شرکت نوکیا اعلام کرده است که به زودی عرضه لومیای 800 سفید را ابتدا از اروپا و سپس سایر کشورها آغاز می‌کند.
شرکت نوکیا بارها نشان داده است که علاقه‌ای به عرضه تک رنگ محصولات خود ندارد. این بار نوبت به لومیای 800 است که بازار تلفن همراه را رنگارنگ کند.
نوکیا امروز با تایید این خبر اعلام کرد که پس از عرضه رنگ مشکی، نسخه سفید لومیای 800 که با سیستم عامل ویندوز موبایل کار می‌کند در همین ماه – نوامبر – به بازار می‌آید. با عرضه سفید این گوشی همراه ، تعداد رن‌گهای عرضه شده از این گوشی به 4 رنگ مختلف می‌رسد. در ابتدا این گوش با رنگ فیروزه‌ای و بنفش و بعد از آن سیاه و حالا به رنگ سفید عرضه‌شده است.

عرضه گوشی همراه لومیای 800 با رنگ جدید
لومیای 800 با رنگ سفید بسیار شبیه به نوکیای N9 خواهد بود که نسخه سفید آن در اواخر سال 2011 به بازار عرضه شد. نوکیا اعلام کرده است که نوکیای لومیای 800 سفید برای اولین بار ابتدا در کشورهای اروپایی؛ چون انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، هلند، اسکاندیناوی، فنلاند، لهستان و سوئیس و سپس کشورهای دیگر قابل دسترس خواهد بود. در یکی دیگر از پست‌هایی که بر روی وب سایت نوکیا قرار داد شده، آمده است که در مذاکراتی که با طراحان، درباره طراحی رنگ سفید نوکیای لومیای 800 شده است، قرار است با رنگ سفید براق با جنس کامل بدنه پلی کربنات خالص به بازار بیاید. در این پست همچنین آمده است: آنچه نوکیای لومیای سفید را از سایر گوشی‌ها متمایز می‌کند، همکاری با بهترین خانه‌های رنگ در جهان به کد منبع رنگدانه کامل است.