نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مظلومي: بازيكناني كه به ما پيشنهاد 500 ميليوني مي‌دهند كجا مي‌روند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر بازنشسته
    سپاس ها
    6,137
    سپاس شده 4,760 در 3,418 پست
    نوشته های وبلاگ
    339

Icon100 مظلومي: بازيكناني كه به ما پيشنهاد 500 ميليوني مي‌دهند كجا مي‌روند؟

پرويز مظلومي در برنامه ورزش و مردم در خصوص امضاي قرارداد نصرتي با پرسپوليس اظهار داشت: حتما نصرتي دلش با ما نبود اما او بايد به امضاي خودش احترام مي‌گذاشت. نصرتي گزينه سوم من بود و با فتح‌الله زاده قرارداد بسته بود. روزي که مي‌خواست به باشگاه پرسپوليس برود پيش من بود و گفت تا شب به باشگاه فرصت مي‌دهم. به هر حال قوانيني در اين زمينه است که دنبال آن هستيم.

مظلومي تصريح کرد: به دنبال جايگزين نصرتي هستيم. اکنون شرايطي شده که تا بازيکني قراردادش ثبت نشود نمي‌توان به طور قطعيت گفت که همراه ما است. با سيد جلال حسيني توافقاتي کرديم. يک زماني بود که مردان سيبيل خود را گرو مي‌گذاشتند وهمان قطعيت پيدا مي‌کرد اما اکنون تا زماني که قضيه رسمي نشده نمي‌توان حرفي زد.

سرمربي استقلال با تبريک به استيلي بابت سرمربيگري پرسپوليس گفت: ما براي پرسپوليس کري نمي‌خوانيم چرا که معتقدم در بازي بايد خودمان را نشان دهيم.

وي با اشاره به حضور تيم ملي در اردوي اتريش گفت: مشکلي که داريم حضور بازيکنان ملي پوش در اردوي تيم ملي است. همان طور که سال گذشته در بدترين موقع اردوي تيم ملي برگزار شد، امسال نيز همين اتفاق افتاده است. کي‌روش خودش مربي باشگاهي بوده و من تعجب مي‌کنم چرا براي بازي با مالديو اين اردو را برگزار کرده است. شايد مي‌خواسته شناخت پيدا کند.

سرمربي آبي‌پوشان با اشاره به اينکه دنبال گزينه‌هاي خارجي براي تکميل نفرات استقلال هستند، گفت: قرار است به همراه اميري معاون باشگاه به برزيل بروم تا بازيکنان خوب خارجي مورد نيازمان را جذب کنم.

مظلومي در مورد حضور بخش خصوصي در فوتبال اظهار داشت: اميدوارم امثال هدايتي از ورود به فوتبال و سرمايه‌گذاري نااميد نشوند. آدم‌هايي مثل او و انصاري، زنوزي و عابديني هستند که مي‌توانند به اين فوتبال کمک کنند. فوتبال بايد از زير نظر دولت خارج شود. اميدوارم طبق مصوبه دولت دو تيم پرسپوليس و استقلال خصوصي شوند. البته همانطور که ديديد راه‌آهن در بورس موفق نبود چرا که با قيمت گذاشته شده بخش خصوصي حاضر به سرمايه‌گذاري نيست. اگر شخص بخواهد به صورت خصوصي سرمايه‌گذاري کند در درازمدت و در صورت حمايت دولت مي‌تواند موفق شود چرا که هر هزينه‌اي که در فوتبال مي‌شود ديگر برگشتي ندارد.

سرمربي استقلال با انتقاد از سقف قرارداد تاکيد کرد: اميدوارم صحبت‌هايي که مي‌کنم به کسي برنخورد. با وجودي که استقلال پايبند سقف قرارداد بوده اما مي‌خواهم بگويم سقف يعني چه؟ در اين فوتبالي که فقط اسم حرفه‌اي آن را داريم سقف چه معني دارد؟ سقف گذاشتن جز اينکه قيمت را بالا برده چه فايده‌اي دارد. به نظر من سازمان ليگ براي پرسپوليس و استقلال بايد امتياز قائل شود ولي يک سؤالي دارم اگر يک تيم خصوصي خودش پولش را مي‌دهد هر رقمي دلش بخواهد مي‌تواند پرداخت کند؟ ما خسته شديم اينقدر با بازيکنان مذاکره کرديم. بازيکناني که به استقلال و پرسپوليس پيشنهاد 500 ميليوني مي‌دهند و نمي‌آيند به کجا مي‌روند. خيلي از بازيکناني که اکنون با ما قرارداد بسته‌اند به صورت رفاقتي آمده‌اند در حالي که پارسال پول‌هاي بيشتري گرفته‌اند.

مظلومي درباره سقف قرارداد براي گلرها گفت: من پيشنهاد مي‌کنم اگر قرار است وجود گلر خارجي به فوتبال ما ممنوع شود، اين ممنوعيت براي ليگ يک باشد. ما در ليگ‌هاي پايين‌تر اصلا ساختن گلر نداريم. اکنون به دنبال يک گلر دسته يکي هستم. دو هفته است نمي‌توانم کسي را پيدا کنم. در ليگ يک بايد سازندگي شود. شما اگر گلر خوبي که در ليگ يک ساخته شده باشد و به ليگ برتر معرفي شده باشد، مي‌شناسيد معرفي کنيد. سقف قرارداد براي گلرها که تعدادشان هم کم است، باعث مي‌شود تا افزايش پيدا کند.

وي گفت: بازيکناني که گلر نيستند و حتي شايد از لحاظ فني بالاتر از دروازه ‌بان باشند آيا حاضر مي‌شوند به کمتر از گلر پول بگيرد. مثلا فرهاد مجيدي يا جباري قبول مي‌کنند که کمتر از گلر پول بگيرند. نمي‌شود به همه بازيکنان بگوييم پول نمي‌دهيم و بروند. در آن صورت تيم خالي مي‌شود و چه کسي قرار است جواب مردم را بدهد.

2. کاربر روبرو از پست مفید ! ALi LOVE ! سپاس کرده است .

کلمات کلیدی این موضوع