نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: 206 تيپ دو وارد مدار توليد مي شود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    2012/08/15
    محل سکونت
    تبريز
    سن
    32
    نوشته ها
    2,323
    سپاس ها
    3,288
    سپاس شده 4,270 در 1,771 پست
    نوشته های وبلاگ
    40

    Icon17 206 تيپ دو وارد مدار توليد مي شود

    206 تيپ دو وارد مدار توليد مي شود

    به گزارش ايكو پرس، برنامه توليد اين محصول تا پايان سال، 50 هزار دستگاه و ميانگين توليد روزانه آن 400 دستگاه است.

    در صورت تامين تمامي قطعات به تيراژ مورد نياز خطوط ايران خودرو و تقاضاي بازار، اين محصول بيش‌تر از اين هم توليد خواهد شد.
    براساس اين گزارش، بخشي از قطعات موتور تي يو 5 هنوز از خارج خريداري مي شود كه برنامه ريزي هاي لازم انجام شده و به زودي اين بخش نيز داخلي سازي خواهد شد.
    همچنين به دليل تمايل جامعه به موتورهاي قوي تر با شتاب بيش‌تر، برنامه خودكفايي موتور تي يو 5 خيلي زودتر شروع شده و به نتيجه رسيده، اما خودكفايي موتورتي يو 3 نيز كه بر روي تيپ دو 206 نصب مي شود آغاز و تا 70 درصد انجام شده و ادامه دارد.
    اين گزارش مي افزايد: با تكميل شدن برنامه خودكفايي موتورهاي تي يو 3 تا قبل از پايان سال جاري، 206 تيپ دو نيز بار ديگر در خط توليد ايران خودرو قرار مي گيرد.

  2. کاربر روبرو از پست مفید !722! سپاس کرده است .


کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •