كاشانی : گفتند چون باقری مقابل تراكتورسازی بازی كرده به سمت او بطری آب پرت كردیم !!

كاشانی : گفتند چون باقری مقابل تراكتورسازی بازی كرده به سمت او بطری آب پرت كردیم !!

حبیب كاشانی درخصوص جریمه باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: این مسئله را پیش‌بینی‌ كرده بودیم و حالا هم به رأی صادره اعتراض داریم. روز قبل از بازی با تراكتور سازی طی نامه‌ای به آقای عزیز محمدی اعلام كردیم كه مثل بازی با گسترش فولاد تماشاگران تبریزی در طبقه دوم مستقر شوند چون می‌دانستیم این اتفاقات می‌افتد.

وی ادامه داد: برای ورود به ورزشگاه حدود 10 دقیقه در اتوبوس محبوس شدیم و یك ساعت و 40 دقیقه قبل از شروع بازی در ورزشگاه حضور داشتیم. با وجود اینكه میزبان این مسابقه بودیم اما در بارانی از بطری‌های آب، سنگ و ساندیس بازیكنان تیم من به ورزشگاه رفتند. گزارش‌های مربوط به این مسابقه وجود دارد و مسئولان می‌توانند پیگیری كنند.

كاشانی گفت: به خاطر جوی كه وجود داشت از كریم باقری خواستیم كه به سمت تماشاگران تبریزی برود اما متأسفانه آن‌ها به سمت باقری هم بطری آب پرتاب كردند. وقتی قضیه را از چند تبریزی حاضر در ورزشگاه جویا شدیم گفتند كه باقری نباید مقابل تیم سابقش بازی كند. در پاسخ به آن‌ها گفتم فوتبال حرفه‌‌ای است و اگر قرار باشد هر بازیكنی مقابل تیم سابقش به میدان نرود دیگر بازیكنی برای یك تیم باقی نمی‌ماند. كریم باقری اصول حرفه‌ای گری را رعایت كرد و بخاطر پولی كه از ما می‌گیرد برای پرسپولیس بازی می‌كند.

وی با گلایه از مسئولان مبنی بر محرومیت پرسپولیس گفت: نامه سازمان لیگ به باشگاه پرسپولیس رسیده كه تیم ما محروم شده اما سؤال من این است كه چطور حكمی كه هنوز قطعی نشده به مرحله اجرا در آمده است. برای بازی كه نه صعودی در آن مشخص می‌شد و نه سقوطی این همه اتفاق افتاده و آن وقت باشگاه پرسپولیس محروم می‌شود. در آئین‌نامه انضباطی آمده است یك تیم به خاطر تخلفات این چنینی از 10 تا 20 میلیون تومان جریمه می‌شود اما آقایان این 30 میلیون جریمه ما را از كجا آورده‌اند نمی‌دانیم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس درخصوص پیروزی این تیم مقابل تراكتورسازی گفت: اجزای مختلف در فوتبال دست به دست هم می‌دهند تا برتری نصیب یك طرف شود. خوشبختانه علی دایی جزئی از كار گروهی پرسپولیس است و تمامی این اعضا توانستند مقابل حریف تبریزی خود به برتری برسند.

وی در خصوص اینكه چه زمانی اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص خواهد شد گفت: تا روز یازدهم مرداد ماه تاریخ سرپرستی من به 10 ماه می‌‌رسد. هر چند كه نوكری مردم برای من افتخار است اما از روز اول قرار بود اعضای هیات مدیره هر چه سریع تر مشخص شوند. این مسئله به تشخیص مجمع و سازمان تربیت بدنی است اما معتقدم اگر هر چه سریع تر اعضای هیات مدیره مشخص شوند بهتر خواهد بود. در حال حاضر من معلم هستم ولی محل خدمتم باشگاه پرسپولیس است و در خصوص دو شغله بودنم مشكلی وجود ندارد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص شایعاتی كه پیرامون درگیری چند بازیكن در اردوی آلمان شنیده می‌شد گفت: در كنفرانس خبری باشگاه هم اعلام كردم كه هر كس از اردوی آلمان و این اتفاقاتی كه اشاره می‌شود مدركی دارد به كمیته انضباطی و باشگاه پرسپولیس تقدیم كند تا پیگیری كنیم.

كاشانی درخصوص نامه‌ای كه سازمان لیگ مبنی بر محرومیت حمیدرضا علی عسگر و سامان آقا‌زمانی به باشگاه پرسپولیس ارسال كرده گفت: قبل از بازی با تراكتور‌سازی نامه‌ای با امضای آقای نبی به باشگاه پرسپولیس رسید و آن‌ها اعلام كردند كه این دو بازیكن نمی‌توانند تیم‌شان را در بازی مذكور همراهی كنند. حتی در این زمینه با آقای مایلی كهن صحبت كردیم چون ایشان هم یك بازیكن از سایپا را به همین دلیل در اختیار نداشتند. آقای مایلی كهن به ما گفتند كه این محرومیت لغو شده و من پس از تماس با مسئولان سازمان لیگ اعلام كردم كه آقایان علی عسگر و آقازمانی مدت‌هاست در اردوی تیم امید حضور دارند و ایشان گفتند كه محرومیت لغو شده است. به اعتقاد من این نامه‌نگاری‌ها باعث ایجاد استرس در بین بازیكنان شده و علی عسگر تا ساعت 5 روز بازی نگران این بوده كه بازی می‌كند یا خیر.

كاشانی درباره سقف قرارداد عنوان كرد: زمانی كه با بازیكنان مذاكره می‌كردیم تنها چیزی كه در این مذاكرات مطرح نشد سقف قرارداد بود و به همین دلیل شماری از بازیكنان جذب تیم پرسپولیس و استقلال نشدند. ما تیم دولتی هستیم و از پول نفت استفاده می‌كنیم و درآمدی نداریم پس باید سقف داشته باشیم اما نه به این شكل. پرسپولیس و استقلال درآمدی ندارند. سال گذشته باشگاه ما از محل درآمدهای خود در سازمان لیگ یك ریال هم نگرفت. یك میلیارد و صد میلیون تومان این درآمد به طلبكاران داده شده و حتی هنوز 480 میلیون تومان در لیست موجود است كه از محل درآمد فصل جدید باید به طلبكاران بدهند.