ماجرای جدایی حمیرا و پرویز یاحقی
شاید همه هواداران خانم حمیرا از زندگی مشترک بانو حمیرا و مرحوم پرویز یاحقی با خبر باشند و خیلی ها علاقه مند به دانستن جزئیات بیشتر از این زوج هنری و اینکه چرا این دو ازهم جدا شدند باشند و امید واریم مطلب زیر گوشه ای از حقایق نهفته را آشکار سازد.
پس از 6 سال زندگی عاشقانه پروانه و پرویز، لحظه جدایی فرا رسید. طی این 6 سال زندگی مشترک حرف و حدیث در مورد پروانه و پرویز زیاد بود. مثال عشق شیرین و فرهاد، لیلی و مجنون. پرویز یا حقی که اعتیاد شدیدی داشت به خاطر پروانه اعتیاد را کنار گذاشته بود. عین این مطلب از زبان پرویز یاحقی هست.
هنگامه دختر شوهر سابق پروانه برای تحصیل به سوئیس رفته بود و در آنجا مشغول تدریس بود. پروانه برای دیدار دخترش عازم سوئیس می شود. من قبل سفر حس می کردم این آخرین باره که پروانه رو می بینم و این خداحافظی و رفتن به سفر، مثل همیشه نبود. هر چه خواستم مانع پروانه شوم نتوانستم و او عازم سوئیس شد.
روزهای اول عادی سپری شد اما بعد از چند روز هیچ خبری از پروانه نشد. به طوری که نگران وی شدم و نتونستم با او ارتباط بر قرار کنم فقط از طریق هنگامه از احوال او جویا شدم. پس از حدود یک ماه پروانه به سمت ایران آمد. پیشواز او رفتم اما آن نگاه نگاه همیشگی نبود. پروانه آن پروانه سابق نبود. دو سه روزی همینجور گذشت و تا اینکه نامه دادگاه واسه طلاق رسید. درخواست از طرف پروانه بود. همه چیز واسم مثل یه خواب و رویا بود و باور نکردنی.
تا تاریخ احضاریه چند روز وقت داشتم اما پروانه مایل به دیدن و شنیدن حرفهایم نشد و من هم نتوانستم او را در فرصتی مناسب پیدا کنم. نامه احضاریه طوری تنظیم شده بود که درخواست طلاق به صورت جداگانه تعیین شده بود. پروانه درخواست طلاق و طلاق نامه را امضا کرده بود و در واقع همه چیز برای او تمام شده بود. بدون اینکه من دلایل کار او را بدانم و یا پی به خطای خود برده باشم. همه چیز به این سادگی با یک سفر برای پروانه تمام شده بود.
من که راضی به این جدایی نبودم از حضور در دادگاه امتناع کردم تا اینکه پروانه به دیدارم آمد و در واقع این آخرین دیدار من و پروانه بود. در این دیدار کوتاه پروانه از من خواست که در خواست وی را رد نکنم او مرا به عشقی که بین ما بود قسم داد پروانه در مقابل حرف هایم سکوت کرد و حرفی نزد. فقط گفت پرویز تمام شد در واقع من مجبور به امضای طلاق نامه شدم.
روز دادگاه پروانه در دادگاه حضور نداشت و در واقع او از قبل طلاق نامه را امضا کرده بود. بعدها شنیدم که پروانه موقع امضا طلاق نامه خیلی گریه کرده و با چشمانی خیس طلاق نامه را امضا کرده است