محمد رویانیان در برنامه ورزش و مردم در مورد شکست ۴ بر ۲ مقابل نفت آبادان گفت: انتظار این شکست را نداشتیم و نوعی شگفتی بود. انتظار داشتیم با حضور دنیزلی و برنامه‌های خوبی که اجرا می‌کند چنین اتفاق‌هایی رقم نخورد. آنچه را که برای هواداران و این تیم بزرگ انجام می‌دادم، انجام دادم؛ آن هم در یک فضای محدود نیم فصل. می‌توانستم تیم را رها کنم و کارم را برای فصل آینده شروع کنم اما این انسانی نبود. هرچه توانستم انجام دادم و حتی برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکنان قرضی خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: بهترین امکانات و تجهیزات را برای باشگاه فراهم کردم و تیمی که از نظر روحی شکست خورده بود به درجه عالی رساندم. انسجام و اتحاد در تیم باید ایجاد شود بازیکنان باید با تمام وجود کار کنند از اینکه نفت پیروز شده و مردم غیور و باشرف آبادان خوشحالند من ناراحت نیستم اما ناراحتم از اینکه چرا دروازه‌بان ما اینگونه عمل می‌کند بازیکنان ما باید تعصب و همت لازم را داشته باشند. ۷-۶ ملی‌پوش داریم پس آنها باید بدرخشند. من حق دارم از سوی هواداران از تیم گلایه کنم.

رویانیان در مورد جریمه بازیکنان پرسپولیس گفت: برای نیم فصل دوم برنامه ریزی کردم این حق من است که برنامه خود را در نیم فصل دوم شروع کنم. سیستم ارزیابی برای بازیکنان گذاشتم و همانطور که پاداش و تشویق خوب داشتیم در نیم فصل دوم هم جریمه داریم. سامانه ارزیابی تک تک بازیکنان را راه‌اندازی کردیم و آنها نمره می‌گیرند تا برای آینده کاری آنها تعیین تکلیف شود. باید در همه دیدارها پیروز شویم نباید بازیکن برای مساوی یا باخت به زمین برود. اگر بازیکنی چنین فکری دارد خیانت می‌کند و بهتر است به زمین نرود. بازیکنان باید با شرافت و مردانه بجنگند. ۳۰-۲۰ میلیون هوادار ملعبه دست ما نیستند.

مدیرعامل پرسپولیس در مورد شایعه حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: کاندیدا زیاد داریم و به ما نمی‌رسد الحمدالله همه آقایان کاندیدا هستند. من هم تا الان تفکر جدی برای حضور در انتخابات نکرده‌ام. دوستان پیشنهاد کردند و وقتی برنامه‌هایم را برای پرسپولیس دیدند گفتند برنامه‌هایت برای کل فوتبال خوب است. تلاش‌های زیادی در پشت پرده باشگاه برای حرفه‌ای شدن و خصوصی شدن این پرسپولیس انجام دادم. تلاش هایی که اگر نتایج تیم بگذارد بیان می‌کنند.

وی در مورد وضعیت میثاق معمارزاده گفت: یک دروازه‌بان خوب به نام حسین هوشیار داریم. او دروازه‌بان مستعدی است البته دنیزلی باید تشخیص دهد اما به نظرم حقیقی و معمارزاده از روز اول با هم خوب تا نکردند و بد بستند. آنها پالس منفی به یکدیگر می‌دادند. ظاهرا دل میثاق برای حقیقی تنگ شده است!