-
مدیر بازنشسته
اريکسون: هنوز با باشگاهي به توافق نرسيده ام
" هر روز مدیر برنامه های زیادی به من زنگ می زنند و در مورد پیشنهادهای مختلف صحبت می کنند.شاید هر روز 25 نفر مختلف به من زنگ می زنند و هر روز هم بیشتر و بیشتر می شوند.
تنها بحث پول مطرح است. باشگاه های زیادی وجود دارند که به دنبال من هستند و مدیر برنامه ها هم به دنبال درآمد بیشتر هستند."
او همچنین در مورد ترک لستر گفت:" نمی توانم در حال حاضر در مورد آن صحبت کنم اما در آینده همه چیز را خواهم گفت."
قرعه کشی رقابت های یورو 2012 هفته گذشته انجام شد و سوئد و انگلیس در یک گروه قرار گرفتند. اریکسون بین سال های 2001 تا 2006 هدایت سه شیرها را برعهده داشت و با این تیم به هیچ موفقیتی نرسید. دو تیم انگلیس و سوئد اخیرا در دیداری دوستانه مقابل هم قرار گرفتند که شاگردان کاپلو در نهایت با یک گل به پیروزی رسیدند.
" باورنکردنی است. انگلیس و سوئد بار دیگر همگروه شدند. فکر نمی کنم این درست باشد. گروه سختی خواهد بود. روی کاغذ انگلیس و فرانسه شانس بیشتری دارند اما تنها روی کاغذ. سوئد برای صعود به مرحله بعد وارد رقابت ها خواهد شد و از پیش شکست خورده نخواهد بود. سخت است بگوئیم انگلیس تیم بهتری است. البته آنها با شایستگی به پیروزی رسیدند اما دیدار بعدی دو تیم در یورو کاملا متفاوت خواهد بود. سوئد یک حریف غیرقابل پیش بینی است."
یکی از مهمترین بحث ها در فوتبال سوئد این است که زلاتان در تیم ملی به اندازه تیم های باشگاهی اش خوب بازی نمی کند. اریکسون در این مورد گفت:" شاید من برای پاسخ به این سوال خیلی مناسب نباشم. اما من هم همین طور فکر می کنم. تیم ملی سوئد با سبک متفاوتی نسبت به تیم هایی مانند بارسا، میلان و اینتر که زلاتان در آنها بازی کرده، بازی می کند. اما اگر من هم سرمربی سوئد بودم، زلاتان اولین بازیکنی بود که انتخاب می کردم. او بهترین بازیکن ماست."
او همچنین در مورد شانس انگلیس در یورو 2012 گفت:" تیم ملی انگلیس همیشه در مرحله مقدماتی یکی از بهترین هاست. در انگلیس رسانه ها بسیار خطرناک هستند. آنها همیشه انتظارات را به حدی بالا می برند که همه از تیم تنها قهرمانی می خواهند. کاپلو نیز این مسائل را تجربه کرده و با مشتی بازیکن خسته که در باشگاه های شان تمام انرژی شان را مصرف کرده اند، انگلیس شانس چندانی برای قهرمانی ندارد."
در پایان این مربی سوئدی در مورد آینده اش گفت:" من همچنان می خواهم به مربیگری ادامه بدهم. هنوز از این کار خسته نشده ام. مطمئنم که یک پست هیجان انگیز پیدا می کنم.
آنژی یکی از باشگاه هایی است که با آنها مذاکره کردم اما تا توافق نهایی هنوز راه زیادی باقی مانده است."
-
کلمات کلیدی این موضوع