محمد زادمهر درباره پيشنهاد مدير عامل باشگاه پرسپوليس به وي براي پذيرفتن سرپرستي اين تيم گفت: من نيز مانند هر پرسپوليسي ديگر هر کاري براي کمک به تيم از دستم بر بيايد دريغ نمي کنم. من در پرسپوليس متولد شده‌ام، در تيم‌هاي جوانان، نوجوانان و بزرگسالانش بازي کردم و حتي تحصيلاتم را در زماني که در اين باشگاه بودم، به پايان رساندم.

وي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس هميشه با من کمال همکاري را داشته است و به ويژه‌ در دوران دانشجويي‌ام کمک زيادي به من کرده است. بايد بگويم که شخصيتم در پرسپوليس قوام گرفته و اين تيم را دوست دارم و هر کاري که بتوانم براي موفقيتش انجام مي‌دهم.

زادمهر در ادامه با تاکيد بر گفته‌هاي پيشينش اظهار کرد: اکنون که چند روز به شهرآورد پايتخت باقي‌مانده است، صلاح مي‌دانم به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس جوابي ندهم تا بازيکنان و کادر فني تمام تمرکزشان بر روي اين بازي مهم باشد. اگر خدا بخواهد پس از داربي با مسئولان تيم نشستي خواهيم داشت تا چارچوب‌هاي کار را مشخص کنيم.

بازيکن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره برنامه‌هايش براي پذيرفتن سرپرستي اين تيم گفت: اميدوارم عضو تاثيرگذاري در باشگاه پرسپوليس باشم و نسبت به پيشرفتش بي تفاوت نباشم. سعي مي‌کنم مانند ساير پيشکسوتان پرسپوليس براي اين تيم يار خوبي باشم.

زادمهر در صورت پذيرفتن سرپرستي پرسپوليس بايد در جاي محمود خوردبيني بنشيند که يکي از قديمي‌ترين پرسپوليسي‌هاي ايران است و در ادوار مختلف سرپرست اين تيم بوده است. زادمهر در اين رابطه گفت: محمود خوردبين عزيز من است و حتي اين پيشنهاد را خود ايشان به من داده است. صحبت‌هاي زيادي با خوردبين و پروين داشتم و در واقع پذيرفتن سرپرستي پرسپوليس را بزرگان تيم به من تکليف کردند. خوردبين تجارب بسيار زيادي در اين پست دارد که من از مشورتش استفاده خواهم کرد.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس دوشنبه از پيشنهادش به محمد زادمهر براي پذيرفتن پست سرپرستي تيم فوتبال اين باشگاه خبر داده بود.