی ما به چه کارش می خورد
که چو برق آمد و در خشک و تر ما زد و رفت
رفت و از گریه ی توفانی ام اندیشه نکرد
چه دلی داشت خدایا که به دریا زد و رفت
بود آیا که ز دیوانه ی خود یاد کند
آن که زنجیر به پای دل شیدا زد و رفت
سایه آن چشم سیه با تو چه می گفت که دوش
عقل فریاد برآورد و به صحرا زد و رفت
نم نم عشقت را با دریای محبت دیگران عوض نمیکنم ، حتی اگر در طوفان غمت بمیرم .
............................
می نویسم باران ! می نویسم سرما ! می نویسم غم و اندوه و نفس ! می نویسم احساس ، تا بدانی دل من بی تو گلم میمیرد و بدان دل سرد است و کمی بارانی ، غم سراسر دل من پر کرده ، کاش اینجا بودی .
................................
استعداد عجیبی در شکستن داری ، قلب ، غرور ، پیمان ، استعداد عجیبی در نشستن دارم ، به پای تو ، به امید تو ، در انتظار تو
شکم ولی به پای عزیزان چکیده ام / خارم ولی به سایه ی گل آرامیده ام / با یاد رنگ و بوی تو ای نوبهار عشق / همچون بنفشه سر بر گریبان کشیده ام .
................................................
چه خوش خیال است ، فاصله را میگویم ، به خیالش تو را از من دور کرده ، نمیداند جای تو امن است ، اینجا در میان دل من .
...............................................
ما با دلمان هنوز مشکل داریم / صد سنگ بزرگ در مقابل داریم / معشوق خودش می برد و می دوزد / انگار نه انگار که ما دل داریم .
.................................................. .........
تقدیر من این است که با درد بسازم / از این دل نامرد دلی مرد بسازم / انگار قرار است که من داغ دلم را / با گریه ی چشمان خودم سرد بسازم .
امشب به رسم عاشقی یادی ز یاران میکنم / در غربتی تاریک و سرد ، از غم حکایت میکنم / امشب وجودم خسته است ، از سردی دلهای سرد / آیا تو هم در یاد من هستی در این شبهای درد ؟
.................................................. ........
از انتهای خیالت تا هر کجا که بروی ، بازهم بهم میرسیم ، زمین بیهوده گرد نیست !
.................................................. .......
داور قلبم نه سوت دارد نه کارت قرمز ، راحت باش ، تا دلت میخواهد خطا کن .
.................................................. ............
گاهی پروانه ها هم اشتباه عاشق میشوند ، به جای شمع ، گرد چراغهای بی احساس خیابان می میرند !