-
مدیر بازنشسته
پولادي پرسپوليس را در آسيا همراهي مي کند
مهرداد پولادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از توافق باشگاههاي مس کرمان و پرسپوليس براي حضور وي در ترکيب سرخپوشان تهراني در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا خبر داد و گفت: با مساعدت آقايان داوري و سعد محمدي قرار شد که به صورت قرضي پرسپوليس را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي کنم.
وي در همين رابطه افزود: بحث حضورم در پرسپوليس براي ليگ قهرمانان آسيا يک بحث ملي است و اميدوارم بتوانم در اين رقابتها به پرسپوليس خدمت کنم و با سعي و تلاشم از فوتبال ايران در آسيا دفاع کنم. مديران باشگاه مس در حق من بزرگي کردند که اين شرايط را برايم فراهم ساختند.
پولادي که در تعطيلات نيم فصل ليگ برتر فوتبال نيز مورد توجه مسئولان باشگاه پرسپوليس قرار گرفته بود، ولي انتقالش به اين تيم امکان پذير نشد، اکنون تنها ميتواند پرسپوليس را در آسيا همراهي کند و نميتواند براي اين تيم در ليگ برتر بازي کند. وي در اين رابطه گفت: دوست داشتم نيم فصل دوم را در پرسپوليس بازي کنم، ولي قانون اين اجازه را به من نميدهد. به هر حال از اين که ميتوانم در ليگ قهرمانان آسيا با پرسپوليس شرکت کنم، خوشحالم.
بازيکن قرضي تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا قصد دارد در فصل آينده ليگ برتر با پيراهن پرسپوليس بازي کند؟ گفت: فعلا که تمام فکر و ذهنم به اين نيم فصلي است که با پيراهن پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا حاضر هستم. پس از پايان فصل تصميم خواهم گرفت که فصل بعد را در کجا سپري کنم.
بازيکن سابق تيم فوتبال مس کرمان، در نيم فصل اول ليگ برتر به دليل اختلافي که با سرمربي تيم و برخي هم بازيانش داشت، از ترکيب اين تيم کرماني کنار گذاشته شد. وي در همين رابطه اظهار کرد: بحثهايي در مورد اختلاف من و ميروسلاو بلاژويچ پيش آمده بود که دوست ندارم اکنون دربارهشان صحبتي کنم، البته آقاي داوري هم از من قول گرفته است که فعلا عليه بلاژويچ حرفي نزنم.
وي افزود: بلاژويچ همچنين با بازيکنان تيم جلسهاي گذاشته بود که در مورد ماندن يا رفتن من تصميم بگيرند که بازيکنان هم گفته بودند که اگر من باشم بازي نميکنند. البته اين مساله برايم اصلا مهم نيست، چرا که وقتي مربي تيم نمي خواسته از من استفاده کند، ديگر نظر بازيکنان اهميتي ندارد.
بازيکن تيم ملي فوتبال ايران در پايان گفت: حضورم در پرسپوليس و بازي در ليگ قهرمانان آسيا باعث ميشود که بدنم آماده باشد و کادر فني تيم ملي نيز بتواند بازي من را ببيند. اميدوارم در بازي تيم ملي برابر قطر در ترکيب تيم باشم تا بتوانم به کشورم خدمت کنم.
-
کلمات کلیدی این موضوع