حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند:
هرگاه یکی از شما را حاجتی باشد و قصد آن داشته باشی نماز جعفر طیار را بهجا آورد و دعایش را بخواند و چون فارغ شود مصحف را بردارد و نیت کند فرجآل محمد را که ظهور حضرت صاحب الامر است در نزدیکی خواهد شد و بگوید:
" اللهم ان کان فی قضائک و قدرک ان تفرج عن ولیک و حجتک فی خلقک فی عامنا هذا فاخرج لنا آیةمن کتابک نستدل بها علی ذالک"
پس مصحف را بگشاید و هفت ورق بگرداند و از پشت ورق هفتم ده سطر بشمارد ونظر کند به سطر یازدهم که در آنجا امری بر او ظاهر خواهد شد. در آن مطلبیکه برای آن گشوده پس مصحف را بر هم می گذارد و بار دیگر برای حاجت خود قصدمی کند و مصحف مجید را می گشاید و به همان نحو که مذکور شد عمل می نمایدتا حاجت او ظاهر شود.
هرگاه بر یکی از شما کار تنگ شود مصحف را بدست گیرد و عزم کند بر عمل کردنبه آنچه ظاهر شود. پس سوره حمد و سوره توحید و آیه الکرسی و آیه "وَعِندَهُمَفَاتِحُ الْغَيْبِ لاَ يَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِيالْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِن وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُهَاوَلاَ حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الأَرْضِ وَلاَ رَطْبٍ وَلاَ يَابِسٍ إِلاَّفِي كِتَابٍ مُّبِينٍ" و سوره انا انزلناه و سوره قل یاایهاالکافرون و سوره قل اعوذبرب الفلق و قل اعوذ برب الناس هریک از اینهارا سه مرتبه بخواند پس متوجه به قرآن مجید وبگوید:
اللهم انی اتوجه الیک بالقرآنالعظیم من فاتحته الی خاتمته و فیه اسمک الاکبر و کلماتک التامات یا سامعکل صوت و یا جامع کل فوت و یا باریء النفوس بعدالموت، یا من تغشاء الظلماتو لاتشتبه الاصوات، اسئلک ان تخبر لی بما اشکل علی به، فانک عالم بکلمعلوم، غیر معلم، بحق محمد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین و علی بنالحسین و محمدالباقرو جعفر الصادق و موسی الکاظم و علی الرضا و محمدالجواد و علی الهادی و الحسن العسکری و الخلف الحجة من آل محمد علیه وعلیهم السلام.
پس مصحف را بگشاید و جلالات (نامهای الله در آن ) صفحه را بشمارد و پس بعداز آن، از صفحه دست چپ به همان عدد سطر بشمارد پس به سطرآخر نظر کند که:به منزله وحی است درمطلبی که دارد ان شاء الله تعالی!!

سیدبن طاووس از دعوات خطیب مستغفری نقل کرده که او از حضرت رسول صلی اللهعلیه و آله نقل کرده که فرمودند: هرگاه خواستی تفال بزنی به کتاب اللهعزوجل پس بخوان سوره اخلاص سه مرتبه پس صلوات بفرست بر پیغمبر و آل آنحضرت سه مرتبه، پس بگو:
"اللهم انی تفالت بکتابک و توکلت علیک فارنی من کتابک ما هو مکتوم من سرک المکنون فی غیبک"
پس باز کن جامع را یعنی قرآنی که جامع تمام سور و آیات باشد و بگیر فال را از خط او از جانب اول بدون آنکه بشمری اوراق و سطور.