-
کاربر سایت
سخنان اندیشمندانه ویکتورهوگو
می گوید دوستت دارم ودیگر هنگامی که برای اولین بار به روی نوزادش لبخند می زند. * ویکتور هوگو *
انسان در عالم چون شبح سرگردانی است که در عبور از این راه حیاتی سایه ای از خود به یادگار نمیگذارد. * ویکتور هوگو *
من اشخاص زنده را آنانی می دانم که مبارزه می کنند. بی مبارزه زندگی مرگ است. * ویکتور هوگو *
خنده حد فاصل میان انسانها را کم می کند. * ویکتور هوگو *
نمی دانید تا چه حد اعتماد به نفس باعث اعتماد به هر چیز دیگر میشود. * ویکتور هوگو *
کینه و تنفر را به کسانی واگذار کنید که نمیتوانند دوست بدارند. * ویکتور هوگو *
بدبختی مربی استعداداست.* ویکتور هوگو *
بهترین دوستان من کسانی هستند که پیشانی و ابروهای آنها باز است. * ویکتور هوگو *
آنان که نمیتوانند خود را اداره کنند، ناچار به پیروی از دیگرانند. * ویکتور هوگو *
همیشه با زیر دستان خود با مهربانی و دوستی رفتار کنید، زیرا قلب بخشنده و مهربان، بزرگترین سرمایه است. * ویکتور هوگو *
ایمان داشته باش که کوچکترین محبتها از ضعیف ترین حافظهها پاک نمیشوند. * ویکتور هوگو *
هر قدر روح آدمیلطیف تر و منش او عالی تر باشد، میزان یاری بیشتر خواهد بود. * ویکتور هوگو *
هیچ عاملی همچون رؤیا آینده ساز نیست؛ آرزوهای امروز حقایق فردایند. * ویکتور هوگو *
خنده کوتاهترین فاصله بین دو نفر است. * ویکتور هوگو *
هرگز در میان موجودات مخلوقی که برای کبوتر شدن آفریده شده کرکس نمیشود. این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز آدمیان. * ویکتور هوگو *
آن هنگام که روحم عاشق جسمم شد و جفت گیری این دو سر گرفت من بار دیگر متولد شدم. * ویکتور هوگو *
الماس را جز در قعر زمین نمی توان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد. * ویکتور هوگو *
پیروزی واقعی جان آدمی، فکرکردن است. * ویکتور هوگو *
زیبائی که با فضیلت توام نباشد، گل بی عطر وبوئی را ماند. * ویکتور هوگو *
هر آموزشگاهی را که باز کنید، در زندانی را بسته اید. * ویکتور هوگو *
ویرایش توسط *Croon* : 2012/09/13 در ساعت 18:49
-
کلمات کلیدی این موضوع