به نقل از ساکرنت،‌ ديدار فصل گذشته چلسي و کويينز پارک رنجرز در ليگ برتر انگليس جنجال‌هاي بسياري در پي داشت زيرا آنتون فرديناند، مدافع کويينز مدعي شد جان تري در جريان اين ديدار به او توهين نژادپرستانه کرده است.

دادگاه تري و فرديناند ماه گذشته برگزار شد و در نهايت پس از بررسي‌هاي فراوان و حضور تعدادي از بازيکنان به عنوان شاهد در جايگاه، جان تري به وسيله دادگاه وستمينيستر مجيستريت بي‌گناه شناخته شد.

پس از آن اتحاديه فوتبال انگليس اعلام کرد تري بايد در برخي زمينه‌ها توضيحاتي را به اين اتحاديه بدهد و در صورتي که نتواند سران اين اتحاديه را قانع کند، با محروميت طولاني مدتي روبه‌رو خواهد شد.

روي هاجسون در اين مورد گفت: برنامه‌اي براي صحبت کردن با جان تري در اين زمينه ندارم. اين موضوعي است که از زماني که من مربي انگليس شده‌ام در حال بررسي بوده است. ممکن است از هر صحبتي که در اين زمينه انجام دهم برداشت‌هاي بدي شود. چيزي که من مي‌دانم اين است که او بايد در مورد برخي مسايل به اتحاديه فوتبال توضيحاتي را ارائه کند. بايد صبر کنيم و ببينيم در پايان چه اتفاقي مي‌افتد. اميدوارم او بتواند سران اتحاديه را قانع کند تا محروم نشود. حضور او در ديدارهاي تيم ملي انگليس براي ما مهم است.